PDA

View Full Version : Относно една целувка.

T.N.
08-13-2014, 17:11
Здравейте!
Вчера вечерта се бяхме се събрали с едни приятели,но поканихме и няколко момичета да си правим компания. Та поканихме ги на танц, и след това тръгнахме да се разхождаме. Те бяха рускини, и малко трудно ми беше да общувам с едната,но не е там проблемът. Когато я попитах дали иска да се целунем тя се съгласи. Но на мен ми беше първа целувка, и не можех много, много да се целувам. Просто се целунахме нормално, без език или подобни работи. Та въпросът ми е там, дали трябва да се притеснявам,че не мога да се целувам много? Защото може би, тя тръгна да ме целува с език,но след това и казах,че не мога. Тя уж ми каза,че нямало проблем,но искам да си изкажете и вие мненията? Особено момичетата. На 17 години съм, тя беше на 16. Ако може без хейт.

Ouroboros
08-13-2014, 17:25
Не е сред най-големите човешки недостатъци, но не е трудно за научаване, и най-добре да се научиш.

T.N.
08-13-2014, 17:36
Ами просто бяхме на лагер и точно в последната нощ се случи, и нямаше как да не я целуна. Но просто ми се иска да знам дали е излагация,че не мога да се целувам така както тя иска. Преди си мислех,че ще е много лесно,но когато я погледнеш в очите е друго.

Yoo reTo G
08-13-2014, 20:07
Ко, не, няма да умреш. И Напольон и Айнщайн и Жана Дарк и Коперник, и Нютон и прочиеее не са можели да се целуватт с език. Не се притестнявай, първа целувка ти е било.

RapExotic
08-14-2014, 09:07
Какво значи немога да се целувам? По-скоро те е страх да се отпуснеш. Награбваш я и започваш да и целуваш устните, след това започваш да докосваш езика и с твоя и накрая я целуваш на дълбоко. Няма нищо сложно.

the_black_mamba
08-14-2014, 10:57
Можеш да се целуваш...просто трябва да се отпуснеш.И аз отначало мислех, че не мога да се целувам, но се оказа по-лесно от очакваното..най-важното е да не се притесняваш..просто действай :)

sjohnson
08-14-2014, 10:59
Не се притеснявай, никой не се е родил научен... За всяко нещо си има време... С малко повече практика и си готов !!

T.N.
08-14-2014, 12:13
Какво значи немога да се целувам? По-скоро те е страх да се отпуснеш. Награбваш я и започваш да и целуваш устните, след това започваш да докосваш езика и с твоя и накрая я целуваш на дълбоко. Няма нищо сложно.

Не,че не мога целунах я,но не по-този начин както е на снимката.http://38.media.tumblr.com/fc49cbc20dd26dd62af62298ee7d6398/tumblr_mqpoeaqzhz1r4oq9eo1_500.jpg А със затворена уста и то 2 пъти. За това се притеснявам. Тя ми каза,че няма проблем,но не знам.. Надявам се,че сте ме разбрали.
Може и да мога да я целуна както е на tumblr-a ,но вече мина. Тя си отиде в Москва. Дано при следващата ми целувка да се справя..

Въпрос за момичетата: Ако вас ви целунат така, как бихте реагирали? Смисъл по-този начин който ви казах. Със затворена уста.

sjohnson
08-14-2014, 12:25
Аз и приятеля ми по разходки или като вечеряме в ресторант се целуваме така както ти каза... Не се награбваме пред хората !!!

T.N.
08-14-2014, 12:34
Да,но ние бяхме сами тогава.Все пак си е целува. Аз се притеснявах тя да не каже нещо, и да ме отблъсне.Но радвам се,че ми каза,че няма проблем. Ще се науча, друг начин няма.