Влез

View Full Version : какво да правя? :'(

Impossible971
08-14-2014, 20:45
здравейте, аз съм момче на 17 и си имам приятелка от 5 месеца и половина.проблемът е там, че аз съм привързан супер много към нея и не мога да си представя дори и един ден без нея... нито мога, нито искам. преди 10 дена тя замина въпреки, че знаеше, че на мен ще ми е мн гадно. очаквах да ми липсва, но... боли ме... буквално понякога ме присвива сърцето... някои хора биха си помислили, че преувеличавам, но това е цялата истина... работя по 10 часа на ден и през тези 10 часа тя не излиза от ума. прибирам се, и пак за нея си мисля... всеки път, когато видя някакви любовни гифчета във фб или пък някоя двойка хванати за ръце ми се насълзяват очите. просто не мога да се съвзема... така до днес когато бях по - добре защото си мислех че след 3 дена си идва... но се промениха плановете и тези 3 дена станаха 10 и аз се ядосах и казах ако дойдеш след 3 дена ще имаш приятел, който ще те чака, ако дойдеш след 10, няма да имаш приятел който да те чака... и тя се разсърди, но въпреки това се реши да се връща след 3 дена. после и казах, че сам го казал когато бях ядосан и не бях сериозен и тя реши да остане 10 дена... какво значи това и какво да правя за да минат по безболезнено тези 10 дни??? моля ви помогнете ми :\\\'( благодаря предварително :(

anonymous768631
08-14-2014, 21:17
... буквално понякога ме присвива сърцето...

Иди на кардиолог. Наистина! Може да е нещо сериозно, а не casual глупост.

FemaleEyes
08-14-2014, 21:19
Мисля че прекалено много си се привързал към приятелката ти. Това са само 10 дни... успокой се малко.

Маргаритка
08-14-2014, 21:34
Горкото момиче- явно и тя те обича прекалено много, за да търпи това обсебване и най-вече да не ти бие шута при такъв ултиматум. А ти нямаш ли друг живот освен нея? За 10 дни не можел да измисли какво да прави - излез с приятели, тренирай, обърни малко време на семейството си, примерно. Лягай си рано, бачкай повече, ходи на басейни. Щом не можеш да спреш да мислиш за нея /не че има нещо лошо/ почни да гледаш сериал, да четеш книга.
На мен ако ми дадат ей така 10 свободни дни само за мен...

Chimairah
08-15-2014, 06:55
Пич, я се упокой малко .. това са просто 10 дни... поведението ти е меко казано налудничаво... най-много да я изплашиш и да те зареже като се опитваш да я ограничиш от пътувания и такива работи .. поведението ти не е нормално... разбирам болката ти и факта , че ти липсва също го разбирам.. но това не значи, че трябва да я обсебваш и да се ядосваш, че била заминала за някакви си там 10 дни ... свърши нещо за себе си през тея дни.. О, и измисли най-вече нещо да я изненадаш като е върне, за да се реваншираш за поведението си, защото това е доооста голяма грешка...
Аз това винаги най-много съм го мразила.. ок, заедно сте.. ок, липсвате си... но трябва да и отавяш малко лично пространство .. не може да я обсебваш и задушаваш така.. да й правиш фасони като пътува... още малко ще кажеш и че ако поиска да излезе по женски с приятелки без теб, ще й вдигнеш дивия скандал, че е отнела от времето си заедно, за да се види с тях...
Стегни се и измисли нещо мило за момичето, за да и покажеш колко държиш на нея, вместо да й правиш фасони...

RapExotic
08-15-2014, 17:00
Горкото момиче- явно и тя те обича прекалено много, за да търпи това обсебване и най-вече да не ти бие шута при такъв ултиматум. ...

Ама все сте недоволни момичетата! Ако приятелят ви не се интересува от вас, не ви звъни, не ви търси постоянно, ще се сърдите, че не ви обичал достатъчно и ще обмисляте как да скъсате с него. Ако пък ви обръща много внимание пак е крив, защото е обсебващ и трябвало да му биете шута. Предполагам, че така нареченият "ултиматум" е бил казан на базик или при определена ситуация, която не е нужно да приемате толкова буквално. И аз често казвам на приятелката си "Ще те убия!" като направи някоя простотия, ама все още е жива и е с мен. :D

Иначе това са само 10 дни. Ще минат по-бързо ако не ги мислиш толкова. Хората се разделят за по месеци и пак успяват да поддържат връзката си, а ти се оплакваш за няколко дена. Стегни се малко и се занимавай с нещо друго.