PDA

View Full Version : Дълго време не съм правила секс

jacksonusa
08-17-2014, 21:11
Здравейте, пиша от името на приятелката ми, не е правила секс от 8 месеца, след една любов не е могла да я забрави и просто докато не срещна мен не се е доверявала на други момчета. Това е много време каза ми и че не е мастурбирала, което много ме озадачи, но както и да е. Сега се опитваме да правим секс но съвсем леко като тръгна на го вкарвам и я боли много, опитахме няколко пъти, но всеки път стигаме до болката, искам да попитам как да подходим, предполагам, че просто влагалищните и мускули са се свили от липсата на секс толко много време и сега е много тясна, като девствена. Предполагам че трябва с пръст първо и доста вазелин да опитаме и постепенно да преминем към полов акт. Има ли някакви рискове, възможно ли е да й се е затворила ципата и в действителност да е девствена отново ?

draid
08-17-2014, 22:12
А сигурен ли си че не е девствена и не те премята ?

Colouring
08-17-2014, 22:26
Водила е редовен сексуален живот, спряла е за 8 месеца и сега е като девствена?! Хм, абсолютно подкрепям горното мнение.

tori
08-17-2014, 22:30
Някого го качват на върбите май.

jacksonusa
08-18-2014, 06:42
хора, вярвам и адски много страхотен човек е, не може да е девствена и да ме е лъгала, знам че е имала страхотен полов живот, но просто след последната й любов се е променила и не се доверява лесно, и както казах не се е самозадоволявала, не може ли просто да се е стеснила за това време и да се иска просто повече внимание при започването на акта, първо с пръст и с вазелин примерно, не съм имал такъв случай в живота си и просто ми е странно искам да знам дали е нормално за такова време да се стесни, че чак сега да я боли като опитвам супер нежно да го вкарам ?

dimitar_ak
08-18-2014, 06:55
Ползвайте лубрикант и отначало леко.

DarkTemplar
08-18-2014, 09:53
Според мен е девствена, но я е срам да ти признае. Затова е измислила и историята със "страхотния полов живот". Не бързай да го вкарваш, подходи по-внимателно, с повече любовна игра (френска, пръсти), лубрикант и би трябвало нещата дасе получат.

Wikzinka
08-18-2014, 15:08
И според мен е девствена. Познавам много момичета, които не правят секс по няколко месеца и после нямат никакъв проблем. Или другия вариант е да е супер притеснена, грам да не се овлажнява и да я прежулваш като се опитваш да го вкараш. Ако не е девствена ползвайте повечко лубрикант или слюнка и не би трябвало да имате проблем.

nIkEnCeTy_bE
08-18-2014, 15:16
Аз пък точно познавам момиче, което не беше правило секс няколко месеца и изпитваше същата болка, точно защото влагалищните мускули се стягат. Според мен не те лъже, а е нормално. Както ти казаха - по - дълга любовна игра.

girlwithblueeyes
08-18-2014, 15:34
Аз пък точно познавам момиче, което не беше правило секс няколко месеца и изпитваше същата болка, точно защото влагалищните мускули се стягат. Според мен не те лъже, а е нормално. Както ти казаха - по - дълга любовна игра.

Това . Наистина се случва при такъв дълаг период от време да има някаква малка болка

jacksonusa
08-18-2014, 21:19
не може да ме лъже хора, познавам я много добре и не е такъв човек

Hailie
08-19-2014, 10:54
Повече любовна игра, 1-2 клиторни оргазма за отпускане.

jacksonusa
08-20-2014, 03:25
и след клиторните секса ? Няма ли да е задоволена и вече да не и е до това ?

afrodita18
08-20-2014, 08:06
Както казаха влагалищните мускули се стягат.
И при мен е така,6 месеца не бях правила и после ме болеше много,накрая се отпуснах когато йеланието победи болката.
Макар,че прекъсване и за 2 месеца също си ме боли,така че цялата работа е в търпението и възбудата.

linoleum
08-20-2014, 10:40
Не разбрахме само какъв е проблема? Тя си е помислила, че ципата й е зараснала или какво?
Порняци не гледате ли? Там има строги правила, първо псевдо целувки , после тоя я лиже и й бърка с пръстче където свари, после тя го смуче, накрая си го вкарват, кое от тея процедури си пропуснал или не ти е ясна?
Видно е, че ползваш интернет, пробвай с порн в гогале...
напрао не моа се трая:)

baby_baby
08-20-2014, 16:31
Май те лъже

Пробвайте с лубрикант и бавно

NambyPamby
08-20-2014, 16:44
Не е като да не е възможно. И на мен ми се случва, дори когато не съм правила секс само няколко седмици. Болката не е същата като при първия път, но е сходна. Гадно е. Възбудила съм се, овлажнила съм се доста, а долу е доста тясно и ме боли в началото. Просто трябва да се заложи на по-дълга предигра, а след това проникването да е плавно, бавно и внимателно, поне докато започнете. В такива случаи стискам зъби и дишам дълбооко, за да се отпусна съвсем и да не ме боли толкова.
Няма нищо страшно.

Cornix
08-20-2014, 19:25
Най-важното е леко и да няма сър стенли ройс само... сухата работа не се толерира - ползвайте лубрикант..

IwWey
08-21-2014, 01:38
Да наистина мускулите се стягат при нередовен секс,може е да не го е правила много пъти и да си я боли още защото първите няколко пъти си боли,но може просто да е по-стегната и тясна и от времето да си я боли. Предразположи я повечко-малко езиче,пръстчета и лубрикант но трябва да се отпусне и да изтърпи не може да не я боли.

justWalkin
08-21-2014, 22:38
Пичага ако тъй се "затваряше ципата"
арабите щяха да имат 60% по-живи жени.
По-вероятно е да не я възбуждаш достатъчно ако не е девствена. Ако е, сри брат.

ebacha_95_kz
08-25-2014, 19:32
Значи братле, ако искаш аз ще я оправя приятелката ти, нито ще я боли нито нищо, даже ще ти я върна по-широка. Питай я и ако е съгласна да се срещнем да я оправя.

joanittka
08-25-2014, 19:42
За мен лично ципата и се е затворила, тва 8 месеца да седи непокътната няма как да не се срастне ..... Намажи я с oлио и човъркай малко... може и да стане

Eagle 123
08-25-2014, 20:14
възможно ли е да й се е затворила ципата и в действителност да е девствена отново ? :lol: Ко каза, ко ?!! То е повече от ясно, че ще чувства болка, понеже не е практикувала от повечко време, но оставаше и ципата да се затвори..

Иначе щом са такива обстоятелствата, просто има нужда от доста fingerwork, трябва да се потрудиш .. няма нищо притеснително в случая, ползвайте лубрикант и задължително й говори за нещо хубаво, за да я предразположиш в добро настроение.. Накрая внимавай да не те оплиска от кеф, пази се от пожарния кран ахахах Ще се справиш, всичко е наред, само на психическа нагласа от нейна страна се дължи ;)

draid
08-25-2014, 20:45
За мен лично ципата и се е затворила, тва 8 месеца да седи непокътната няма как да не се срастне ..... Намажи я с oлио и човъркай малко... може и да стане

Вземай брадвата тогава и за съсичай тая коварна ципа (: