View Full Version : Xора които са по запознати с девствеността
Възможно ли е да се отвори момиче с лек допир около два и половина пръста тоест някаде с главичката ? Защото съм чувал че при отварянето на момиче не се отваря лесно...Ако има кръв 100% ли е отворена ? Възможно ли е кървенето да баде от леко разтваряне или ...? Мнения ? Моля ви искам сериозни коментари(отговори). Благодаря ви предварително : )
Едвали е отворена толкова лесно и не при всички момичета има кръв.
per-dead
08-18-2014, 12:41
Моля ви се, някой да създаде сексуално училище!!
ПРЕДИ ДА СЕ РАЗЧАГРЪСВАТЕ, СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!
Поне да сте наясно кое е пениса и кое вагината в ситуацията, че съвсем скоро момичетата ще питат дали приятелите им от мъжки пол да пият ескапел. -.-
Не всеки човек може да бъде толкова образован ,колкото вас засажеление... тук всеки има право да пита и да се информира със каквото иска така че.. Не се сърдете : )
С няколко пръста можеш просто да я разшириш малко, но за скъсването на девствената ципа според мен си е нужно да влезе пенисът до половината някъде, т.е главичката и още . Когато проникваш в нея с пръсти е възможно да има кръв, но това може да не означава, че напълно се е скъсала ципата.Абе не се ли вкара пениса, ципата не я смятай за напълно скъсана.
fakesmiles
08-18-2014, 15:03
Едно ми е интересно само - какво значение има за теб това?
И това дали е отворена... да, отворена е. Въпреки че страшно мразя този израз. Хименът е точно на отвора на влагалището, а не малко по-навътре както някои си мислят. Но не си го представяй като някаква стена, той има отвори, които са различни при всеки + това при някои момичета е по-еластичен и затова тях ги боли по-малко и няма кръв.
CookieJoKey
08-20-2014, 21:37
Не всеки човек може да бъде толкова образован ,колкото вас засажеление... тук всеки има право да пита и да се информира със каквото иска така че.. Не се сърдете : )
Абе ти на колко си години?
В училище сексуално образование нямате ли?
В Гугъл да провериш?
А тук е форум-ще търпиш да ти се подиграват.
bloodsugarsexmagik
08-21-2014, 14:27
Възможно ли е да се отвори;Защото съм чувал че при отварянето ; не се отваря лесно...Ако има кръв 100% ли е отворена ? Възможно ли е кървенето да баде от леко разтваряне или ...?
:D Консерва ли ще ОТВАРЯШ или ще правиш секс с девствено момиче?
О.Т. : Гледаш болката да е минимална. Почваш я с език, после пръсти и когато е достатъчно възбудена започвате същинската част.
JullieeK
08-21-2014, 18:35
Добре де, не мога само да разбера защо все с нападките....форума е за това-питаш и отговаряш,не е необходим такъв език ! Всички почваме отнякъде с образованието, не сме се родили научени, а и поне се интересува.....
По темата- zoyex обясни всичко :)