Влез

View Full Version : Любов-отчаяние-избор?

XtraBrite
08-19-2014, 06:39
Здравейте от няколко дена се чудя как и какво точно да ви напиша или по-точно как да ви споделя моята история. На 19 години съм имам си приятелка с която ходим вече 1 година, първата ми истинска любов първата във всяко едно отношение. След тази година ходене сме минали почти през всичко което може да мине една двойка. Ето и същинската част от това което искам да ви споделя и да изкажете своите мнения. Старая се тя да бъде най-обичаната и най-щастливата на света но имам чувството, че тя не го оценява ..... в началото на лято мислехме да ходим заедно на море , но тя се си намираше оправдания, че техните щели да и правят проблем, че не и се ходило само двамата (така се случи че можеше да тръгним само 1 двойка) и т.н.т. се оправдания ..... след това е помолих да ходим на басейн отново се започна всичко това че се чувствала по-дебела от мен било е срам че е била малко по-бяла от мен и разни др. Дойде момент в който нейна приятелка реши да е покани на басейн с техните за 1 седмица в др град и тя се съгласи .. както и и да е това го преодолях не го мислих толкова , но ето че е средата на лятото и тя ми съобщава преди около 2 дена че нейнатА приятелка е кани на морето като подарък за Рождения и ден да спи утях .. и Ето момента в който на мен ми писна или по-скоро просто ме разтрои адски много , тъй като тя тръгна ..... Поговорих с нея беше ми се насъбрало доста и от предишни случки поговорих че е имало моменти в които не ме е подкрепяла когато ми е било зле или моменти в които не е говорила с мен да ме попита какво ми е при което тя ми каза че Просто си е била такава не е могла да разговаря с хората да си показва чуствата и прочие ..... Бях много разтроен попитах е дали ще се опита да се промени заради мен да се чувствам и аз добре, но тя каза че това е Условие ??? и не би могла да се променя .......
Не знам какво да правя моля ви ако сте ме разбрали какво искам да ви кажа да ми напишете своето мнение за връзката ни последния месец и за нейното държание за това че аз се старая да се променя като не е ревнувам или поне не го показвам като се старя да не се сърдя за глупости или като цяло искам тя да е добре ,но сякъш тя не се старае да се промение заради мен .... :( Дали просто ме е страх тъй като това е първата ми сериозна връзка и някъкси не ме е страх просто да не е загубя

nIkEnCeTy_bE
08-19-2014, 06:46
За мен си намира "мил" и "зрял" начин да те разкара. Изчерпали сте се, възможно е да е срещнала друг или просто да е решила, че не иска да е с теб, но тъй като е "зряла" за възрастта си, не знае как да ти каже. Според мен седнете и поговорете и направо я попитай, няма какво да губиш. Животът е пред теб, не е единствената. :)

XtraBrite
08-19-2014, 06:56
След като снощи говорихме и зададох въпроса съвсем ясно Иска ли да сме заедно... и тя ми отгоовори с Да искам да сме заедно .. мисля че е страх да ми каже че иска да се разделим тъй като бяхме скъсали за 1 седмица Май месец и тогава това беше причината ..След това тя почна да ме търси ...... Мисля да и дам още малко време след като се върна края на семицата от морето ще и дам време да видя дали е помислила върху това какво сме говорили и ще се опита ли да се промени , за да може и аз да се чувствам добре ... Ако ли не колкото и да ми е кофти ще трябва да се разделим защото наистина се чувствам ужасно на моменти когато не до мен морално

RapExotic
08-19-2014, 20:53
Не можеш да промениш хората. Можеш да се нагодиш към тях или те към теб, но само когато това е в името на нещо, което и двамата искате. Когато имате общ път и общи цели. Явно с нея имате различни виждания за връзка. Нормално е първите месеци, когато връзката е в "разгара си" това да не оказва особено влияние, но започне ли да уляга тези неща излизат на преден план. Казваш, че сте късали - толкова по-лошо. Това е като счупена и залепена чаша, ако ме разбираш. Все някога ще се разпадне. Всеки е минал през през първата връзка, но би било лошо ако се намразите и се разделите с лошо.

FAKE IT
08-19-2014, 21:44
Работата е там, че изискваш неща от момичето, които не може да ти предложи. Казала ти го е, в прав текст. Не може да се промени, не иска да се променя и няма да го прави. Наистина спри да й поставяш ултиматуми и просто скъсай с нея. Когато нещо не те устройва, няма смисъл да го търпиш. Също нямаш и правото да изискваш от нея да е човек, пасващ на твоя идеализъм, когато действително НЕ Е. Срещу теб не стои пластелин, който можеш да моделираш по свой си начин, а човек с който имаш различия.