XtraBrite
08-19-2014, 06:39
Здравейте от няколко дена се чудя как и какво точно да ви напиша или по-точно как да ви споделя моята история. На 19 години съм имам си приятелка с която ходим вече 1 година, първата ми истинска любов първата във всяко едно отношение. След тази година ходене сме минали почти през всичко което може да мине една двойка. Ето и същинската част от това което искам да ви споделя и да изкажете своите мнения. Старая се тя да бъде най-обичаната и най-щастливата на света но имам чувството, че тя не го оценява ..... в началото на лято мислехме да ходим заедно на море , но тя се си намираше оправдания, че техните щели да и правят проблем, че не и се ходило само двамата (така се случи че можеше да тръгним само 1 двойка) и т.н.т. се оправдания ..... след това е помолих да ходим на басейн отново се започна всичко това че се чувствала по-дебела от мен било е срам че е била малко по-бяла от мен и разни др. Дойде момент в който нейна приятелка реши да е покани на басейн с техните за 1 седмица в др град и тя се съгласи .. както и и да е това го преодолях не го мислих толкова , но ето че е средата на лятото и тя ми съобщава преди около 2 дена че нейнатА приятелка е кани на морето като подарък за Рождения и ден да спи утях .. и Ето момента в който на мен ми писна или по-скоро просто ме разтрои адски много , тъй като тя тръгна ..... Поговорих с нея беше ми се насъбрало доста и от предишни случки поговорих че е имало моменти в които не ме е подкрепяла когато ми е било зле или моменти в които не е говорила с мен да ме попита какво ми е при което тя ми каза че Просто си е била такава не е могла да разговаря с хората да си показва чуствата и прочие ..... Бях много разтроен попитах е дали ще се опита да се промени заради мен да се чувствам и аз добре, но тя каза че това е Условие ??? и не би могла да се променя .......
Не знам какво да правя моля ви ако сте ме разбрали какво искам да ви кажа да ми напишете своето мнение за връзката ни последния месец и за нейното държание за това че аз се старая да се променя като не е ревнувам или поне не го показвам като се старя да не се сърдя за глупости или като цяло искам тя да е добре ,но сякъш тя не се старае да се промение заради мен .... :( Дали просто ме е страх тъй като това е първата ми сериозна връзка и някъкси не ме е страх просто да не е загубя
Не знам какво да правя моля ви ако сте ме разбрали какво искам да ви кажа да ми напишете своето мнение за връзката ни последния месец и за нейното държание за това че аз се старая да се променя като не е ревнувам или поне не го показвам като се старя да не се сърдя за глупости или като цяло искам тя да е добре ,но сякъш тя не се старае да се промение заради мен .... :( Дали просто ме е страх тъй като това е първата ми сериозна връзка и някъкси не ме е страх просто да не е загубя