PDA

View Full Version : Момичетата днешно време..

Raz0rBG
08-19-2014, 14:44
Някой да ми даде съвет какво да правя :? Истината е че искам да си намеря някое сериозно момиче готово за връзка, а не за поредните игрички на лъжи от типа на "обичам те" и т.н . Из близките квартали всички момичета са "общи" така да се изкажа.. вече са малцинство сериозните момичета. Алкохол, наркотици, цигари и кифладжииство. :)

HollyGolightly
08-19-2014, 14:58
Ок

Raz0rBG
08-19-2014, 15:36
хубав отговор..само за мнение трупаш ;]

RapExotic
08-19-2014, 18:41
На колко си? Момиче под 20 готово за сериозна връзка просто няма !

Raz0rBG
08-19-2014, 19:27
мии на 15 след 2 месеца 16 :)

FAKE IT
08-19-2014, 19:49
Братле, сериозна връзка на 16? По филмите и сериалите всичко е готино и се заформя истинска любов, щастие, хора които са отдадени един на друг, но цялата тази идеология е леко изопачена в съпоставка с реалността. Не казвам, че е невъзможно, а че е по-рядко явление отколкото ти се иска да е, ти сам го виждаш.

За сериозна и стабилна връзка се изискват развити хора, които знаят кои са, знаят какво искат и са достатъчно зрели. В противен случай опитите за сериозна връзка между хора, които още не знаят къде се намират са провал, загуба на време и нерви.

Ти си на 16. На 16 още си в пубертета, развиваш се и се изменяш с всеки изминал ден. Не си наясно със себе си, искаш да пробваш различни неща, тепърва откриваш какво те дразни и те прави щастлив, какви са интересите ти, какви са философиите ти.

Вероятно в собствените си очи се чувстваш достатъчно зрял и развит и няма да послушаш хората с повече опит от теб. Така си мислих и аз на 16, всички ми говориха и ми се правиха на многознаещи с досадните им насоки как да си водя живота. Не слушах никой, понеже ценях собственото си мнение повече и то беше единственото правилно.

След година начинът ми на мислене започна да се изменя, след две почти изцяло се промени, а след шест се преобърна на 521 градуса. Нямам нищо общо с това, което бях преди шест години, ама нищо. След още три-четири години ще имам съвсем други приоритети, грижи и начин на мислене, а съм вече на 22.

Имаш още много да учиш и да се развиваш. Можеш да си мислиш, че вече си минал през какво ли не и си израснал много повече от хората на твоята възраст, но от нищото ще те удари някой с мокър парцал и ще ти напомни, че имаш още през какво да минеш и да научиш.

Моят съвет е - живей си живота, без да се задълбочаваш прекалено по сериозни неща. Играй го лекичко, бъди несериозен, имай си неангажиращи връзки и не се натоварвай още от сега. Остави сериозните неща за след няколко годинки, защото повярвай ми, още не си готов.

RapExotic
08-19-2014, 19:49
Това обяснява защо момичетата, които заглеждаш са "общи". На 14-15, сериозно момиче, готово за връзка.. Няма начин.

girlwithblueeyes
08-19-2014, 19:52
:lol: мдаа пак някой мрънка заради собствените си неспособности .

Raz0rBG
08-20-2014, 08:03
мерси за съветите :)

tengoganasdeti
08-20-2014, 15:45
Направих си специално регистрация ,за да изразя мнение.Аз съм момиче на 15,скоро 16.Тези дни в главата ми се върти същото,което и на теб...момичетата станаха и стават все по-еднакви- кифли,материалистки,пушещи ,пиещи,искащи внимание,събличащи се ,зарибени по чалгата (не че имам нещо против този тип музика ,но даа) същества ,които променят представата на момчетата за нормално момиче.Изключително отвратена съм от начините ,по които се опитват да се харесат-говоря за полуголите снимки,лъжи,мазни текстове от новата песен на Азис и т.н. За жалост обаче голям процент от момчетата сте привлечени от тях и до такава степен заслепени,че не виждате другите момичета , а когато осъзнаете ,че сте били прецакани от поредната кифла почвате със "всички са еднакви".Да изразя мнение и от другата страна..нека си опиша ,за да е по-точна представата -аз гледам мноого футбол,играя фифа ,далеч от кифла съм, shame on me и девствена съм,изглеждам добре ( казвам го само ,защото мисля ,че след това описание ще ме вземете за някоя задръстена ,завистлива тийнейджърка) и когато момче се запознае с мен винаги казва едно и също "ОМГ ти си пефектна ,супер че не си кифла,кой не би искал да е с теб..... т.н." БЛА БЛА всички го казвате , а накрая винаги всичко се преебава точно заради някой 13 годишен индивид със снимки от Playhouse .Та целия ми замисъл , е че все пак може на 15 да има сериозна връзка (имам такива приятели), но е нужно и от двете страни да са наясно какво искат , а не да се залъгвате взаимно..Момчетата да решите дали наистина искате различно момиче ,което да е сериозно съответно и вие към нея или предпочитате залъгвания..и на мен ми е объркано като цяло

Cornix
08-20-2014, 17:31
Направих си специално регистрация ,за да изразя мнение.Аз съм момиче на 15,скоро 16.Тези дни в главата ми се върти същото,което и на теб...момичетата станаха и стават все по-еднакви- кифли,материалистки,пушещи ,пиещи,искащи внимание,събличащи се ,зарибени по чалгата (не че имам нещо против този тип музика ,но даа) същества ,които променят представата на момчетата за нормално момиче.Изключително отвратена съм от начините ,по които се опитват да се харесат-говоря за полуголите снимки,лъжи,мазни текстове от новата песен на Азис и т.н. За жалост обаче голям процент от момчетата сте привлечени от тях и до такава степен заслепени,че не виждате другите момичета , а когато осъзнаете ,че сте били прецакани от поредната кифла почвате със "всички са еднакви".Да изразя мнение и от другата страна..нека си опиша ,за да е по-точна представата -аз гледам мноого футбол,играя фифа ,далеч от кифла съм, shame on me и девствена съм,изглеждам добре ( казвам го само ,защото мисля ,че след това описание ще ме вземете за някоя задръстена ,завистлива тийнейджърка) и когато момче се запознае с мен винаги казва едно и също "ОМГ ти си пефектна ,супер че не си кифла,кой не би искал да е с теб..... т.н." БЛА БЛА всички го казвате , а накрая винаги всичко се преебава точно заради някой 13 годишен индивид със снимки от Playhouse .Та целия ми замисъл , е че все пак може на 15 да има сериозна връзка (имам такива приятели), но е нужно и от двете страни да са наясно какво искат , а не да се залъгвате взаимно..Момчетата да решите дали наистина искате различно момиче ,което да е сериозно съответно и вие към нея или предпочитате залъгвания..и на мен ми е объркано като цяло

Ето ти решението авторе... tengoganasdeti си е живото решение :D и впрочем ''живо решение'' дай да се запознаем, че ми изглеждаш интересна като личност ;) :D (не се шегувам :D )

tengoganasdeti
08-20-2014, 18:22
хаха сигурно е комплимент това :D

Vanchhh
08-20-2014, 18:40
Не си трови живота, ще дойде някой ден дето няма да искаш да виждаш жена..
"Човек и добре да живее, пак се жени".

Cornix
08-20-2014, 18:54
хаха сигурно е комплимент това :D

Ми комплиметн е, но сериозно, бих желал да се запознаем, мистериозно момиче :D

FAKE IT
08-20-2014, 19:07
Ъъъ .. както и да е ...