View Full Version : Кога да му позволя да ме опипва?
Здравейте! Може би въпросът ми ще ви се стори много тъп, но с приятелките ми така и не можахме да стигнем до правилното решение. На 15 съм и отскоро имам гадже на същата възраст (досега ве съм имала) и всичко си върви супер. Докато си говорехме с приятелките едната повдигна въпроса с опипването/ докосването.. както там го наричате :D Приятелят ми не ми е пускал ръце и когато им го казах гореспоменатата приятелка каза, че било много странно, защото нейното гадже на спирало да я опипва, другата каза, че е по-добре, че не ме е докосвал и ако го направи да не му позволявам (тя така направила когато приятелят й си пъхнал ръката под сутиена й), третата каза (само тя още не е имала гадже), че според нея няма лошо, но трябва да минат поне 3-4 седмици... Аз вече не знам какво да мисля :D Та, въпросът ми е - Кога наистина е редно да позволя? И къде?
po-dobre go druj na truni oshte malko .. ako stane eventualno neshto da ima w predwit che ne si dala taka lesno da te opipwat i t.n i nqma da te naricha "kurwa"tolkowa mnogo, razbirase pred priqtelite si shte se prawi na katil i shte te naricha "kurwa" ; "obshta" i t.n :)
fire_magic
08-19-2014, 16:48
ти да позволиш?
по-скоро от написаното се разбира, че той не ти пуска ръце и ти се чудиш защо
fire_magic Мне определено не се чудя защо, тъй като тръгнахме преди 8 дни. Всъщност, ако беше опитвал толкова скоро да ми пуска ръце бих се усъмнила в това защо иска да е с мен... Raz0rBG Благодаря за съвета :)
Christinna
08-19-2014, 17:28
След сватбата.
DarkTemplar
08-19-2014, 17:30
След като те дефлорира.
за нищо деси, извинявам се за латиницата.. :)
Illusion772
08-20-2014, 06:52
Обарване с позволение? ........ хмммм
Ами ако искаш що не отидете на нотариус да ми издадеш разрешително?
Potrebitelsko ime
09-03-2014, 12:16
Ako iskash zdrava dulgotraina vruzka vse oshte ne zasqgaite tazi tema i ne mu pozvolqvai. Ako ne ti e tolkova do zadulbochena vruzka mu kaji che iskash.
JullieeK
09-03-2014, 13:09
Няма точен интервал от време, който трябва да мине преди "да му позволиш".Всичко си зависи до момента и ситуацията.Ти сама ще усетиш.
anonymous908491
09-03-2014, 18:34
Ако няма нищо за пипане, ще предпочете само да те гледа.
Dalinda.M
09-21-2014, 15:50
Обарване с позволение? ........ хмммм
Ами ако искаш що не отидете на нотариус да ми издадеш разрешително? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ROFL
Няма точен интервал от време, който трябва да мине преди "да му позволиш".Всичко си зависи до момента и ситуацията.Ти сама ще усетиш.
Бе не знам, аз разрешение никога не съм искал, ама явно има и такива филми.
Dalinda.M
09-21-2014, 18:48
Бе не знам, аз разрешение никога не съм искал, ама явно има и такива филми. :D :D :D :D :D :D :D
CrazyRobot
09-21-2014, 19:27
Когато усетиш, че е с теб защото му харесва да сте заедно, а не само за да те опипва!
JullieeK
09-22-2014, 11:26
Бе не знам, аз разрешение никога не съм искал, ама явно има и такива филми.
За тва е в кавички ;) Авторката така се изразява.
baby_baby
09-22-2014, 12:41
+++
Amore-Mio*
09-22-2014, 14:40
Когато искаш.
Ако ти "пусне" ръце, а ти не искаш това - отдръпваш му ръката и му казваш каква е причината. Но по принцип тия неща не стават с разрешения и така нататък.