View Full Version : Винаги първа му пиша :(
pikachuuu!
08-20-2014, 21:03
Аз харесвам едно момче, до онзи ден с него излизахме заедно в компания. Откакто заминах само аз му пиша. Днес съм решила да не му пиша за да видя дали ще се сети за мен. Страшно съм тъжна и не знам какво да правя. Да му пиша ли ако не започне той разговор? :"( моля дайте ми съвет
dessi_927
08-20-2014, 21:24
На колко си? А той? Показал ли ти е симпатии? Не тъжи за нещо, което още не се е случило..
RapExotic
08-21-2014, 03:53
Важното е на живо как се отнася с теб. Някой хора не са много разговорливи, но в чата са доста активни, други пък точно обратното.
IKnowYou
08-21-2014, 06:03
А защо не замениш писането с обаждане по телефона? Кажи му, че просто си искала да го чуеш, ако те пита. Би трябвало да усети, че има нещо и съответно ако има интерес, да започне и той да те търси пръв.
А защо не замениш писането с обаждане по телефона? Кажи му, че просто си искала да го чуеш, ако те пита. Би трябвало да усети, че има нещо и съответно ако има интерес, да започне и той да те търси пръв.
Ако не сме си близки или не сме разговаряли кой знае колко на живо, на мен би ми било направо странно някой да ми се обади "просто да ме чуе"...
IKnowYou
08-21-2014, 07:38
Ами тя е написала, че са били в една компания, затова го предложих.
Е да де, ама това не винаги значи, че са си близки :)
per-dead
08-22-2014, 08:55
Аз харесвам едно момче, до онзи ден с него излизахме заедно в компания. Откакто заминах само аз му пиша. Днес съм решила да не му пиша за да видя дали ще се сети за мен. Страшно съм тъжна и не знам какво да правя. Да му пиша ли ако не започне той разговор? :"( моля дайте ми съвет
Ти го харесваш, а той теб?
Може би просто не проявява интерес по такъв начин, по който ти го правиш.
Разбирам, че ти е гадно, но понякога са така нещата.
Не винаги, когато гледаш към някой, той гледа към теб.