Spotify
08-21-2014, 15:39
Здравейте,имам нужда от съвет как да постъпя.Когато бях на 18 се запознах с едно момиче,съвсем неволно ,но се превърна в нещо уникално,прекрасно бяхме 2 години заедно,тя беше на 16 тогава имахме нещо истинско,обичахме се,не съм обичал момиче по същия начин след нея и не ме е обичала друга толкова силно,колкото тя ме обичаше.Имахме малък проблем тогава,защото аз бях 12 клас аз съм от София тя беше от Бургас,бяхме се запознали декември месец след 6 месеца,аз завършвах,така че го измислихме,виждахме се доста често предвид разстоянието.Тя дори си взе бележка за 10 дни и дойде в София при мен помагаше ми за изпитите,учеше с мен,защото аз нямах никакво желание да се занимавам.Но тя ми помогна и ги взех и реших да уча в Бургас в Свободния университет.Беше супер,живеех в Бургас,имах прекрасно момиче,обичахме се,бяхме щастливи,но след 1та година в университета аз осъзнах,че не искам да уча това,исках да се занимавам със съвсем друго,а те нямаха тази специалност,но в София я имаше,не й го казах не бях сигурен как да постъпя и как да й го кажа и какво ще стане с нас,тя беше в гимназията имаше още 2 години.Лятото аз се прибрах за 2-3 седмици в София,заминах с приятели на планина ,прекарвах си чудесно и не се сещах за нея,както и тя за мен.Тя беше с нейните приятели ,нейните връстници ,аз с моите и все едно се забравихме.Прибрах се в Бургас и всичко си беше както преди бяхме си заедно,но тя беше различна,за тези 3 седмици тя се беше променила,изглеждаше различно по-щастлива,дори си смени цвета на косата,беше руса преди,направи се кестенява и усещах ,че има нещо ,но си мълчах,защото го обичах това малко момиченце,но вече не ме гледаше както преди.Един ден тя просто ми каза,че иска да се разделим и аз се съгласих веднага,дори не спорехме за това казахме си чао и всичко приключи,не се чувахме,не се виждахме.Защото осъзнах,че тя е на 17 и иска да е с приятелките си,да ходят по дискотеките,по баровете ,да се закачат с момчетата,което е напълно нормално за нейната възраст и знам как е и за това я оставих да си тръгне,никога през живота си до сега не бях изпитвал по-голяма болка.Но исках тя да е щастлива и щом без мен е щастлива така да е,в този момент тя беше важната,прехвърлих се в София и просто изгубих контакт с нея,защото това искаше тя.Естествено се интересувах как е ,от наши общи познати,бях разбрал че си има нов приятел,че е щастлива,че е влюбена и бях окей с това.След 9-10 месеца я видях случайно,бях отново в Бургас по работа,видяхме се поговорихме си,но до там все едно никога нищо не е имало.Тя е първата ми любов,обичам я винаги ще я обичам минаха повече от 2 години от както се разделихме,нямах контакт с нея.Имам я във фейсбук,бях видял ,че си има приятел от година и нещо и съм окей с това,аз продължих ,всичко се промени.Но онзи ден не знам погледнах й фейсбука и видях ,че хората пишат някакви тъжни неща,разбрах че приятелят й е починал,катастрофирали са,тя е в болница и не е никак добре и аз ,, не знам какво мога да направя ,да отида ли или не.Как да постъпя ,чувствам се ужасно,ами ако умре какво ще стане.