View Full Version : Любов
Meoω ^ᴥ^
08-22-2014, 09:51
Ами на 12 съм и харесвам едно момче и то ме харесва но ни е страх да си признаем хдд.Какво да правя?И ме е страх ако ми каже че ме харесваа аз какво да направя какво да му кажа!Той е на 14.И другото което искам да попитам е:До сега съм нямала гадже :/ и какво правят гаджетата на нашата въздраст?Малко тъп въпрос #but...
Покани го на среща, целунете се, гушкайте се и си пишете лигави съобщения. Задължително се пишете обвързани във фейсбук и си пишете по стените сърчица и целувки.
K()|_iBrI
08-22-2014, 12:44
Покани го на среща, целунете се, гушкайте се и си пишете лигави съобщения. Задължително се пишете обвързани във фейсбук и си пишете по стените сърчица и целувки.
+1
hey.mistery
08-22-2014, 13:57
Деца......
Покани го да си играете с кукли, дай му Кен и ти вземи секси Барби и действайте.
Деца......
Покани го да си играете с кукли, дай му Кен и ти вземи секси Барби и действайте.
Как всички забравяме, че и ние сме били на по 13, харесвали сме си някого и сме се срамували да си признаем...
girlwithblueeyes
08-22-2014, 14:25
Нали ?
Много е лесно и сигурно се чувствам горди че го играем големи .
Он-Целувкии гушкане и си пращаите сладки неща по скайпа и ФБ .
Meoω ^ᴥ^
08-22-2014, 16:11
Деца......
хаха направоо :D
RapExotic
08-22-2014, 20:02
Хвани го за ръчичка и отидете да изпиете по една лимонада ..
odekolon
08-22-2014, 20:07
Много сте малки още , по-добре изчакай още малко 15-16 да станеш и тогава... и без това няма да трае дълго връзката ви.
Сори че толкова директно го казвам :D
Как всички забравяме, че и ние сме били на по 13, харесвали сме си някого и сме се срамували да си признаем...
говори за себе си
Хвани го за ръчичка и отидете да изпиете по една лимонада ..
няма лимо
няма нада
в магазина има нов шеф и той се казва радлер
/за жалост =(
Той не е ли малко голям за теб?
anonymous895156
08-22-2014, 20:20
и какво правят гаджетата на нашата въздраст?
секс
RapExotic
08-22-2014, 20:29
няма лимо
няма нада
в магазина има нов шеф и той се казва радлер
/за жалост =(
Малко се съмнявам да продадат Радлер на 12 годишно момиче ..