Влез

View Full Version : Това ли е всичко?

OSHEE
08-22-2014, 21:37
От няколко седмици живея с приятелката си.Заедно сме от 9 месеца тя е уникално момиче,красиво,умно ,не съм срещал такава до сега.Обичам я,искам да бъда с нея,но почти не я виждам.Най-сериозната ми връзка е била 4-5 месеца,не съм от мъжете,които имат сериозни връзки,но всичките ми приятели по точно най-близките ми приятели са сериозно обвързани имат връзки,живеят с приятелите и приятелките си.Реших,че е време и аз да стана сериозен,запознах се с това момиче в един бар и нали знаете,как вианги има в даден бар някое момиче, което е зашеметително,красиво и секси,това беше тя,заговорих я и ето 9 месеца сме заедно.Бяхме на море за 1 месец заедно,сега е на стаж в една болница,работи почти постоянно нощни смени,семейството ми има компания за внос и износ и транспорт,работя там като ръководител на транспортните услуги,работя от 9 до 6 всеки ден,след това съм свободен,а приятелката ми постоянно е в болницата.Не я виждам,тя се прибирам към 6-7 сутринта..когато аз ставам за работа,закусваме зеадно и това е всичко.Не съм си представял,че живота ми може да е такъв.Чувствам се пораснал,а не съм такъв,не излизам вече толкова,не ходя по партита,дискотеки,живота ми стой на едно място.Прибирам се от работа,къпя се,вечерям,играя на PS понякога излизам с момчетата за бира.Това е всичко,разбирам че тя има цел,мечти и е добра в това което прави,а аз нямам мечти,не съм се замислял да правя нещо по различно от това което работя в момента,дипломирах се с икономика,магистратурата ми ще бъде свързана със същото.Но ми е странно и трудно,та аз си изтрих фейсбука дори,зарадни нея защото от 1000 човека 90% са момичета,аз имам бивши или момичета с които просто спя и сме приятели,излизах с тях забавлявах се постоянно,всяка вечер,а сега съм този мъж,който чака приятелката си от нощна смяна,лежи в леглото си с лаптопа и се оплаква пред дузина непознати,за това че е имал различни очаквания от връзките,любовта и бъдещето си.Та въпроса ми е ,това ли е всичко?

Blab
08-22-2014, 21:41
да не е Щрудел това, бе?:Д

не разбрах от какво точно се оплакваш?
всъщност имаш всичко, не е ли така? :)

OSHEE
08-22-2014, 22:04
Не обичам да ям щрудел освен с ягоди май,ама не много.Имам всичко,кое е всичко това че съм постоянно сам,мислех си че да имаш връзка е различно,правя всичко което правя и сам,но с едно определено момче,мислех че аз ще съм този,който няма да го има по цяла нощ и ще се прибира при приятелката си,която ще ме чака,а не обратното,не ми е хубаво така...кофти ми е имах очаквания.

Minwu
08-22-2014, 22:25
"мислех че аз ще съм този,който няма да го има по цяла нощ и ще се прибира при приятелката си,която ще ме чака,а не обратното"

Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Чувал ли си го?
Ти не я обичаш, а си с нея да не изостанеш по-назад от приятелите си.

OSHEE
08-23-2014, 10:29
Обичам я,не е заради приятелите ми,да отначало причината поради която взех това решение,да бъда по отговорен към жените беше заради това,но обичам приятелката си,тя е страхотна,но не съм си представял,че това може да е живота ми,аз съм на 22 работя нормална работа,имам добро финансово състояние,живея с момичето,което обичам,правя всичко възможно тя да е щастлива,но аз не я виждам,тя има мечти,цели,а аз не,имам чувството,че тя ще го осъзнае това,че съм просто обикновен,не съм специален,нямам някакви специални умения или таланти,а тя не е обикновена.Просто искам повече от връзката ни,а ако това е всичко,което ще получа?

Minwu
08-23-2014, 10:40
Не съм сигурна дали правилно разбирам. Чувстваш се малоценно? Щом си доволен от работата/доходите си за какво се притесняваш? Естествено винаги можеш да се разшириш, но това трябва да е решение, което не взимаш заради друг. Помисли какво ти харесва и може би си отвори някакъв малък собствен бизнес.

А това с нощните смени наистина е кофти. Всяка вечер ли се случва? Предполагам, че като си завърши стажа ще й бъде по-леко? Поговорете си.

ПС. Всички сме равни. Ако някой е на друго мнение е изпаднал в дълбока лъжа.

zoyex
08-23-2014, 11:53
Е все някога идва момент в живота в който начинът ти на живот се променя..при теб този момент е настъпил. Това, което описваш ти ми изглежда като нормален и улегнал начин на живот. И ти липсват партита, напиване с приятели и секс с курви?? Ако това е така..това е много жалко.
Това с нощните смени на приятелката ти няма да продължи вечно. Може би просто да го приемеш за този период от време.
Искаш повече от връзката ви? Искаш повече време с нея? Повече споделени мигове?
Били сте на море заедно един месец, отново ще имате възможност да прекарате повече време заедно, просто имай търпение.
А относно въпроса ти " това ли е всичко?" Ами..мисля, че да..хората се събират, живеят заедно, обичат се, имат цели, ходят на работа, постигат ги, създават дом и семейство и дори и да не се виждат много често те си знаят, че имат някой до себе си, знаят, че някой ги обича и дори и кратките срещи им доставят неимоверно удоволствие. За да си щастлив с някой не е нужно той да е залепен за теб 24/7, а просто да знаеш, че този човек е до теб и те обича.
И ти все пак може би да седнеш и да си помислиш добре какво точно искаш от живота си. Не е възможно да нямаш никаква цел. Уточни се със себе си.

OSHEE
08-23-2014, 12:10
Искам да се забавлявам,това е което искам,не искам да се чувствам вързан за някого,да обичам я и искам да се забавлявам с нея,имахме планове да отиде в Испания за лятото,мой приятел има къща там,всички заминаха,аз останах тук заради нея и за какво да я няма постоянно,да се побърквам от съмнения дали не правя грешка с това,че реших да съм сериозен и да имам връзка,да се държа като някой който явно не съм.

zoyex
08-23-2014, 12:20
Искам да се забавлявам,това е което искам,не искам да се чувствам вързан за някого,да обичам я и искам да се забавлявам с нея,имахме планове да отиде в Испания за лятото,мой приятел има къща там,всички заминаха,аз останах тук заради нея и за какво да я няма постоянно,да се побърквам от съмнения дали не правя грешка с това,че реших да съм сериозен и да имам връзка,да се държа като някой който явно не съм.
Говори с нея. Кажи и ти какво искаш и как виждаш нещата.
Но връзките не са само забавление..те са обвързаност, отговорност и грижа.
Като не искаш да се чувстваш вързан за нея..разговаряйте на тази тема. Или просто си тръгни, ако това толкова те тормози.
Още имаш да израстваш.