Влез

View Full Version : Кое прави жените неустоимо привлекателни?

anisummer
08-25-2014, 18:30
Обръщам се главно към мъжете, но и ако жените заят някоя хитринка да споделят. Та така,чудя се кое може да събуди много голямо желание в мъжете извън спалнята. С какво обичате да ви провокират сетивата-определено движение, хубав аромат... Може да споделите лични примери.Мъже ,какво са правили жените съзнателно или не ,за да изкарат животинското у вас, като да искаш да я сграбчиш и целуваш кажата и. Кое прави жените неустоимо привлекателни?

12ggg1
08-26-2014, 19:51
Самото момиче при всеки е различно.

Eagle 123
08-26-2014, 20:22
Определено черна кожена пола, предизвикателен грим и червило, доста интересни къдрици на косата и вече вербалните жестове придават голям чар ..

marilyn
08-26-2014, 20:25
Според мен няма точна рецепта. Важното е да си женствена. Разбира се, поддържан външен вид, хубав аромат, гладка кожа, пусната коса. Усмивка, а може би най-важното - погледът и гласът. Вярвам, че един поглед може да говори много повече думите и да провокира мръсни мисли у един мъж. Като цяло не е изобщо трудно, игра е, учи се с опита.

102
08-26-2014, 20:26
поглед
настръхване
обилно овлажняване

SimsonS50
08-26-2014, 20:34
Дупето, бозките, краченцата, усмивката, очите. Такиз работи ..

draid
08-26-2014, 21:12
То това си е до човек. Може да ме привлече както и със анцуг и маратонки, така и с рокля.

anonymous708973
08-26-2014, 21:19
Женско съм. Игра си е, при това интересна и сладка.
Забелязала съм, че доста момчета/мъже намират за привлекателни и откровено сексуални жестове, които на първо четене са си откровено детински - големите ококорени очи, пърхането с мигли, детската ухилка от ухо до ухо.
Хубавият парфюм си е плюс, аз забравям да се напръскам понякога, но винаги усещам чуждия. Ама аз душа като цяло всичко :Д (оффтопик - днес в един коридор миришеше на морски свинчета в талаш! :Д). Нежният женски допир също си е оръжие :)
Всякакви превземки са тотално убиване на желанието - поне при свестните индивиди. Едно момиче трябва да може да излезе както с рокля, така и с анцуг и маратонки.

Абе... изобщо мъжете забелязват доста повече от това, което ние си мислим, че забелязват - форма на ноктите, мирис на косата, форма/големина на ушите - на всякакви такива са ми обръщали внимание.

102
08-26-2014, 21:25
Абе... изобщо мъжете забелязват доста повече от това, което ние си мислим, че забелязват - форма на ноктите, мирис на косата, форма/големина на ушите - на всякакви такива са ми обръщали внимание.

изненада
сичко е с цел да те онодят

широка усмивка от ухо до ухо привлича ? ХАХХА

draid
08-26-2014, 21:28
Значи само като усетя аромата на свинска вратна и хмел и веднага ми се възбужда ... апетита.

Женско съм. Игра си е, при това интересна и сладка.
Забелязала съм, че доста момчета/мъже намират за привлекателни и откровено сексуални жестове, които на първо четене са си откровено детински - големите ококорени очи, пърхането с мигли, детската ухилка от ухо до ухо.
Хубавият парфюм си е плюс, аз забравям да се напръскам понякога, но винаги усещам чуждия. Ама аз душа като цяло всичко :Д (оффтопик - днес в един коридор миришеше на морски свинчета в талаш! :Д). Нежният женски допир също си е оръжие :)
Всякакви превземки са тотално убиване на желанието - поне при свестните индивиди. Едно момиче трябва да може да излезе както с рокля, така и с анцуг и маратонки.

Да, хубав маникюр е добра идея.

anonymous708973
08-26-2014, 21:35
широка усмивка от ухо до ухо привлича ? ХАХХА

Имам най-дебилната възможна усмивка на света. Гримирана или не, ако се ухиля, мязам на 12-годишна. Чувала съм много пъти колко е сладко, като явно в мъжкия речник (и в моя, за щастие) "сладко" е равно на "искам да го счупя от секс". :)

102
08-26-2014, 21:37
не
просто знаят че пътя към питката е усмивката

102
08-26-2014, 21:39
а за твойта усмивка да
имал съм честта да я мерна някъде
приличаш на един анимационен таралеж

chocolate.donut
08-27-2014, 06:49
Ето малко и от моите..леко разкопчана риза...забелязала съм,че момчетата много си падат по къдрици.масури сещаш се ;) една по-късичка поличка също върши работа,но запомни-не се мацай с много грим,те харесват да сме максимално естествени.

Ivaaaaa
08-27-2014, 14:44
колкото и клиширано да звучи, просто бъди себе си. многото грим, късите полички и причесчиците според мен отблъскват.
често съм арогантна, дори цинична. хапя бузи/устни (навик). чула съм, че е секси ;д

batalizator
08-27-2014, 15:32
Без грим, с небрежна прическа, бяла риза и черна пола, очила с дебела черна рамка, и да си е вкарала половината показалец на дясната ръка в устата.

teenproblem22
08-27-2014, 22:48
Разбирасе не трябва да е кифла- с три тона грим и прочие... На мен ми харесват адски много момичетата които спортуват, и да имат ТЕнчее :ППП, като препечена филийка аууу.

Blab
08-27-2014, 23:21
тялото, жестовете, поведението, незадължително в тази последователност

Waaazzaaaap
08-27-2014, 23:51
Всяко едно момиче е различно и привлича различни момчета по различен начин.