Влез

View Full Version : Приятелство-любов?

TheMan9191
08-26-2014, 13:58
Здравейте, харесвам едно момиче от доста време. С нея се познаваме от повече от година, като сме излиза ли доста пъти. Последният месец се сближихме малко повече от преди и аз се влюбих доста силно в нея. И преди съм я харесвал силно, но не съм предприемал нищо. Помислих си, че и тя ме харесва, защото ми се струваше, че начина по който се държи към мен се промени малко. И наистина си повярвах. Когато излизахме всичко беше чудесно. Пробвах да я целуна, но тя се отдръпна. В следствие разбрах, че тя ме е намирала само като приятел и не е гледала на мен като нещо повече от това. Уж се разбрахме, че ще си останем приятели и всичко ще е по старо му, искрено се надявам за това, защото не искам да загубя приятелството и. Утре трябва да се видим с нея и се чудя как да се държа? Да повдигам ли въпроса или да чакам тя да повдигне темата? Кажете как е най-добре да се държа? Дали има някаква възможност и тя да ме хареса по този начин или съм яко забит в зоната? Благодаря :)

nIkEnCeTy_bE
08-26-2014, 14:03
Приятелството ви е отишло по дяволите в мига, в който си погледнал с други очи на нея. На колко сте години? Ако сте зрели, може и да има някакъъъъъв шанс да си бъдете приятели, но мисля, че няма да ти е приятно да я слушаш как ти говори за други момчета, още повече не знам тя каква глупачка трябва да е, за да го прави.

JullieeK
08-26-2014, 14:15
Не повдигай темата, дръж се до колкото можеш както преди, само ако тя реши, че трябвя да се изясните, тагава говори по въпроса.Иначе виж как ще се държи с теб и ще разбереш дали можете да върнете нещата както са били :)

TheMan9191
08-26-2014, 14:23
И двамата сме на 17. И аз си мисля, че с приятелството ни е свършено, но искрено се надявам да не е така. Страх ме е да не я загубя. Повече ме боли да я загубя като приятел от това, че ме отразя когато се пробвах да я целуна. Но виновният съм си аз, че за миг си помислих, че може да ме харесва... Къде ли ми беше ума...

nIkEnCeTy_bE
08-26-2014, 14:57
Тънка е границата между любовта и приятелството. В един момент не усещаш как я прекрачваш.

TheMan9191
08-26-2014, 15:06
Винаги съм я харесвал, въпреки че съм се държал супер приятелски към нея. Даже си мислих, че се е усетила, че я харесвам, но ми каза, че изобщо не очаквала подобно нещо от мен.

nIkEnCeTy_bE
08-26-2014, 15:10
Момичетата понякога сме толкова заблудени, че си мислим, че като си затваряме очите, и всичко ще отмине.

TheMan9191
08-26-2014, 15:12
И аз съм доста заблуден. Надявам се утре всичко да е добре...

Black Cat
08-26-2014, 15:27
Излизането от friendzone-ната не е трудно, но се изисква търпение и постоянство. Ето мнение от форума, което е много точно. Колкото повече протакаш и мислиш вместо да действаш, по-зле става. Повярвай ми. Жените харесват наперените и уверени мъже, не плашливите и вглъбените в себе си.

"апф...като за начло не се дръж като женски полов орган!
жените искат да бъдат контролирани и завладяни!

ако й обясняваш колко ти харесва новата й прическа/близка/блаблабла .... си оставаш приятелка

покани я да излезнете...само двамата. Ако се домъкнат други хора кажи, че ти е лошо и си тръгни. Ако тръгне след теб да те пита какво ти е я отблъсни.
Общо взето идеята е да я объркаш...на следващия ден се дръж все едно нищо не е станало и отбягвай въпросите й...бъди припрян и прикрит. Съзнателно сменяй често настроенията си...отвори й вратата веднъж, втория път просто си мини през нея и я остави да се оправя сама (гледай да не й разбиеш носа).
вървейки застани от лявата й страна....после стой от дясната
разприказвай се...и изведнъж млъкни
....
абе като цяло се дръж странно
сам ще усетиш момента, в който трябва да я хванеш за ръка....обърнеш с лице към теб и повдигнеш леко брадичката й.
Ако те погледне в очите я поглдни в устата и ако не се отдръпне я целуни.
Ако те погледне директно в устата - направо я целуни.
Целуни я само веднъж и се отдръпни...не пресилвай нещата...вариантите са два:
1. тя сама ще поиска повече - не й давай...трудно е, но се направи на недостъпен и че ти контролираш нещата - ти определяш кога да сте интимни
2. те ще се нацупи...ще почне да мърмори, че не те харесва по този начин....бла бла бла... дръж се на ниво...бъди мъж и кажи нещо от сорта "съжелявам, но аз съм мъж...в природата ми е да съм силно привлечен от нещо толкова прекрасно като теб и не се сдържах...извинявай, няма да се повтори" и си продължете все едно нищо не е станало.

и при двата варианта тя ще е достатъчно объркана, че да започне да си мисли постоянно какво се случва, какво изпитва към теб, ти какво изпитваш към нея, какво ще правите когато сте заедно и т.н. и т.н. И в крайна сметка съзнателно ще си мисли доста за теб, а подсъзнателно ще се влюбва...защото когато постоянно си мислим за някого, то ние сме влюбени в него нали така....ами човешкото съзнание работи и по обратния ред....ако постоянно си мислим за някого, то подсъзнателно се влюбваме в него.
И съвсем скоро ще ти скочи на врата....не като "приятел"

Извинявам се, че стана толкова дълго!

Тествано и работи!

ВНИМАНИЕ: бъди сигурен, че искаш връзка с въпросното момиче преди да предприемеш горното. Защото гаранция тя ще поиска, а със сигурност не ти се иска да й разбиваш сърцето, само за да тестваш някакво форумно мнение.
връзка след приятелсто е възможна, но не и приятелство след връзка

Успех! "

TheMan9191
08-26-2014, 19:12
Благодаря за мнението ти. И да наистина искам връзка с въпросното момиче, не от месец или два. Наистина я харесвам, а не е някакво едноседмично увлечение. Ще се опитам да изпробвам написаното, но не знам дали ще успея.

Сега като осмислям нещата имам чувството, че съм се държал доста приятелски към нея, въпреки че съм я харесвал. Ако е така, точно заради това се получиха нещата. Винаги съм бил на място ако и е трябвала помощ или съвет, разказва ли сме си за минали връзки.

TheMan9191
08-27-2014, 19:08
Нищо от това няма как да стане сега, понеже било по-добре да не се виждаме няколко дни. Иначе каза, че иска да се видим скоро и щяло да бъде добре(?). Не искала да спираме контакт и прекъсваме приятелството си (ако все още го има).

Black Cat
08-29-2014, 17:57
А може да го е казала нарочно, за да провери дали наистина имаш чувства към нея ... аз като момиче разсъждавам така :D Защо вместо да дадеш спирачка, не натиснеш газта? Сам каза, че приятелството ви вече е абстрактно понятие, нищо не губиш...