Влез

View Full Version : ЗАЩОО

Rooksitoo
08-27-2014, 18:38
Здравейте! Значи момиче съм на 17 и имам следния проблем до сега съм нямала гадже и никой не ме харесва и се чувствам ужасно.Моите приятелки всички си имат, или поне бивши,все някой вечно ги заговаря и си пише с тях , а аз винаги от страни гледам.Казват ,че проблемът е в ниското самочувствие и с това дали се срамежлива ,но аз определено не се определям за такава. Винаги когато се заговоря с някой, в момента в които види някоя от моите приятелки аз просто ставам невидима.По принцип си казвам кво толкова все някога някой ще те забележи и това всяка година,а другия месец ставам на 18 .Винаги се преди да излизам от вкъщи се старая да бъда красива и в крайна сметка разбирам ,че ако ще по пижама да излиза пак никой няма да ме види.И като почнат все всички да ми казват що нямаш гадже...Знам че има много по-важни неща в живота ,но вече наистина много ми е тежко.Но това е животът все трябва да има и прецакани като мен. Благодаря ви! :)

mein
08-27-2014, 20:05
Ее айде сега откъде знаеш че си прецакана като нямаш гадже... Понякога е по добре да си сама отколкото с някой който ще те нарани. Освен това не си мисли че си невидима, това е просто временно. Сигурна съм че все някога ще срещнеш някой който няма да може да свали очите си от теб и изобщо няма да погледне приятелките ти. А и ти си още толкова млада целият живот е пред теб. Не спирай да вярваш, просто изчакай и ще видиш че живота ти е приготвил нещо прекрасно и в това отношение! Не се безпокой, а се наслаждавай на свободата си :Д

Rooksitoo
08-27-2014, 20:23
Ами виж сега не е само до гаджето,просто искам и аз веднъж да се почувствам специална,красива.Просто вече съм си забранила да си харесвам някой ,просто знам че нямам и минималния шанс поглеждам реално за кво да страдам излишно за някой който явно не ме заслужава.А като гледам всички момичета с поглед просто ги омайват,аз като ги гледам те направо нз може би ме мислят за задръстена щото не съм като останалите.А за свободата ми да наслаждавам и се (не че имам избор де :D ) Ама кво пък толкова аз съм го приела все пак живота е един няма да си пропилявам тиинейджарските си години в мислене на това. :D Просто исках да споделя.Благодаря ти за съветите ! :)

voron
08-27-2014, 20:33
Аха, и аз съм като теб... и още се чудя - защо!? :D

mein
08-28-2014, 06:44
А и между другото аз самата съм израстнала в среда където винаги съм била по различната, но осъзнах че това дори е хубаво понякога. Не е нужно да си красавица тип Барби за да те поглеждат. И аз съм била в това положение, когато си мислиш че като ги погледнеш те мислят за задръстена, но това в много малко от случаите е така, а когато е така значи момчето просто е боклук. Горе главата! :)

sevdaka1
08-28-2014, 07:06
Грозните момичета обикновено нямат гаджета а и никога не си намират

fifince93
08-28-2014, 08:32
Не се отчайвай. Голяма работа, че до сега не си имала гадже. Може пък наистина да е за хубаво. Сега ти предстои да завършиш и да отидеш в университет. Ако отидеш в друг град ще се запознаеш с много нови хора, ще срещнеш толкова много момчета. И аз никога не съм била от най-харесваните момичета в училище. И аз бях като теб, като си харесах някое момче и го запознаех с моя приятелка той харесваше нея, че и се гаджосваха :D. Е да имах 1-2 гаджета, но те не си струваха просто ;). След като завърших и отидох да уча в друг град там нещата стояха по друг начин вече. Пак не съм ходила по мъжки трупове :D, но пък намерих сериозен човек, с който се разбирам :). Погледни го от добрата страна, сега ти предстой бал, на който не ти трябва ремарке :D. Малко повече самочувствие и главата горе. Това, че другите момичета са имали 1-2 гаджета, а ти не си не те прави по нисша от тях :). Успех!

Cornix
08-28-2014, 09:06
Ми ти що позволявай да ти гледат приятелките а, а, а? :D Не, споко, ще си намериш, може многото чакане да е за по-добро качество, знае ли човек... А впроочем, междувременно ми е интересно да се запозная с теб, да видя що пък не те харесват (и щото съм тръгнал да се запознавам с нови хора от тоз форум де :Д) та ще ти пиша на лично относно това...

marilyn
08-28-2014, 09:27
Сигурно има нещо в теб, което отблъсква момчетата. Помисли си какво можеш да промениш и да усъвършенстваш в себе си.

Rooksitoo
08-28-2014, 16:51
Благодаря на всички за съветите!

Грозните момичета обикновено нямат гаджета а и никога не си намират

Относно това не се смятам за грозна .Но явно и хората с твоето ограничено мислене не си намират....

golemiq_korab_minava
08-28-2014, 17:19
на 17-18 настъпва неква простотия у всички, които нямат гаджета, че са остарели твърде мноого, че защото приятелите им имат приятели и те тряя да имат ..

Аз също на 17 страдах от тази простотия, и още една несподелена любоф. Сега съм 20 и по съвсем друг начин мисля и гледам на нещата, е не баш, но чувството ми е по-променено..

RapExotic
08-29-2014, 10:54
Просто вече съм си забранила да си харесвам някой, просто знам че нямам и минималния шанс поглеждам реално за кво да страдам излишно за някой който явно не ме заслужава.

Това ти е проблема. Смяташ, че нямаш шанс и не правиш нищо по въпроса. То само с чакане не става.