View Full Version : Защо не се възбуждам?
anonymosss
08-27-2014, 19:19
Здравейте. Имам приятел от 3 месеца и съм на 16, всичко си върви що годе добре, но той се възбужда от най-малкото и свършва много бързо и лесно ( той също е на 16) докато аз съм по-друг случай.. още не сме го направили..не знам защо но не мога да се възбудя достатъчно и веднъж когато ме пипаше аз симулирах оргазъм,за да го накарам да се почувства значим, понеже му беше гадно, че не мога да свърша. Интересното е че като мастурбирам си свършвам, но супер машинално и пак не съм възбудена.. Ако имате някакво мнение или съвет, благодаря ви предварително :)
ПС: извинете ако има такава тема :) и моля без хейт .
naiqkiq55
08-27-2014, 21:02
плюеш ли си путката когато мастурбираш
Ouroboros
08-27-2014, 21:41
Накарай го първо да възбуди теб, малко орални ласки от негова страна няма да са излишни. Чак тогава преминете към вкарването.
RapExotic
08-29-2014, 08:35
Трудно 16 годишен девственик може да докара до оргазъм 16 годишна девственица и то само с докосване. Когато правите секс го накарай да си поиграе повечко с теб преди самия акт. В началото няма да изпиташ много приятно чувство, но след 2рия, 3тия път може би ще стане.
Защото не се отпускаш достатъчно, защото не си разбрала все още какво точно ти харесва може би, удоволствието идва с опита.
sofityoy
08-30-2014, 21:36
Трябва да се отпуснеш това със сигурност и останалите са ти го казали.
Иначе според мен като за загрявка един хубав петинг би свършил отлична работа,ако не се притеснявате може да продължите и с френска,според мен няма как да не е възбудиш от това...
Когато си достатъчно възбудена преминете към самия акт ;)
P.S. Ако ти си му първата не се учудвай,защо не може да те докара до оргазъм.
P.S. 2 Не е хубаво да симулираш оргазми според мен,да 1-2 пъти може и да подейства,но когато момчето разбере,кофти история,пък и е хубаво да се направите нещата така,че и ТИ да свършиш,не само той...