Влез

View Full Version : Защо не се възбуждам?

anonymosss
08-27-2014, 19:19
Здравейте. Имам приятел от 3 месеца и съм на 16, всичко си върви що годе добре, но той се възбужда от най-малкото и свършва много бързо и лесно ( той също е на 16) докато аз съм по-друг случай.. още не сме го направили..не знам защо но не мога да се възбудя достатъчно и веднъж когато ме пипаше аз симулирах оргазъм,за да го накарам да се почувства значим, понеже му беше гадно, че не мога да свърша. Интересното е че като мастурбирам си свършвам, но супер машинално и пак не съм възбудена.. Ако имате някакво мнение или съвет, благодаря ви предварително :)
ПС: извинете ако има такава тема :) и моля без хейт .

naiqkiq55
08-27-2014, 21:02
плюеш ли си путката когато мастурбираш

Ouroboros
08-27-2014, 21:41
Накарай го първо да възбуди теб, малко орални ласки от негова страна няма да са излишни. Чак тогава преминете към вкарването.

RapExotic
08-29-2014, 08:35
Трудно 16 годишен девственик може да докара до оргазъм 16 годишна девственица и то само с докосване. Когато правите секс го накарай да си поиграе повечко с теб преди самия акт. В началото няма да изпиташ много приятно чувство, но след 2рия, 3тия път може би ще стане.

zoyex
08-29-2014, 12:19
Защото не се отпускаш достатъчно, защото не си разбрала все още какво точно ти харесва може би, удоволствието идва с опита.

sofityoy
08-30-2014, 21:36
Трябва да се отпуснеш това със сигурност и останалите са ти го казали.
Иначе според мен като за загрявка един хубав петинг би свършил отлична работа,ако не се притеснявате може да продължите и с френска,според мен няма как да не е възбудиш от това...
Когато си достатъчно възбудена преминете към самия акт ;)
P.S. Ако ти си му първата не се учудвай,защо не може да те докара до оргазъм.
P.S. 2 Не е хубаво да симулираш оргазми според мен,да 1-2 пъти може и да подейства,но когато момчето разбере,кофти история,пък и е хубаво да се направите нещата така,че и ТИ да свършиш,не само той...

twrker
09-22-2014, 19:01
delete

lordex
09-26-2014, 09:20
delete.