Влез

View Full Version : Предеякулационна Течност (да още една тема)

HaTeD
08-28-2014, 11:45
Здравейте! Знам че има много теми по този въпрос (даже гледах във форума за най-чести въпроси), но имам няколко въпроса относно тази тема който не бяха споменати и се надявам някой да има отговор.
Първото нещо което искам да попитам е възможно ли е по някакъв начин да се избегне тези сперматозоиди в предеякулационна течност ? В Смисъл такъв с уриниране преди половият акт или да се изчака определено време след последното свършване...

Другото което искам да питам е, ако момичето не е в овулация рискът би трябвало да е минимален нали ?

От близо 2 години съм с приятелката ми и досега винаги сме правили секс без презерватив като го вадя преди да свърша. Слава богу нямали сме никакви проблеми.

Интересувам се защото с презерватив не стават нещата... Когато сложа презерватив и просто приятеля ми увисва, а съм пробвал с какви ли не презервативи.

Преди 3-4 години ми се наложи да си направя обрязване поради здравословни причини и всеки знае че след обрязване се губи чуствителността в члена (малко или много). Преди това нямах проблеми с презервативите, но след обрязването просто не стават нещата.

Моля който има полезна информация да пише.

Благодаря Предварително!

Smrazqvashta
08-28-2014, 12:56
Ако не е в овулация, няма как да забременее.

Но в предеякулационната течност сперматозоиди има и са достатъчно, за да оплодят яйцеклетката.

Щом не ползвате презервативи или тя не пие противозачатъчни риск винаги има.

marilyn
08-28-2014, 13:25
Няма как да избегнеш сперматозоидите в предекулационната течност. Принципно, когато тя не е в овулация, няма как да забременее. Проблемът е, че тялото не е робот, овулацията може да се премести, забави, подрани от всичко (стрес, климат, пътуване, смяна на сезоните, болест, медикаменти, инфекция и какво ли още не). Ако цикълът ѝ не е редовен, овулацията няма как да се изчисли, освен с тестове. Като цяло, винаги има шанс, но не се забременява чак толкова лесно. Просто между актовете винаги се мий и уринирай.