Влез

View Full Version : спешна модна помощ

ive0808
08-28-2014, 23:43
Значи аз ся ще съм 9-ти клас и ново училище,учители и пр.
Не знам какво да облека.
Височина - 1,76 следователно не ми трябват токчета
косата ми е права и не много дълга;цвят кестен
Аз мислех да облека напр:
клин и туника или пола и потник/тениска
Е какво ще кажете
Благодаря предварително

marilyn
08-29-2014, 09:29
Облечи, каквото най-много ти харесва, съобрази го с времето, на 15 септември винаги или е супер жега, или супер студ! :D
Като цяло на никой няма да му пука за дрехите ти, защото сигурно никой няма да помни как си била облечена.

Sisi Doncheva
08-29-2014, 16:40
Според мен ако харесваш рокли или поли можеш да си сложиш, но си купи някоя или сложи някоя, която никой не е виждал, тоест не си обличала!:) Ако не харесваш рокли, поли, може да сложиш дънки с потник, чанта и токчета/маратонки, но също да са нови или да не си ги обличала много!;D Дано съм ти помогнала!

Meonesssss
08-29-2014, 17:34
Вземи на баба дрешките и всички ще те забележат ;)

cookie dough
08-29-2014, 18:14
Клин, туника, потник.. не отиваш на кафе, а на откриване на учебна година. Не знам какво имаш в гардероба си, но опитай да съобразиш облеклото си с мястото и събитието, на което отиваш.

ive0808
08-30-2014, 14:34
Облечи, каквото най-много ти харесва, съобрази го с времето, на 15 септември винаги или е супер жега, или супер студ! :D
Като цяло на никой няма да му пука за дрехите ти, защото сигурно никой няма да помни как си била облечена.
Ми това си е вярно но майка ми вика че ще е студено

ive0808
08-30-2014, 14:36
Според мен ако харесваш рокли или поли можеш да си сложиш, но си купи някоя или сложи някоя, която никой не е виждал, тоест не си обличала!:) Ако не харесваш рокли, поли, може да сложиш дънки с потник, чанта и токчета/маратонки, но също да са нови или да не си ги обличала много!;D Дано съм ти помогнала!
По принцип само на завършванията на 4 и 8клас носих рокли но общо 3. Друк път не съм носила роля,а пола понякога и с нея рядко са ме виждали

ive0808
08-30-2014, 14:38
Вземи на баба дрешките и всички ще те забележат ;)

Не нося на баба ми дрехите и няма да ги нося НИКОГА

ive0808
08-30-2014, 14:40
Клин, туника, потник.. не отиваш на кафе, а на откриване на учебна година. Не знам какво имаш в гардероба си, но опитай да съобразиш облеклото си с мястото и събитието, на което отиваш.

Ми вярно е че не отивам на кафе обаче аз винаги съм ходила обикновенно облечена на училище. Щот токчета не нося от както си пукнах кост на крака

MarieBella
08-30-2014, 15:08
Може да облечеш семпла рокля, отгоре например дънково якенце или някакво друго, стига да си отива с роклята. Хубава комбинация би била дори с дънки и някой хубав потник или блуза.
Не се притеснявай толкова какво да облечеш, дрехите не са най-важни.

Meonesssss
08-30-2014, 19:29
Не нося на баба ми дрехите и няма да ги нося НИКОГА

Ей, че си лоша ... Сигурно е от дрехите с които си в момента :?

ive0808
08-30-2014, 22:18
Ей, че си лоша ... Сигурно е от дрехите с които си в момента :?

оф ся пък кво не нося дрехи на други хора

ive0808
08-30-2014, 22:20
Може да облечеш семпла рокля, отгоре например дънково якенце или някакво друго, стига да си отива с роклята. Хубава комбинация би била дори с дънки и някой хубав потник или блуза.
Не се притеснявай толкова какво да облечеш, дрехите не са най-важни.

ок ще видим кво ще нося и според мен няма значение

Kally322
09-03-2014, 02:01
Облечи каквото ти харесва и каквото мислиш че ти седи добре . Аз лично съм на един анцунг и една блуза не е нищо официално : D и да ти кажа не ми пука много :D

ive0808
09-03-2014, 08:24
Облечи каквото ти харесва и каквото мислиш че ти седи добре . Аз лично съм на един анцунг и една блуза не е нищо официално : D и да ти кажа не ми пука много :D

Ще видя кво ще е времето