View Full Version : Лошите момчета.
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/44507-saveti-kam-loshite-momcheta/
Момичета, вие какво ще кажете за таз тема, интересно ми е да чуя вашето мнение относно тези неща :)
DarkTemplar
08-30-2014, 12:42
"Харесвам лошите момчета и твоя стил, направо не издържам аз, когат' не си се мил."
angelche3
08-30-2014, 12:48
"Харесвам лошите момчета и твоя стил, направо не издържам аз, когат' не си се мил."
Когато видях заглавието това беше първото нещо за което си помислих.
golemiq_korab_minava
08-30-2014, 13:08
оу оуу лошитееее . :Д
the_black_mamba
08-30-2014, 16:05
това да се правиш за някой, който не си е голяма простотия... но е факт, че повечето момичета си падат по лоши момчета :)
lisi4ety
08-30-2014, 18:12
но е факт и че черната мамба говори на изуст
Meonesssss
08-30-2014, 19:03
мисля, че само 13-годишна пикла ще каже, че "харесва лоши момчета" и само 14-годишен пубер ще се прави на такъв :?
Starless
08-30-2014, 19:14
Bullshit
Разликата между "лошо момче" и селянин, не е много голяма.
Meonesssss
08-30-2014, 19:23
Разликата между "лошо момче" и селянин, не е много голяма.
+1 :-D
но е факт и че черната мамба говори на изуст
Да, всички казвате колко сте различни, обаче зарязвате момчето с цветето и хуквате след това с мотора... /Съвсем образно казано, не се хващайте за думата/
Това е една от малкото статии, които имат смисъл... Ако някое "добро момче" ви цъфне с цвете на първата ви среща, държи се мило и не ви притиска, 90% сигура, че всичко ще завърши с "Ама аз мислих, че сме само приятели...". От друга страна, когато се държи с вас /леко/ арогантно, с непукизъм и сякаш му е все едно как ще реагирате, "само приятел" не е опция.
girlwithblueeyes
09-01-2014, 13:48
Харесвам цинични мъже по лоши не си падам .Особено пък такива които се правят на смели пред по слабите от тях.;)
Харесвам цинични мъже по лоши не си падам .Особено пък такива които се правят на смели пред по слабите от тях.;)
То точно за това идеше реч в статията, не за разни квартални гангстерчета...
girlwithblueeyes
09-01-2014, 13:56
Мисля че трябва да има съвкупност от добро и лошо във всеки един мъж .
Харесвам хора, които знаят кво искат. Освен това никой не е добър или лош, това е като да твърдиш, че има само черно и бяло. Сумати време изкарах с човек, който беше средно-статистическият - цитирам - добър, сега ми се ще да видя какво е да излизам с човек, който влиза повече в категорията на лошите. А именно човек, на когото хич не му пука кво казвам, не ми виси по врата постоянно, не прави всичко за мен и такива раути. Човек, който не го е страх да ми отвърне с шамар ако аз го ударя, ако щете.
Ама от нацепени батки, които си блъскат коврите по стените, пият постоянно и такиа, ми прилошава.
Статията не съм чела, съжалявам.
ALetterFromTheSky
09-01-2014, 14:04
Тия глупости още ли са на мода, хахахаха
golemiq_korab_minava
09-01-2014, 16:12
сега ми се ще да видя какво е да излизам с човек, който влиза повече в категорията на лошите. А именно човек, на когото хич не му пука кво казвам
иха
По лошите момчета могат да си падат 3 типа жени - лапета, инфантилни зрели момичета и такива с мазохистични наклонности.
Куките ме дебнааат, искат да ме хванаат.