View Full Version : Изневяра
Здравейте ... Искам да ви споделя нещо и да ми дадете съвет,какво да правя .. Имам приятел от 5 години,с който няколко пъти сме се разделяли и събирали. Един от най-добрите му приятели започна да ми пише,разбира се отначалото си бяхме просто приятели .. След известно време той започна да ме сваля,каза ми,че винаги ме е харесвал,че го привличам страшно много и иска да се видим.Казах му,че няма как да стане,аз си имам приятел,той също е обвързан.. Писахме си няколко пъти,след което всичко си остана по старо му (просто приятели) И така .. миналата година по това време след жсток скандал се разделих с гаджето ми.. Отидох на море с приятелки и още на същата вечер в един клуб се засякох с въпросното момче (приятелят на гаджето ми) Веднага дойде при мен,попита ме дали сме разделение с приятелят ми и аз отговорих "да",при което той каза "Заради Мария ли " (това е момиче,което беше влюбено в проятеля ми) Аз гледах тъпо и казах "не,защо заради нея",а той отговори " а не нищо" и отмени темата .. Чудех се какво става,но продължих да се забавлявам,като реших,че няма да си разваля почивката ... И така той започна пак с намеците да се видим .. . Тръгнах си,но на следващата вечер пак се засякохме в същия клуб .. Вече бях пийнала,продължавах да си задавам въпроса дали найстина ми е изнверил и когато той дойде при мен ми каза,че тази вечер иска да съм с него.. Тръгнах си отново и когато се прибрах в хотела,след 15 мин се почука на вратата ми.. беше разбрал в кой хотел съм и в коя стая .. С влизането каза,че му е много гадно,че постъпва така,но че много ме иска.. И така случи се нещо,което не трябваше да се случва .. След морето аз се събрах с приятеля ми,всичко беше ок,но когато той се прибра продължаваше да настоява да се видим пак,аз му отказах,показах му,че 2-ри път няма как да стане нещо .. Сега проблемът е,че той и приятеля ми доста често излизат заедно и ме е страх да не му каже какво се случи преди 1 година .. Той също още е със старата си приятелка,но все пак ме е страх .. Всеки ден мисля затова и не знам какво да правя.. Не мога да му кажа,защото въпреки че не сме били заедно е гадно и подло,от друга страна не зна м дали той не ми е изневерил .. Ако разбере ще ми създаде проблеми,супер ревнив е .. Веднъж се усмели да ме удари,заради друго момче,мисля че може да го направи пак,ако разбере .. :/
ако прочете това, тогава със сигурност ще разбере, че не си виновна ти, но че по-скоро неговият приятел е настоявал като се е възползвал след като ти е подхвърлил намек за него и онова другото момиче, затова може би няма да (по)смее да му каже, иначе рискува ти да му разкажеш за това как се е опитвал да прави нещо с теб зад гърба му (при това още преди да се скарате и разделите с него) и пр.
RapExotic
08-30-2014, 17:48
Това не е точно изневяра, тъй като ти не си била обвързана, когато си спала с него. Проблемът ти по-скоро е в това, че се разделяш и събираш с един и същи човек по няколко пъти. Нали се сещаш, че щом си късала с него няколко пъти, то връзката ви рано или късно ще се разпадне. Тъй че няма за какво да си притесняваш от случилото се. Гадно и подло е ако го направиш сега, когато сте заедно.
BlackEyedPeas
08-30-2014, 21:29
Bros 4 hoes, какво стана с това? В днешно време нещо "мъжете" бая го позабравиха това, почти всяка тема тук е как двама най-добри приятели, пък накрая... чушки.
NambyPamby
08-30-2014, 22:34
ако прочете това, тогава със сигурност ще разбере, че не си виновна ти, но че по-скоро неговият приятел е настоявал като се е възползвал
ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХ АХАХА, ай сиктир. 8-) Той я е подмамил с близалки, изчукал я е, а тя е чиста и невинна като росна капка. Абе, вие нормални ли сте?! 8-) Какво значи "не си виновна и той се е възползвал"? Виновна си е. Скъсала с приятеля си, отишла на море, някакъв дебил ѝ нахлебил бившото гадже(настоящ негов приятел) и тя вместо да му скръцне със зъби, че техните отношения не са негова работа и че е дошла на почивка, тя си отворила краката. 8-) Ебааахти възползването, ебахти чудото, тва някакъв модерен вид изнасилване ли е? Или се счита, че е била измамена? 8-) Да не е на 13, че да е излъгана? Голям човек, дрънкат му някви глупости за бившото му гадже, вместо да махне с ръка и да спре грубото вмешателство в личния ѝ живот, тя слуша, че и вярва, че чак и краката си отваря, впечатлена от "искреността" на приятеля. Колко да си наивна(да не използвам други епитети)...
Независимо какво е ставало помежду ви, независимо колко сте се карали и колко пъти сте късали, тва сте си вие, бе. Вие двамата и никой друг. Откъде-накъде някакъв измекяр ще ви се меси, ти ще го слушаш, че и ще му се връзваш?!
Са да ти обясня каква бяла птица си, ей така да ти доразстроя гузната съвест - хората са станали отвратителни и мъжете са повече жени и от жените. Мъжете такива курвенски номера си въртят и то един на друг, че такова нещо като мъжка дума и мъжко приятелство направо са някакво изключение, ако още съществуват по нашите ширини в чиста форма. Често се случва да има по един такъв приятел, който мята белтъци на гаджето на приятеля си, независимо дали е обвързан, или не(макар че необвързаните/току-що скъсали с гаджетата си са по-отчаяни и по-често се пробват от обвързаните). Писал ти е някакви неща, редовно и то, не ти ли щракна малко лампичката за какво иде-реч? За мен не е нормално. Каква си ти, че да си пишете някакви дълги чатове, да се обяснявате?! Ти си някакво гадже там на приятеля. Днес си ти, утре - друга. Нормално е, ако сте пичове и от двете страни, да ти се кефят, както и ти на тях, да пиете бира, да си говорите някой път за по-сериозни работи, ама това е. Спазваш дистанция. Ама той не само, че ти е пишел, ми те и свалял...
Ма понеже не си поддавала много-много(макар че си допуснала изобщо набезите му да се осъществят), е решил да пробва друго. И понеже си на море, а то предразполага към такива авантюри, понеже си наранена още и страдаща, нашия е решил да ти приложи много елементарен и евтин подход, а именно да ти спомене някаква. И ти понеже си огорчена, той знае какви проблеми сте имали с тая девойка, е решил баш нея да ти спомене, та всякакви филми да ти се завъртят, да спуснеш гарда и да спиш с него ей така, колкото да си квит с гаджето ти.
Тъпотия е за мен да се изчукаш с някого при положение, че си прясно-прясно скъсал с гаджето, ама кой както иска си го прави. Ама да се изчукаш баш с приятеля му...
Зле си. Много. Не се сдържах.
НЕ подкрепям насилието срещу жени, това НЕ е мъжка постъпка, не те знам преди какви си ги вършила, че да ти лепне шамар, ама явно пак е било нещо подобно. Супер ревнив бил - има въртиопашка, която вършее в леглата на приятелите му, какъв да е друг?! :D Зарязвай го човека, белким си намери някоя свястна и да си подреди живота, с теб направо си троши нервите и времето за едното нищо. ;)
Eagle 123
08-30-2014, 23:25
Еми то и тя с него, поне така изглежда и е от явно по - явно, че си губи времето .. ама то е взаимно поне, така че тва си е класически пример за тийнейджърска тръпка. На теб лично избора ти е само един, за да не се шматкаш по цял ден какво би станало, ако някой си каже нещо на "приятеля" ти, по-добре вземи се стегни, излез и му кажи в очите, че не искаш повече да сте заедно. Ти какво всеки ден със страх ли ще живееш? За мен най-доброто решение е просто да опиташ дали ще може да си останете приятели // бивши //, което понякога е леко трудно и безсмислено, но не и глупаво решение .. Просто ти си направила безумна грешка, щото е видно, че си изневерила не защото си го желала тоя красавец, ами просто си търсила основателна причина как да му го върнеш на бившия ти-настоящ .. ти така на себе си си правиш една мечешка услуга, но тъй като не тук е мястото да ти изваждаме кирливите ризи, по-добре да го оставя без коментар !
girlwithblueeyes
08-31-2014, 15:20
+1 за коментара на Namby
pinkblood
08-31-2014, 21:33
Има два варианта , които са от ясни по-ясни.
Първият - "Приятелят" на гаджето ти да му изпее всичко само, за да ви раздели и пак да му се получат на него работите както преди една година ,когато си била наранена и така си по-лесна .
Вторият- Просто да си замълчи ,защото като гледам не му е никакъв приятел и не виждам причина да му казва ,освен горе от мен посочената.
По-добре късай с него . Един мъж удари ли те , ще се повтори . Ама то ти май си го заслужаваш ..
А ако решиш да продължиш връзката ви , най-добре престани да му пишеш на тоя "приятеля" и спирай всякакъв контакт с него ,защото той няма да се откаже явно . А дори да го срещнеш в някакъв клуб , или където и да е било просто го игнорирай.
smileforme91
09-02-2014, 09:03
Реално погледнато , ти не си му изневерила , защото по това време не сте имали връзка.
Трябва обаче , ти да му кажеш за случилото се. Момчето , което описваш като "приятел на гаджето ти " , очевидно не му е никакъв приятел и надали ще има смелостта да му каже .Самият факт , че е преспал с теб и е останал със своето гадже би трябвало да ти изясни що за човек е.
Най-добрият варянт за теб е да зарежеш и двамата , защото пред теб са двата варянта - на момчето което те удря,защото те ревнува , или - момчето ,което няма смелост да каже какво изпитва към теб , ако изобщо има такова нещо ...