View Full Version : Съвет, как да се справя с мъж зодия скорпион !
user12121313
08-30-2014, 16:05
Нещата стоят така : Започнах неориентирани отношения с мъж скорпион, които в последствие се превърнаха в сексуални. След това - само секс и отначало бях съгласна...и така 5 месеца, но дойде момент , в който аз започнах да влагам много повече от това и се оказах в задънена улица. Няколко пъти плахо се опитвам да повдигна въпроса за моите чувства , но той ми влияе някак респектиращо и плашещо (може би това е , което ме привлича у него ) и никога не стигам до конкретно ''обяснение в любов'', а в отговор на дребните подхвърляния получавам : '' Давам ти това , което получавам.. На жена вяра да нямаш... Не ми обяснявай, не ме занимавай с това.. '' . Когато му се обадя просто да го чуя , дежурната реплика е : " Секс ли ти се прави ? '' .. и така... Понеже много вярвам , че зодията определя голяма част от характера , някой би ли ми споделил мнението си относно това , как отново да спечеля вниманието на този човек и как да докажа без драми и обяснения , че само той ме интересува на този етап ? Много ще съм благодарна и на мъжки представители от зодията да вземат конкретно мнение по въпроса ! :)
е само аз ли не вярвам на тея зодиакални глупости
просто се вижте и говорете, магия ли какво искаш някой да направи да му промени мнението за теб чрез зодията му
TheMan9191
08-30-2014, 20:01
Мислех да напиша същото. За мен това са пълни глупости.
ShtrudeL
08-30-2014, 21:01
Някой ще ме напсува след този пост (или най-малкото ще ме помисли за тъпа), но дреме ми.
Скорпионите обичат да им е интересно. Да изследват. Да наблюдават. Да си като.. пъзел, чиито парченца разглеждат много старателно и внимателно. Не обичат нещата да са им поднесени на тепсия. Т.е. секса ви е точно такова нещо. Свързва те само с него. Дай му парченце размисъл. Бъди леко дръпната, но не да се правиш на недостъпна кучка. Просто му покажи, че си яка мацка, на която не й треперят краченцата за него, но не го прави грубо и студено, така че да го отблъснеш. Не бъди лесна (не ми се обяснява, но нямам предвид жена, която си разтваря краката ей така), но не поставяй и условия. Говори му директно и без сладникави романтичности и любовни признания. Пробвай с: "Виж какво, мисля, че започвам да изпитвам нещо повече и искам нещата да спрат до тук, освен ако и ти не чувстваш същото." и освен ако секса не е прекалено прекрасен. ^^
просто се вижте и говорете, магия ли какво искаш някой да направи да му промени мнението за теб чрез зодията му
+1, пълни глупости са това. Ами ако ви кажа, че съм роден в 13-тия месец на 666-тия ден и съм зодия Змия?
"Виж какво, мисля, че започвам да изпитвам нещо повече и искам нещата да спрат до тук, освен ако и ти не чувстваш същото."
това е и моят съвет.
наистина ли мислиш, че с определена зодия, можеш да се справиш по определен начин?
golemiq_korab_minava
08-31-2014, 12:17
кажи му, че си бременна
pifiella
08-31-2014, 12:54
Скорпионите са кучки,женските. :Д
Дълбоко си нагазила и не поради зодията... Кажи му какво изпитваш и ако не ти отвърне със същото си бий камшика, защото никой мъж,каквато и зодия да е не заслужава да гаснеш по него, а ти да си си влюбена и загубена... без да получаваш нииищо отсреща.