haley_wang
09-01-2014, 18:31
здравейте :) след 1 месец ставам на 15 и искам да направя домашен купон с приятели но незнам как да убедя родителите си и как да организирам всичко и как да си изкараме готино и такива някви работи. примерно:
1. как да убедя родителите си?
2. колко човека да поканя?
3. какво за ядене и пиене?
4. от колко часа?
5. каква музика?
6. какво да направя със съседите за да не се оплакват?
7. как да не ни е тъпо?
8. какъв и колко алкохол?
четох подобни теми в сайта ама те са се от някви наркомани такива :D "на 10 съм мама ми купи бело тате ми изпече един казан ракия аз ше си купя още пет бутилки водка ше покана 20-30 годишни ше праa с*кс със всички шe се напия като свиня и няма да помня нищо..." и са се некви такива ненормални. аз не ползвам наркотици пия в умерени количества и такам... ако може да ми помогнете ше е много добре :) мерси предварително
Smrazqvashta
09-01-2014, 18:44
1. Родителите ти надали някога ще са съгласни на 100%. Като за начало ще искат подробен списък на гостите, възрастова група, в коя стая в колко точно часа и какво ще правите, как ще сте облечени, какво работят родителите на поканените гости и куп подобни. Моя съвет е бъди откровена.
2. Възможно най-малко, ако питаш Вашите. Ако питаш поканените - възможно най-много.
3. Не знам от коя група младежи сте? Сегашните им дай само алкохол, не подбират по вид, важно е количеството. Надявам се не сте от тях. Виж за хапване, аз веднага се сещам за пица и разни вреднотии за "мезе".
4. За 15 годишни на мен 18-19ч ми звучи много добре! /Може би трябваше да кажа за нормални 15 годишни ?/
5. Според предпочитанията на гостите!
6. Не стигайте до "крайности". И много зависи от съседите.
7. Това пак зависи от "вида" на поканените.
8. Според предпочитанията.
1 ми кажи им че ти е рожден ден и искаш да го празнуваш във вас кво има да им убеждаваш, кажи че на другия ден ше изчистите
2 ако ти е за бройката кани който се сетиш , по хубаво ше ти е ако си извикаш някви близки приятелчета
3 питай хората дето ше каниш
4 8-9 когато искаш
5 питай хората дето ше каниш кво слушат и смеси нещо
6 кажи им че имаш рожден ден
7 ми ако седите на една маса и се гледате всички или си забивате в телефоните незнам хахахаха зависи от компанията ти
8 питай кой кво пие и кажи ако имаш претенции те да носят
prosto_chovek
09-12-2014, 15:24
1. Кажи им, че ще поканиш само сериозни и добри момчета/момичета, зависи ти какво си (тоест да кажеш същото, на 15 вашите едва ли ще се изкефят ако си момиче и кажеш, че ще поканиш 20 момчета...) или пък кажи, че много искаш да се събереш с приятели вкъщи, щото е по - евтино, по - весело, няма да праим тъпотии, щото нали комшиите ни познават... и прочее.
2. Вкъщи си си. Покани колкото мислиш, че ще ти побере стаята, където ще е купона, прецени какво ще правите и съответно не кани такива, които не харесват такива неща.
3. Пиене. Бира, водка, ракия (домашна), мента - това съм забелязал, че върви на макс в Студентски, пък вие искате да се правите на големи на 15... Задължително някакво безалкохолно, ма да не е кола, за разредител. Поне 2 3 литра. Ако ще пиете текила си вземете лимони и сол. Само коза не взимайте. Ядене - парти хапки, чипсове, ако някой може да готви и му се занимава може да шашне терена със Сельодка под Шуба, не е толкова сложно, само ако ще пиете водка е. Салата с домати, ако има ракия.
4. от 7.
5. Ми каквато слушате, гледай само да не тормозите много комшиите. Ако ви е готино, пуснете си бочели, лили иванова и азис.
6. ми по принцип е готино да обиколиш всички, които имат допир до тво апартамент, включително и по диагонал, да ги почерпиш с бонбона и да ги помолиш да няма проблем само за тая вечер.
7. и вие ако по принцип ви е тъпо, все ще ви е тъпо. Ама по принцип на купон сядаш, слушаш музика, денсиш си, свалиш някоя и друга кака/батко, пиеш колкото ти душа иска...
8. казах ти вече. Само гледайте да не мешате много, че после алка зелцерът и той даже не помага. Може би ако някой иска да се прави на гъзар да вземе някое уиски, ама на 15 не познавам човек да може да оцени уискитата, така че си го спестете и вземете още бира. Всъщност вземете само бира, нямате стаж ;)