haley_wang
09-01-2014, 18:44
здравейте :) след 1 месец ставам на 15 и искам да направя домашен купон с приятели но незнам как да убедя родителите си и как да организирам всичко и как да си изкараме готино и такива някви работи. примерно:
1. как да убедя родителите си?
2. колко човека да поканя?
3. какво за ядене и пиене?
4. от колко часа?
5. каква музика?
6. какво да направя със съседите за да не се оплакват?
7. как да не ни е тъпо?
8. какъв и колко алкохол?
четох подобни теми в сайта ама те са се от някви наркомани такива :D "на 10 съм мама ми купи бело тате ми изпече един казан ракия аз ше си купя още пет бутилки водка ше покана 20-30 годишни ше праa с*кс със всички шe се напия като свиня и няма да помня нищо..." и са се некви такива ненормални. аз не ползвам наркотици пия в умерени количества и такам... ако може да ми помогнете ше е много добре :) мерси предварително
1. как да убедя родителите си?
2. колко човека да поканя?
3. какво за ядене и пиене?
4. от колко часа?
5. каква музика?
6. какво да направя със съседите за да не се оплакват?
7. как да не ни е тъпо?
8. какъв и колко алкохол?
четох подобни теми в сайта ама те са се от някви наркомани такива :D "на 10 съм мама ми купи бело тате ми изпече един казан ракия аз ше си купя още пет бутилки водка ше покана 20-30 годишни ше праa с*кс със всички шe се напия като свиня и няма да помня нищо..." и са се некви такива ненормални. аз не ползвам наркотици пия в умерени количества и такам... ако може да ми помогнете ше е много добре :) мерси предварително