View Full Version : Случаен въпрос: Орална изненада
Според вас, как би се чувствало момиче, което се събужда и вижда, че и правят орална лъбов?
П.П. - Просто ми беше скучно и реших да попитам. :D
Що ли си мисля, че повечето биха реагирали зле, дори биха ползвали думата изнасилване!?
И аз си помислих същото...ще му бие шамара! :D
girlwithblueeyes
09-02-2014, 07:45
Що ли си мисля, че повечето биха реагирали зле, дори биха ползвали думата изнасилване!?
Едва ли .. На би ми ми харесало mnogo
Но зависи все пак какви са ми отношенията с въпросният човек;)
Smrazqvashta
09-02-2014, 08:35
Мда, много зависи от кого е поднесена изненадата. ;)
Какво ще я лижеш, направо ѝ го вкарвай! :D
anonymous908491
09-02-2014, 09:07
Какво ще я лижеш, направо ѝ го вкарвай! :D
Щом ще и го вкарва, поне да е отзад, будна може и да не е съгласна.
Щом ще и го вкарва, поне да е отзад, будна може и да не е съгласна.
1+ :D :D :D
Не знам колко дълбоко трябва да спи човек, та да се събуди, чак когато вече е започнало действието...
baby_baby
09-02-2014, 14:25
Мда, много зависи от кого е поднесена изненадата. ;)
+++
NambyPamby
09-02-2014, 14:54
Много зависело... Естествено, че няма да е от съседа от петия етаж или от Пешо от съседния клас, докато сте на зелено училище... 8-) За да се случи такова събуждане трябва човекът да ви е спал в леглото - дали гаджето ви, или някой приятел с привилегии - все се предполага, че не е кой да е.
Звучи интригуващо. Много си мечтаех за нещо подобно преди време, ала така и не ме огря. 8-)
Много зависело... Естествено, че няма да е от съседа от петия етаж или от Пешо от съседния клас, докато сте на зелено училище... 8-) За да се случи такова събуждане трябва човекът да ви е спал в леглото - дали гаджето ви, или някой приятел с привилегии - все се предполага, че не е кой да е.
Звучи интригуващо. Много си мечтаех за нещо подобно преди време, ала така и не ме огря. 8-)
Мога ли да ти помогна ? :D :D :D
anonymous768631
09-03-2014, 05:42
Не знам колко дълбоко трябва да спи човек, та да се събуди, чак когато вече е започнало действието...
Има ни такива.
Аз спя така, че дори танк да се опита да ми направи орална любов, може и съвсем да не разбера поне до средата.
HellMoon
09-03-2014, 09:05
Точно!
На мен ми се е случвало, а на тези които пишат, че няма да им хареса - само така си мислите ;) .
Мисла че ште ми хареса :oops:
То тва за да стане първо трябва да я упоиш да я събуеш и т.н. и след като почнеш да и биеш някой шамар, че да я събудиш. Не виждам друг начин да не се събуди докато стигнеш до там. А сетих се, може да е и мъртво пияна.
girlwithblueeyes
09-04-2014, 21:50
То тва за да стане първо трябва да я упоиш да я събуеш и т.н. и след като почнеш да и биеш някой шамар, че да я събудиш. Не виждам друг начин да не се събуди докато стигнеш до там. А сетих се, може да е и мъртво пияна.
Някой хора спят много дълбоко :D и поне преди започването може да не се усети нищо .