View Full Version : Само аз ли? :о
ShtrudeL
09-02-2014, 18:20
Само аз ли не се възбуждам от чисто голо тяло? :О Нито чуждо, нито моето. :О Противно ми е, антивъзбуждащо дори, убиващо всяко желание, колкото и перфектно да е едно тяло.. :О Добре де, не се имам за манекенка, нито съм спала с ебати моделчетата на Келвин Клайн, но все пак.. :О Какво ми има? Бахти тъпото е, не намирам нищо мистериозно и скритичко, а плът поднесена на тепсия. :О
И друго.. вие разхождате ли се чисто голи пред партньорите си? Не става въпрос преди/по време на/непосредствено след секс.. :О Това пък също ми е шибано. Не стига, че с някой ще си знаеш кътните зъби, ами и още повече убиваш всичко и го правиш бахти скучното.. да. Ето я думата - чисто голото тяло ми е скучно! :О Моля ви, кажете ми, че не съм сбъркана. 8-)
socareless
09-02-2014, 18:25
зависи, какъв ти е аксцедентът ?
ShtrudeL
09-02-2014, 18:59
зависи, какъв ти е аксцедентът ?
АСЦендентът ми е скорпион. 8-)
Ми штото не се чудиш какво има отдолу,а го виждаш затова не те вазбужда
socareless
09-02-2014, 19:37
прости за невежеството ми
начи или е от асцедента или при раждането ти сатурн, венера,марс,голямата мечка,както и млечният път са били във формата на дванайсетоъгълник една спрямо друга,абстрактно погледнато от изток на запад и с 3D очила, което явление,разбира се всички знаят,че пречи да възприемаш човешката голота като удоволетворяваща сама по себе си сексуалните ти предпочитания
galaxy29
09-02-2014, 20:00
прости за невежеството ми
начи или е от асцедента или при раждането ти сатурн, венера,марс,голямата мечка,както и млечният път са били във формата на дванайсетоъгълник една спрямо друга,абстрактно погледнато от изток на запад и с 3D очила, което явление,разбира се всички знаят,че пречи да възприемаш човешката голота като удоволетворяваща сама по себе си сексуалните ти предпочитания
ахахах
WhereIsMyCrown
09-02-2014, 20:00
Само аз ли не се възбуждам от чисто голо тяло? :О Нито чуждо, нито моето. :О Противно ми е, антивъзбуждащо дори, убиващо всяко желание, колкото и перфектно да е едно тяло.. :О Добре де, не се имам за манекенка, нито съм спала с ебати моделчетата на Келвин Клайн, но все пак.. :О Какво ми има? Бахти тъпото е, не намирам нищо мистериозно и скритичко, а плът поднесена на тепсия. :О
И друго.. вие разхождате ли се чисто голи пред партньорите си? Не става въпрос преди/по време на/непосредствено след секс.. :О Това пък също ми е шибано. Не стига, че с някой ще си знаеш кътните зъби, ами и още повече убиваш всичко и го правиш бахти скучното.. да. Ето я думата - чисто голото тяло ми е скучно! :О Моля ви, кажете ми, че не съм сбъркана. 8-)
+1
и аз съм така :D
ShtrudeL, апък аз не искам да си ми гадже.
RapExotic
09-03-2014, 01:46
Безразлично разбирам, ама чак пък антивъзбуждащо си е малко притеснително.
anonymous768631
09-03-2014, 05:29
Ми штото не се чудиш какво има отдолу,а го виждаш затова не те вазбужда
Абе, вие и след първите няколко пъти ли се чудите какво има?
de-X-ter
09-03-2014, 13:12
понякога опаковката прави подаръка...секси бельо, само риза, само хавлия, че дори и намачкания чаршав от снощи...биха допринесли за скъсването на копче на панталона ми, от колкото просто едно голо тяло.
Мисля, че това си е нормално...без значение дали е първи, втори и т.н. път
Аз пък все си мисля, че сме най-красиви голички. Може би не харесваш достатъчно партньорите си, не си срещнала някой, който да те възбужда без значение как е облечен, какво прави и т.н.
Аз лично си ходя гола пред гаджето, смятам го за нормално, а и е някак... толкова естествено.
the_black_mamba
09-03-2014, 17:44
Ебахти не си само ти.. Наистина е мн шибано... Бахти колко ме нерви ...Мн е шибано като някой е гол пред гаджето си... ебати... трябва да почнеш да правиш секс с дрехи ... че иначе е много шибано и е ебахти гадното ....
-_- :D
djipsito
09-03-2014, 21:29
Голотата е свобода.
Мисля, че зависи от това как си настроен в дадения момент, но рядко ми се случва да се възбудя, само защото приятеля ми е гол. Възбуждам се от мисълта какво ще следва и самите действия, а не толкова от тялото. Но понякога се възбуждам от моето тяло, тъй като май съм и леко самовлюбена :Д А ако видя приятеля си гол, след като излиза от банята, почти даже няма да ми направи впечатление, тъй като живеем заедно и това винаги се случва :д А аз като излизам, е много по-различно, защото дори да съм с кърпа, не се пропуска възможност да ме шлибне по задника или хване за гърдите :Д
За ходенето гола не ми пречи, даже май съм правила нещо малко за ядене, докато съм била гола, ама е било за кратко, тъй като не обичам да сядам на столове например, без да съм с гащи, до пусито ми се докосват единствено чисти неща.
Summer Fresh
09-03-2014, 22:24
Хората са казали го "Полуголото тяло е много по-възбуждащо от голото". :D
ShtrudeL
09-03-2014, 22:55
Може би не харесваш достатъчно партньорите си, не си срещнала някой, който да те възбужда без значение как е облечен, какво прави и т.н.
неЙ т'ва
дори момченца с перфектни тела не ме кефят чистоголи ^^
ShtrudeL
09-03-2014, 22:56
А ако видя приятеля си гол, след като излиза от банята, почти даже няма да ми направи впечатление, тъй като живеем заедно и това винаги се случва :д
ето това не искам да ми се случва
да не ми прави впечатление
аз обичам нещата да ми правят впечатление, инаК не проявявам чак такова желание и интерес да ги.. преследвам ^^
Затова казах, че зависи от настроението в дадения момент. Ако ми е сексуално, ще ми направи впечатление, ако не, няма да ми направи, ще го загледам, ама какво толкова :Д а след 6 години връзка, едва ли ще се чувстваш така, все едно за първи път го виждаш :Д
А полуголото наистина е по-възбуждащо.
Аз също не се възбуждам особено от голото тяло на приятеля ми. Е, ако е прикрит с нещо - чаршаф, хавлия и т.н. ще го награбя на момента, но иначе не. Друго си е да е облечен с нещо (по възможност по-спортно).
nyancatx
09-04-2014, 19:11
моя също и съм на същото мнение ;д някак скучно и не-мистериозно е хаха