PDA

View Full Version : Къде да я заведа на първа среща

alpinab2.5
09-03-2014, 09:43
Здравейте вчера се запознах с едно момиче , тя ми даде номера си и ми каза днес да и звънна да се разберем къде и кога ще се видим.Проблема ми е ,че не знам къде да я заведа , дайте малко идеи.

Smrazqvashta
09-03-2014, 09:51
Защо не я попиташ къде иска да отидете?

HellMoon
09-03-2014, 10:05
Нека не е само на едно място.
Излезте двамата, разходете се в парка, отидете на кафе след това, ако сте гладни хапнете по нещо на вън...абе измисли повече занимания, за да прекарате повече време заедно.

JullieeK
09-03-2014, 10:14
Наистина най-добре я питай първо, ако не ти отговори те съветвам най-напред да я заведеш на тихо и спокойно кафене-не от тия гъзарските, където да не можеш да си чуеш мислите, кво ли остава да проведеш разговор с някой.Предложи и радходка после-във всеки град има тих и спокоен парк, който е идеален за това.Няма смисъл да ти казвам да платиш сметката в заведението, не че е задължително, но повечето момичета имат такива очаквания за първа среща.

FAKE IT
09-03-2014, 11:16
С тия съвети, които му дадохте си представям как се обажда на момичето по телефона ...

- Да?
- Ъъъъъ ... здрасти.. каза да ти се обадя днес.
- Ооо, ти си ... здравей.
- Ъъъъъъъ ... ми ... чудих се ... къде искаш да отидем?
- Не знам, ти ми кажи?
- Ааааа ... ъъЪЪъъЪЪъЪЪ .. тоооо ...

Не знам, на мен ми звучи, като размяна на ролите. :D

Алпина, казала ти е да й се обадиш днес. Не го прави. Не действай по заповеди и не се дръж, като удавник. Обади й се на следващия ден, разберете се кога да се видите. Ако те пита къде ще ходите и какво ще правите й кажи, че всичко е измислено по час и е изчислено до стотни. Като се видите - виж какви обувки си е сложила и как е облечена. Ако ти се стори, че е окей за разходки, почвай да я разнасяш насам-натам, ако е на токове/неудобни обувки/навън е валяло и е кално и т.н. не я карай да ходите прекалено. Импровизирай на момента и не го мисли предварително, действай според ситуацията...

paradosou
09-03-2014, 13:50
^Съгласих се.
Само частта със заповедите ми изглежда пресилена. Излишно е авторът да демонстрира изкуствено алфа държание. Не пречи да се обади когато са се разбрали; съмнявам се момичето отсега да крои пъклени планове за надмощие. Иначе си прав. Воденето, така да се каже, определено не привлича скромна част от женската аудитория, напротив, радва се на достатъчно внимание :).

alpinab2.5
09-03-2014, 14:28
Вече всичко е уредено утре ще ходим на пицария.

FAKE IT
09-03-2014, 16:51
Само частта със заповедите ми изглежда пресилена. Излишно е авторът да демонстрира изкуствено алфа държание. Не пречи да се обади когато са се разбрали

По принцип да, нищо не пречи да се обади и на същия ден, съгласен съм.

Ако се обади на следващия обаче го има и това с непредвидимостта, на мен ми е направило впечатление, че обикновенно на вас ви хващат интереса, хора които не се движат според очакванията ви и не можете да определите с точност всеки техен ход. Такива действия ви карат да се замисляте и ви повишават интереса до известна степен, което пък за момчето отсреща си е предимство. Но това са си само мои впечатления.

AnarchyBoy
09-03-2014, 18:11
^ Прав е..

Иначе, заведи я на тихо място където ще можете да говорите, за себе си говори само когато те попита, разпитвай нея / но не прекалявай / за да се отпуснеш ти, я накарай тя да се притесни / пък и т'ва им харесва, набиват си филма./ Правете много неща.. кафе, разходки, паркове етц.. казаха ти по горе.. Дръж се на ниво, без лигавщини... Плащаш всичко.. НИКОГА не говори за бивши, особено на първа среща... Накарай я да се интересува от теб..

примерно.. малко хаотично, ама.. 8-)

paradosou
09-03-2014, 18:38
^ Прав е
И аз го казах. Действането по часовник, образно казано, е скучно и очевидно назад спрямо леко провокативния флирт. Е, има и момичета, които са много спокойни и си предпочитат плавните и донякъде предвидими развития. Все си мисля обаче, че не са мнозинство ;d, пък и не е мъжко да се нагаждаш прекалено към която и да е. Работата е там, че авторът явно тепърва навлиза в света на противоположния пол и няма да му се отрази добре да е в която и да е крайност. Инициатива и щипка спонтанност си трябват, това не виждам как някой ще го оспори, ама да се опитваш изкуствено да караш Х да разбере повече за теб и да отлагаш (редовно) споменати уговорки, макар и не точни, също не е оферта. Или казваш, че ще звъннеш без да уточняваш кога, или като конкретизираш не протакаш във времето. Усещам как за пореден път лееко се отплеснах.
xD

FAKE IT
09-03-2014, 20:25
Ииииииих, бееееееееееееееееееееееее е ... само се отплескаш, значиииииииииииииииииииии ииииииииии. ;D