View Full Version : Бръсненето отдолу.
Знам, има такава тема във форума, но тука въпросът е друг...Надолу - по посока на растежа, или нагоре - против посоката на растежа? Когато пробвах нагоре, почна да ми кърви...а като пръсна надолу, ми остават малки косъмчета...Чудя се, при всички ли е така? И да ми кажете как вие го правите ? Всъщтност въпросът е за момчитата, но и момичетата могат да се включат.
П.П. - Не искам глупости като - "Ами бръсни ги накриво"
Пишете спрямо опита си!
Благодаря предварително! :)
И, моля някой да се оплаче на админа за тая реклама, че не мога да видя какво пиша. (и аз ще се оплача)
RapExotic
09-04-2014, 06:27
Първо по посока на косъма за да стане по-къс, пък след това ако е нужно може и напреки за да стане гладко.
На "контра" или с други думи срещу посоката на косъма. А преди да започнеш най-добре намокри добре мястото с топла вода за да омекнат косъмчетата и да не се повтаря това с кървенето.
пяна/гел за бръснене
не знам защо никой не ползва
Smrazqvashta
09-04-2014, 08:32
И аз на "контра" ги махам. Слагай повече крем/пяна или с каквото се бръснеш, за да няма кървене. Също вземи под внимание съвета с водата на Зори.
И задължително след бръснете мажи мястото с нещо.
anonymous908491
09-04-2014, 10:00
Мен ме мързи лицето да си обръсна, а някои си бръснат шундите всеки ден.
AnarchyBoy
09-04-2014, 10:10
^ my thoughts exactly 8-)
Мен ме мързи лицето да си обръсна, а някои си бръснат шундите всеки ден.
:D :D
Как може, във 21 век, да се чегарите с бикчета?? :-(
И аз "на контра".
Изтегли си adblock и няма да ти се появяват досадни реклами.
Добре, разбрах и ви благодаря...Вместо крем за бръснене какво друго мога да използвам...? (И, да...това е новият ми профил)