Влез

View Full Version : Веднъж ми отказа , да я питам ли още веднъж ?

IllusionLife
09-03-2014, 22:09
Здравейте , аз съм едно момче от село . В 5 клас се влюбих в едно момиче от моето училище . Ние вече бяхме като най-добри приятели или като брат и сестра . Винаги се разбирахме , помагахме си и през повечето време излизахме заедно навън да се скитаме . Преди около година и дадох "писмо" , чрез което и казах че искам да сме повече от приятели . Оставих я да си помисли и след 2-3 дена ми върна писмото . На гърба му пишеше , че и тя ме харесва , но е още твърде малка за нещо по сериозно . Разбира се , аз приех решението и без да се обиждам или нещо . Въпреки това , ние си останахме много добри приятели . Аз се опитах да забравя своята любов към нея , но не можеш да угасиш с чаша вода горяща къщам . От 2 месеца насам , имам чувството , че и дваната сме се зближили още повече . И двамата си говорим по ... Не мога да намеря думата ... Както и да е ... Въпросът ми е , дали да я питам още веднъж , или не ?

Между другото , аз съм на 16 , момче съм , срамежлив , леко директен , и нека речем ... странен .

Summer Fresh
09-03-2014, 22:18
Ако усещаш, че сте извън "friend-зоната" и се сближавате по някакъв друг начин, остави нещата да си вървят, не ги насилвай, ще усетиш кога е точният момент да й предложиш. Но, ако пък се сближавате още повече като приятели.... успех.

RapExotic
09-04-2014, 07:38
Не е нужно да я питаш. Ако трябва да става нещо ще си стане от самосебе си.

OverDrive
09-04-2014, 08:03
@RapExotic - живота не е филм, нещата не се случват сами!
@Автора - Ти си леко директен, но срамежлив. Прозвуча ми като леко солен, но сладък. Или си едното или си другото и ти май си срамежлив. Или действаш или не. Няма ние какво да ти кажем. Или скачаш напред с двата крака или не мърдай изобщо.

aleksandra74
09-07-2014, 00:04
но не можеш да угасиш с чаша вода горяща къща

axaxax