View Full Version : Converse All Star
Dranzerrr-
09-05-2014, 15:51
От къде мога да си взема такива? Става дума за черните. Досега съм носил само маратонки, но тези кецки сигурно са удобни, а и вървят супер с кожено якенце. Мисля, че в сердика център имаше магазин на Converse. И горе/долу по колко вървят? Над 60лв ли колко?
Откъде си?
В София има няколко магазина, ако става дума за тук ще ти ги кажа.
По около 110-120 лв са :)
//ако си знаеш номера по-добре си поръчай
Dranzerrr-
09-05-2014, 16:36
От София съм да, ми бих бил благодарен да ги изброиш.
Имаше един магазин на Витошка, вероятно още го има.
Dagichka
09-05-2014, 18:45
до Старбъкс кафето първата пресечка след орлов мост, не помня кой булевард се води ;д и това са гуменки, скъпи са, симпатични са да, но доколкото съм чувала от някои приятелчета им били твърди подметките или нещо подобно ;д
Dranzerrr-
09-05-2014, 20:52
А да питам, вие какво мислите - Converse All Star или Vans Authentic. Знам, че избора е мой и аз ще ги нося, но и двата много ми харесват и искам да чуя и вашето мнение. :)
като човек, който се е относил на гуменки (ок, кецове:Д), предпочитам конвърс пред ванс и ще кажа защо.
на ванс са им супер дебилно направени подметките и много лесно се отлепят и оставаш без обувка.
имам конвърски, които нося от години и подметките им не са мръднали;
сега ще те излъжа, може би, защото не съм ходила от няколко години, но в София Аутлет, или както там се казва, един полупразен мол, на Цариградско е, до някакъв голям магазин беше (Метро, примерно, ама не съм сигурна). та, от там съм си купувала стари модели на доста намалени цени - примерно за 60 лв. та, провери в нета и ако още го има, заведи се първо там;
Имам 3 чифта конвърс и 4 чифта Ванс.
Мога да кажа, че няма по -удобна и здрава обувка от кецовете на Ванс. Здрави се, това за подметките не е вярно.
Конвърса се късат и цепят на прегъвката на пръстите.
Твой избор, цените са им почти еднакви, но Ванс в момента може да си поръчаш на оферта от няколко български сайта.
Dranzerrr-
09-05-2014, 22:16
Е кои? Намерих само в тия Blok ама там.. Old Skool са 135, Authentic не намерих
готова съм да споря;
вероятно зависи и от това как експлоатираш обувката.
на мен ванс не ми издържат на мокро и на ежедневните градски преходи, без които просто не мога. (движа се предимно пеш)
а от конвърс по-удобни обувки са единствено кларковете и последните ми сандали.
и интересно, нито един чифт не са ми се късали на прегъвката...
инак, която обувка ти е по-удобна, нея си вземи;
На мен подметката на ванските ми е ок, не се е късала/отлепяла подметката и т.н., но пък се скъса отпред плата, на палеца ми, а не мисля, че са ми малки. При още две приятелки се случи същото.
От конвърс съм страшно доволна - имам един чифт от 7ми клас, сега ще бъда 12ти, и още си го нося. Черни са - е, избелели са разбира се, малко прегъвката се е напукала, но пък така са ми супер чаровни. :Д Освен тези, имам и още три чифта конвърс и пак не мога да се оплача освен това, че на едните цветът е избелял, от винено червени са се превърнали в розовеещи, но пък са ми от 8ми клас. :Д За мен са по-удобни и качествени от ванс.
Dranzerrr-
09-06-2014, 06:26
Благодаря за мненията момичета, само не разбрах от къде да си взема Vans. Намерих само в Blok.
Dagichka
09-06-2014, 07:20
от Contrabanda
На Васил Левски до Fabric
На една от преките на Витошка (солунска май, но не съм 100% сигурна)
И в Сердика център
Това са магазините на конвърс, за които се сещам.
В аутлетите действително са доста намалени, но пък там не продават класически модели, а само от тези шарените.
А колкото до конвърс или ванс - с две ръце за конвърс. Ходя по много странен начин и всичките си обувки скапвам на петата за отрицателно време, или подметката, или (ако подметката е здрава) се къса плата и гумата. Ванс за 5-6 месеца буквално се отделиха от подметката отзад. Отделно, че отпред се изтъркаха и се скъса плата. Конверските издържат при мен 3-4 години преди да се скъса гумата отзад. За сравнение ще дам едни гуменки от кроп за 30 лв, които след година носене така се протърка подметката на петата, че в момента има просто две дупки и все едно съм боса.
lisi4ety
09-06-2014, 14:40
Ако искаш класическите Чък Тейлър, доста над 60 - 110лв са
Магазин има в София Аутлет Център на Цариградско, в Парадайс Център иии до Старбъкс, за тия се сещам (:
Това са ми любимите обувки.Имам чифт от 8ми клас,който още нося и един от миналата година,който е като нов.Пера ги,обувам ги и са като нови.Цените им са около 100-120лв.Както някои казаха се разлепят на прегъвката,но един приятел си ги залепи с Капчица хахах :D .
А ако ти се следи и ако имаш с кого да се комбинираш погледни този сайт,понякога са с много ниски цени:
http://www.sportsdirect.com/ ,аз съм си поръчвала от там.
П.С.Ако решиш да поръчаш от него задължително с комбинирай с някого,защото доставката е скъпа.
въобще нямам намерение да споря.
Това е моето мнение, от мои лични наблюдения.
Dranzerrr-
09-09-2014, 17:41
Поръчах си Vans Authentic от eBay и какво да видя, днеска някакво момиче с абсолютно същите обувки. В крайна сметка дамски ли са или може да се носят и от двата пола.
Dranzerrr-
10-02-2014, 19:51
Да не започвам нова тема, от къде мога да си взема Puma Suede? Онлайн ги няма в бг.