View Full Version : Проблем при секса
Здравейте, имам следният проблем. Когато съм сам и мастурбирам ми става, свършвам, но когато съм с приятелката ми при почване на сексуален контакт, надървя ми се до някаква степен, недостатъчно за да го направим, и после спада, на 18 години съм, от какво може да е проблемът, дали на психологическа основа или да се консултирам с лекар?
JullieeK
09-07-2014, 07:23
Щом получаваш ерекция,когато се сам, значи нямаш проблем и не е необходимо да ходиш на лекар.На психологическа основа е, не знам какъв ти е сексуалния опит, но ако нямаш много мисля, че е нормално да си притеснен.
RapExotic
09-07-2014, 07:47
А приятелката ти прави ли нещо по въпроса за да го вдигнеш?
Little Monster
09-07-2014, 08:19
Имах един такъв приятел и аз ..... Всичко е защото си превъзбуден. Просто се отпусни. Гледай да не мастурбираш толкова често и особено не го прави преди да се видиш с приятелката си. Не е нищо сериозно, просто недей да мислиш толкова за проблема(който не е проблем всъщност) и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото.
Нямам много опит в това, за 3ти-4 път пробваме и не става ако не го направя сам или тя, дори тогава,когато навлезна изкарам ли го умеква, а дори когато е вътрре пак умеква. Дали може от самата поза, да не ми е комфортно?
Един съвет братле ;) изкъпете се заедно преди да правите секс ;) Така напрасканата ти с хормони кръв ще може да намали малко темпото преди да си легнете ;) Стреса си казва думата. Аз пия биричка принципно много отпуска също ;)
Little Monster
09-09-2014, 07:10
Ще се оправиш, просто недей да бързаш толкова много.
baby_baby
09-09-2014, 13:28
Това може да се дължи на много работи най-вече от притеснение и постоянното мислене дали ще ти стане
AngelBelchev
09-09-2014, 13:50
От притеснение е. Не се притеснявай, не мисли дали ще се справиш добре. Тя щом ти е гола в леглото вече си е направила сметката :)
Waaazzaaaap
09-09-2014, 21:18
Стресираш се и затова. То и тя може да ти помогне де.
Ще видим как ще е след червения септември, но мерси, защото се бях притеснил много