Влез

View Full Version : Какво мислите за гейовете?

Scouser
09-07-2014, 12:13
Здравейте хора, въпросът ми е ясен.. Притеснявам се, че аз може би съм гей.. От около 1 година имам такива мисли, преди никога не съм си мислил за мъже, но сега си мисля за мъже и от вътре ми се иска да съм в женската роля и да бях момиче... А на външен вид съм си истински и мъжко момче, но... чудя се дали съм гей и главата ми ще се пръсне..

Ivaaaaa
09-07-2014, 12:29
няма лошо и да си
who cares ( ;

Scouser
09-07-2014, 12:36
няма лошо и да си
who cares ( ;
А дали съм..

anonymous768631
09-07-2014, 12:57
Чакай да хвърлим боба.

Little Monster
09-07-2014, 13:20
Няма нищо лошо в това да си гей. Никой не може да те съди за това какъв си!! Гейовете не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности. Не се притеснявай от това дали си гей, може и да не си. Може да е просто фаза, през която преминаваш. Бъди спокоен!

npp
09-07-2014, 13:32
А дали съм..

няма смисъл да се вкарваш в такива филми - просто е противоестествено, по-добре се опитвай да бъдеш нормален, защото обратната сексуалност се дължи просто на невидимото влияние/въздействие на едни нечисти духове, които правят засяганите от тях хора да си мислят за обратно сексуални полови контакти/взаимоотношения и да се влюбват и възбуждат от хора от техния пол, така че няма смисъл да се хващаш на въдицата, особено сега ако вече си разбрал за това - въобще не слушай хората, които ти казват, че няма нищо лошо в това, защото нито онези, които никога не са били обратно сексуални знаят какво е да си такъв, нито онези, които са (били) и препоръчват и на други също да бъдат знаят кое е добро за човека

"Всяко нещо, което е съществувало, вече си е получило името; И известно е, че оня, чието име е Човек, Не може да се състезава с по-силния от него. Понеже има много неща, които умножават суетата, То каква полза за човека? Защото кой знае кое е добро за човека В живота, във всичките дни на суетния му живот; Който минава като сянка? Понеже кой ще извести на човека Какво ще бъде подир него под слънцето?" Еклесиаст 6: 10-12

the_black_mamba
09-07-2014, 14:06
Мен ме дразнят само гейовете дето се държат като жени(тоест шалчета, женска походка и т.н.) Иначе ако си се държиш като мъж не виждам защо някой ще има нещо против теб. :)

ani_banani
09-07-2014, 14:07
И какво ако си гей? В днешно време това е често срещано. Не мисля, че трябва да се срамуваш от това какъв си. :)

RapExotic
09-07-2014, 17:39
Гейовете не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.

Да. И педофилите не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.

Тука гледам в 10 поста момичета(и момчета де, но да наблегнем на момичетата) те убеждават, как едва ли не е желателно да станеш гей. Нищо чудно, че после се оплакват как нямало истински мъже и всички били женчовци ..

per-dead
09-07-2014, 18:18
Да. И педофилите не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.

Тука гледам в 10 поста момичета(и момчета де, но да наблегнем на момичетата) те убеждават, как едва ли не е желателно да станеш гей. Нищо чудно, че после се оплакват как нямало истински мъже и всички били женчовци ..

+1

Като цяло не съм хомофоб, но ме дразни как хомосексуалните парадират с това (гей парадите). Все пак аз не съм хванала мъжо ми под ръка и да парадираме, че сме хетеро. -.-

anonymous895156
09-07-2014, 18:22

ти сериозно ли сравняваш хомосексуализма с педофилията

+1

Като цяло не съм хомофоб, но ме дразни как хомосексуалните парадират с това (гей парадите). Все пак аз не съм хванала мъжо ми под ръка и да парадираме, че сме хетеро. -.-

като ти забранят да се жениш, да имаш деца и да се прегръщаш с мъжо ти на обществени места, може и да започнеш

RapExotic
09-07-2014, 18:55
ти сериозно ли сравняваш хомосексуализма с педофилията

За мен и двете са отклонения от нормалното. Разликата е само в това, че едното се извършва без ясното съзнание на единият участник.

Black Cat
09-07-2014, 19:04
От 1 година се чудиш и още не си проверил? O.O Защо? По-този начин главата ти няма да се пръсне и ще имаш ясното съзнание какъв си...

per-dead
09-07-2014, 19:47
като ти забранят да се жениш, да имаш деца и да се прегръщаш с мъжо ти на обществени места, може и да започнеш

А, че дай тогава и да парадирам с това, че съм блек металист и атеист, само щото на някои места не се приема носенето на бодливи връхни дрешки и обърнати кръстове. -.-
Нит те с тея гей паради ще постигнат нещо, нито аз с тази идея.

Auriss
09-07-2014, 19:54
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_the_European_Union

верно нищо не постигат

102
09-07-2014, 20:09
@Auriss, хомосексуалист ли си ?

EinGutesKind
09-07-2014, 21:57
Все пак аз не съм хванала мъжо ми под ръка и да парадираме, че сме хетеро. -.-

Ти ако не си, 90% от хората по улицата са хванати така за ръка и се мляскат.

Ouroboros
09-07-2014, 22:03
А дали съм..
Тичай до кварталната врачка. Нея питай.

Scouser
09-07-2014, 22:18
От 1 година се чудиш и още не си проверил? O.O Защо? По-този начин главата ти няма да се пръсне и ще имаш ясното съзнание какъв си...

пробвам ли един път, ще стана 100% гей и няма да има спасение за мен, а не искам да съм такъв...

Black Cat
09-07-2014, 22:25
пробвам ли един път, ще стана 100% гей и няма да има спасение за мен, а не искам да съм такъв...
Хаха не мога :D Няма как да станеш гей, ако вече не си такъв. По-добре ли е цял живот да се чудиш? Пък и да не мислиш, че е много приятно да ти вкарват нещо отзад? Пфф...

Scouser
09-07-2014, 22:29
Хаха не мога :D Няма как да станеш гей, ако вече не си такъв. По-добре ли е цял живот да се чудиш? Пък и да не мислиш, че е много приятно да ти вкарват нещо отзад? Пфф...
мацка, казвам ти така, защото съм пробвал самичък отзад и не е лошо, дори малко ми е харесвало, което ще рече че ако се дам на мъж да ме чука, ще ми хареса още повече и тогава какво.. :(

Black Cat
09-07-2014, 22:40
Не знам какво да ти кажа... имай предвид, че пръст и пенис са доста различни хаха е добре де, ти ако пробваш, поне за своя информация ще го знаеш и няма да пускаш теми във форуми :D Не знам какво очакваш от тази тема тогава... хем боли, хем сърби :D

А ти правил ли си секс с жена? Защото ако не си, първо така пробвай...

Scouser
09-07-2014, 23:07
Не знам какво да ти кажа... имай предвид, че пръст и пенис са доста различни хаха е добре де, ти ако пробваш, поне за своя информация ще го знаеш и няма да пускаш теми във форуми :D Не знам какво очакваш от тази тема тогава... хем боли, хем сърби :D

А ти правил ли си секс с жена? Защото ако не си, първо така пробвай...
Не знам и аз какво очаквам мацка.. Знам, че не искам да съм гей, но е факт, че хуйовете ме привличат и ми се иска да съм пасивен в секса, но направя ли го един път и край, затова не искам да се давам.. Иначе с мацка не съм бил никога, защото винаги ме отхвърляха.. :(

Ivaaaaa
09-08-2014, 09:18
в темите за гейове се изписват едни и същи неща
как не ви писна

tireheb
09-08-2014, 10:37
геите *

RagioL
09-08-2014, 10:54
геите *

тва некво племе ли е?

frhristo
09-08-2014, 16:04
мацка, казвам ти така, защото съм пробвал самичък отзад и не е лошо, дори малко ми е харесвало, което ще рече че ако се дам на мъж да ме чука, ще ми хареса още повече и тогава какво.. :(

Това е съвсем нормално да ти хареса. На много им харесва, но си мълчат. Пробвал съм и аз сам отзад. Харесва ми, но мъжете не ми харесват. Пич има играчки и няма смисъл да даваш да те чука мъж.

frhristo
09-08-2014, 16:08
Не знам и аз какво очаквам мацка.. Знам, че не искам да съм гей, но е факт, че хуйовете ме привличат и ми се иска да съм пасивен в секса, но направя ли го един път и край, затова не искам да се давам.. Иначе с мацка не съм бил никога, защото винаги ме отхвърляха.. :(

Нормално е да искаш да пъхнеш нещо отзад. Така ти е устроено тялото. Мъжете изпитваме простатен оргазъм. Намери си мацка и сменете ролите. Има такива играчки.

Ouroboros
09-08-2014, 17:31
Първо трябва да се изясниш сам със себе си. Не е важно какъв искаш да си, а какъв СИ! Остани един ден насаме, направи си сметка какво те възбужда, какво те привлича, какво ти харесва. Представи си какво е да си С жена, после какво е да си С мъж. Също така разбери, че има много повече сексуалности, от хетеро- и хомосексуалност. Има също така и бисексуалност. Трябва сам да се разбереш със себе си какъв си. Освен това ако установиш, че си гей, никой няма да те мрази ако се държиш като пич, но със сигурност ще те плюят, ако почнеш със стойките, шалчетата, педалския говор и т.н.

Изясни се със себе си.

Black Cat
09-08-2014, 18:52
По принцип съм съгласна с горното мнение, но това "представи си..." е много неточно... мислите в главата може да са доста различни от реалността ;) пробвай бе пич, не е трудно.

Adorable Sunshine
09-08-2014, 20:50
Абе вие сте много интересни хора. (+ това ти е 2та тема).
Какво му е толкова сложно? Харесваш мъже, пробваш с мъже = отговор на въпроса ти.
Как очакваш ние да ти кажем дали си гей?
Какво му е толкова притеснителното на това да си гей? + това искаш и да си момиче, не си ли си се замислял, че може да си освен хомосексуален и транссексуален? /Just sayin', още нещо, в/у което да помислиш, ако си нямаш работа/ В какво се изразява желанието ти да бъдеш жена, нещо като сексуална фантазия или по принцип?

d-r.Zob
09-08-2014, 20:54
За гейовете не мисля нищо, че не познавам много такива, но от гейщината можеш да се отървеш, като спреш да пускаш провокиращи теми и напуснеш "Центъра за изследване на демокрацията", Хелзинския комитет, "Галъп" или каквото и да е там НПО, социологическа агенция или нещо друго за което работиш... или може би си правиш курсовата по социология?

npp
09-09-2014, 15:31

въобще не се поддавай на мнението на онези, които ти казват, че да си обратно сексуален е нормално, нито на онези, които ти казват, че трябва сам да прецениш какъв искаш да бъдеш според онова, което те влече най-много, онова, което те кара да изпитваш сексуално влечение към и да се възбуждаш от мъже и мъжки телесни части са просто едни нечисти духове, които не са от Бог, но от "тъмнината" и чрез системата на духовното беззаконие - именно такива сили афектират/възбуждат засегнатите от тях хора и за това много от тях са се оказвали (като) обратно сексуални, защото и (много от тях) не са разбирали истинската същност/природа на този род явления, но са си мислели, че е генетично и естествено по природа, просто трябва да се бориш срещу нечистите духове като се възпротивиш/противопоставиш на противоестествените страсти, които те се опитват да пораждат в теб, например спомни си/представи си как мъж и жена правят любов/секс, и вникни в това как не е естествено за мъж да прави това с друг мъж, и си кажи, че е (твърде) налудничаво, откачено, ненормално, тъпо, и несмислено, и че няма смисъл да правиш такова нещо със себе си или с друг човек от мъжки пол, защото нямаш вагина и женски гърди и въобще женска анатомия като цяло, нито пък когото и да е от другите мъже има женско тяло, но Бог те е създал в утробата на твоята земна майка (за) да бъдеш мъж, и че така или иначе на всяка душа ще и се наложи да се роди като жена в много следващи вечности, които предстоят, така че няма смисъл да бързаш да го правиш, защото тогава дори ще има случаи когато ще се окажеш жена манипулирана, заставяна, експлоатирана, насилвана и поробвана сексуално от много мъже, както имаше такива случаи досега, така че няма смисъл да стъпкваш мъжкото си достойнство, което Бог ти е дал сега, защото шансът да бъдеш мъж може да се окаже рядък

muhatacece
09-09-2014, 18:19
Ne me interesuva. Ako si gey, gey si i tva e. Ama v Bulgaria ne vsichki sa na tova mnenie :) Ako me razbra.

muhatacece
09-09-2014, 18:21
I slushay sq, ako reshish da stavash gey, ne stavay jenstven molq ti sa.. Hodi si kato momche, druj se kato takova, no prosto da ebesh i takiva. :D

Daniee
09-09-2014, 19:51

Добре им го каза мисля,че това беше доста изчерпателен отговор :3

Waaazzaaaap
09-09-2014, 21:12
Аз нямам нищо против ненатрапчиви гейове - държат се нормално, просто си падат по мъже. Мразя натрапчивите, които носят женски дрехи и говорят пискливо, и сякаш искат да ги забележиш.