PDA

View Full Version : Преди началото на новата учебна година.

Nansi97
09-07-2014, 12:56
-Здравейте, въпросите ми са следните:
Как процедирате преди началото на новата учебна година ? Мащабен преговор по всички предмети или какво ?
Моля, споделете.

OMGOMG
09-07-2014, 13:18
Нищо, просто отивам и толкова

mimonte2
09-07-2014, 14:24
Как процедирате преди началото на новата учебна година ? Мащабен преговор по всички предмети или какво ?
Моля, споделете.
Кой клас си? Зависи какви предмети имаш. Да, входните нива в началото са меко казано отврат. Аз лично нямам намерение още в началото да се натоварвам толкова и да уча целия материал по всички предмети от миналата година, за да се справя на входните нива. За 3 месеца много неща забравих и трябва да се скъсам от учене, за да изкарам 6-ци по всичко, а за няколко входни нива просто не си заслужава. Смятам да процедирам ,акто всяка година- ще отворя и ще попреговоря основното, а после- каквото стане! :D И без това входните нива повечето учители не ги броят като оценки после, поне в нашето училище е така. Може би ще се старая за 6-ци само по предметите, които най-много ми се отдават езиците- английски и немски и по математика. За тях не просто ще се старая, а земята ще изровя за 6. :D

xoxi
09-07-2014, 16:05
Никога не съм преговаряла.
Преди входните винаги сме имали преговор, а учителите винаги са казвали кое точно да подготвим. Ако не друго, поне двойки да няма. А в края на срока, никога не са зачитали оценките от входните.

hey.mistery
09-08-2014, 08:03
Какъв е този ентусиазъм за подготвяне за новата учебна година, не знам. Едни се чудят какъв да им е 'тоалета', други какво да преговарят....
В началото на годината правите преговор, не се притеснявай, но щом толкова искаш, седи си и си чети каквотосмяташ за нужно...

mimonte2
09-08-2014, 09:55
Какъв е този ентусиазъм за подготвяне за новата учебна година, не знам. Едни се чудят какъв да им е 'тоалета', други какво да преговарят....
В началото на годината правите преговор, не се притеснявай, но щом толкова искаш, седи си и си чети каквотосмяташ за нужно...
Хахаха, дори и аз, при положение, че за 10-ти път отбелязвам 15-ти, се вълнувам като за първи клас! :D Няма как, трябва да се мисли, кое да се преговаря, кое-не, защото някои учители казват-на втория час-входно ниво! А това за тоалетите си е страшно несериозна работа, съгласен съм.

v3lit0
09-08-2014, 14:34
аз никога не съм учила лятото на входните нива ;d дори и за получиш някаква слаба оценка това е една началото на срока ще имаш хиляди възможности да я поправиш

Dagichka
09-08-2014, 14:44
ех, ще ми залипсва тва училище и тия трепети направо :cool:

ani_banani
09-08-2014, 16:55
Аз лично преглеждам всички уроци и това е. :D

Ryuko
09-08-2014, 17:21
А на мене не! :D

Ouroboros
09-08-2014, 17:45
Всяка година правя следното - две седмици преди даскало започвам да си повтарям "Хайде бе, чатал надървен, преговори за 5 мин и да се свършва"... и идва 15- ти... и съм преговорил точно по нищо :D

chupachups
09-08-2014, 19:18
Всяка година правя следното - две седмици преди даскало започвам да си повтарям "Хайде бе, чатал надървен, преговори за 5 мин и да се свършва"... и идва 15- ти... и съм преговорил точно по нищо :D

същото :cool:

Light_Dreamer
09-09-2014, 19:13
Аз пък две седмици преди това си прочитам това което съм оставила от летният списък. Напоследък не ми харесва това, което ни карат да учим ама какво да се прави...обявено е за класика.

tori
09-09-2014, 19:51
Ннннннннда. :д И преговарям в час. Ако не друго, учителите си казват кой какво иска да знаем и така. Тая година съм по същата процедура.
Едно не разбирам обаче. Какви са тия вълнения все едно не знам какво ще става. Петнайсти е чаааааак след половин седмица, голямо суетене и теми значи.

Jaune
09-10-2014, 07:01

НалЕ :С

Ewok
09-10-2014, 07:35

никога.
Сега като че ли дори се вълнувам повече :д

Effy Stonem
09-11-2014, 13:13
Моля, споделете.

Преговарям само това, което учителите са казали, че ще включва входното ниво. Някои учители зачитат входните нива - други не, въпрос на преценка. В края на краищата това не е решаваща оценка и може да се поправи, както споменаха вече.

dannymaik
09-11-2014, 18:57
Първите два, три часа учителите правят преговор. Всъщност те наблягат на важните неща. Иначе уча само по предметите, които ми трябват, а за останалите проверявам в нета за примерни входни (понякога ми се падат същите :D) или гледам да препиша.