Влез

View Full Version : Как да преминем към по интимни отношения, аз съм и първото момче

Phreak
09-08-2014, 21:09
Здравейте, на 17 съм и излизах с едно момиче няколко пъти, тя е на 16 и днес я целунах ,но ми каза ,че съм и първото момче в живота и тн. Тя инаяче ме кефи ама много не ми се занимава нали съм и първия и 100 хиляди месеца само да се цулуваме и простотиите дето ги правят момичетата ,които имат приятел за първи път и някак по бързо да минеме към следващите етапи и по интимните преживявания, а и като я гледам е неуверена.И ако някой има опит с такъв случай нека да сподели.

Bonnev
09-08-2014, 21:38
Само за секса ли си с нея? Ние не можем да ти помогнем и да не си. Колко време ти се занимава с това момиче?

d-r.Zob
09-08-2014, 21:45
Всяко момиче иска секс, но ако си твърде настоятелен, ще те отреже. Просто бъди по-търпелив и оцени шанса си, защото някои хора цял живот не могат да си намерят такова момиче.

Phreak
09-08-2014, 21:56
Еми сега от 15ти се очертава да се виждаме само през уиикенда и попринцип много не ми се занимава с връзки ,проблеми и тн. и точно заради това исках да потръгнат нещата, та после поне кеф да си правим събота и неделя ама тя като ми спусна това ,че съм и първото момче ще ми трябва доста време докато преминеме през повечето етапи в отношенията ни.

Bonnev
09-08-2014, 22:18
Значи искаш да си с нея в смисъла на гарантиран постоянен периодичен секс. Обичаш ли я?

HollyGolightly
09-09-2014, 00:16
Като не ти се занимава с нея, просто си намери някоя с опит и която има желание за интимни отношения без връзка

Обичаш ли я?
Очевидно, много я обича

Little Monster
09-09-2014, 07:08
Поредния задник!
Надявам се някой ден теб така да те използват за секс!

102
09-09-2014, 07:32
Обичаш ли я?

аххаа ха ахха ахаахах ахахаха ХАХАХАХ

bilqnavod
09-09-2014, 08:20
Леле майко, горкото момиче. надявам се да разбере противните ти намерения с време.

RapExotic
09-09-2014, 10:55
Надявам се някой ден теб така да те използват за секс!

Надали ще има нещо против. :D :D

Като искаш връзка само за секс бъди открит с нея. Кажи и, че я искаш в онзи смисъл и че не ти се занимава със сериозно обвързване. Ако те отреже я зарязваш, ако ти пусне се кефиш. По-добре е от колкото да я разиграваш месеци наред за нищо.

Phreak
09-09-2014, 12:49
Егати сте хората, спукахте ме от храна хаха
По темата ако и кажа ,че искам само секс и тн. ще ме отреже, защото както казах преди първото момче в живота съм и и не е много отпусната ,а и точно това обмислям какво да правя именно за да не я използвам ,че ако е така и на мене ще ми е гадно, просто исках нещата да се забързат

baby_baby
09-09-2014, 13:16
демек ти искаш от нея направо да минете на секс?

едва ли това ще стане скоро се пак ще си и първия и явно не е готова още не я притискай

marilyn
09-09-2014, 20:02
Заведи я някъде, пийте по нещо малко алкохолно и нещата ще се забързат. :D

Jaune
09-10-2014, 07:00
Не е задължително алкохолът да помогне, при някои принципът е толкова важен, че не наистина значи не.
Онтопик: Ако толкова държиш на секса, късай я и си намери няк'ва друга, по възможност недевствена, която да я устройват такива взаимоотношения. Ако наистина я харесваш, ще я изчакаш и няма да ти е толкова мерак да бързаш. На 17 си, малко по-спокойно, сакън да не останете известно време без секс. И все пак, ако наистина имаше чувства към нея, нямаше да пускаш тема във форум как да забързаш процеса. :Д

NissaN
10-09-2014, 10:30
Колега, ако ти е до едното ебане си намери някоя отворена

Iv_Todorova
10-09-2014, 10:46
Не мога да разбера защо се занимаваш изобщо с нея след като не искаш нищо повече от това да правите секс 2 дни седмично. Тя може да те харесва и, ако си мисли, че и ти я харесваш и искаш нещо по - сериозно само ще я нараниш. Момичето е на 16 и не е спало с 200 човека (като повечето 16 годишни в днешно време) , което означава, че иска първия и път да е с някой свестен, а не с тъпак, какъвто е автора на темата !!! Надявам се да разбере по - бързо какъв си и да ти тегли една м...а преди да си е изревала очите заради тебе !!! И след като сам осъзнаваш, че тя ще те разкара като и кажеш, че искаш само секс, тогава защо не си намериш някоя, която е навита само за секс ???