Влез

View Full Version : Дано темата да е за тук...

gerganabobeva
09-10-2014, 16:42
Здравейте момичета и момчета.
Имам проблем с косата не расте,тоест расте де но мнооого бавно. Нито лекарите знаят защо нито моята фризьорка. Купих си хубави екстеншъни не ги нося постоянно нито пък спя с тях защото причиняват косопад . След 3 месеца ще си ходя на България за да видя приятелят ми който си тръгна скоро дори си купих билет скоро. Имам един въпрос. Нали знаете че на летището те карат да си махнеш колана обувките и прочее. Знаете ли дали екстеншъните също ще трябва да ги махам? Питам за да знам дали да ги слагам. Въпросът ми е малко глупав но едва ли на някой ще му е приятно пред всички да си маха екстеншъните... Благодаря предварително

strawberry88
09-10-2014, 16:53
Всяка коса си има предел на растене и като го достигне, спира да расте и това е. Не всеки може да има коса до кръста. :/ :д
Все пак, ако не си пробвала някой от следните методи, го направи. Ако не ти помогнат за растежа, то със сигурност ще помогнат за по-здравия вид на косата ти. А дълга коса не винаги означава хубава. И по-късите могат да изглеждат много добре. (:

-пий много вода
-храни се здравословно (яйцата, рибата, суровите ядки, кокосовото масло, зехтинът, авокадото са едни от храните, които са полезни за косата :д)
-ако я миеш много често, недей
-реши я с гребен с широки зъбци (ако е дървен още по-добре) като ресането започва не от корените на косата, както повечето хора се решат, а от връхчетата
-купи си качествени продукти за коса
-и не на последно място :д задължително разгледай темичката ни 'всичко за косата', там ще се запознаеш с домашните маски за коса :д, ако още не си