View Full Version : ???????
Здравейте. Бих искала да ви попитам с какво ще сте облечени на 15 септември. Тази година ще бъда в ново училище и просто не знам с какво да се облека, не искам да изглеждам като някоя кифла и още от първия ден да си правят лошо впечатление за мен :D (аз и по принцип не съм кифла ама да уточним..) :D
Вие как ще бъдете?
май имаше такава тема ама все пак
хващам първите дрехи който ми харесват и няма да се глася много не виждам какво толкова се притесняват всички и то за дрехите
Не ви ли писна да ПРАВИТЕ НОВИ ТЕМИ ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН?
явно някой са много притеснени за 15ти и заради това правят такива теми доста често ама няма как да ги виниш просто някой хора са по-притеснителни от други
Оооо много ме е страх, ще умра от срам .....
per-dead
09-11-2014, 10:07
Здравейте. Бих искала да ви попитам с какво ще сте облечени на 15 септември. Тази година ще бъда в ново училище и просто не знам с какво да се облека, не искам да изглеждам като някоя кифла и още от първия ден да си правят лошо впечатление за мен :D (аз и по принцип не съм кифла ама да уточним..) :D
Вие как ще бъдете?
И аз съм минала през това, разбирам те. :D
Като не искаш да изглеждаш като кифла, първия ми съвет е да не си в лицето като цветен телевизор. Ако искаш да се гримираш, според мен очна линия и спирала ще свършат работа, колкото да не е без нищо. И не прекалявай.
И не се надценявай с високите тънки токчета.
Половината причина да присъствам на този ден, е да видя как 2/3 от момичетата в гимназията са се качили на 15см високи и половин-един сантиметър тънки токчета. Чак мен ме заболяват краката като ги гледам.. Че и вървят със самочувствие. След това ме заболява стомаха от смях. Както и да е. Мисля, че схвана какво се опитвам да кажа.
Може да пооставиш на страна късите полички тип "колан", защото тогава ще направиш впечатление на к*рва. Или поне на мен би ми направил това впечатление подобен избор.
Черна пола, бяла риза и т'ва е. Не знам какво толкова го гласите тоя ден.
Може и черни дънки. Зависи къде си (дали е строга гимназията към облеклото).
Надявам се да съм помогнала, че си изписах клавишите тука. :D
Успех ти желая на 15сти. ^^
mimonte2
09-11-2014, 10:23
Извинявай, но темата ти е откровено СТРАШНО ГЛУПАВА. Ами все с нещо ще отидеш на първия учебен де, няма да си без нищо, нали? В други страни хората нямат пари за хляб, какъв ти хляб, те нямат пари да живеят, а вие тук си мислите- Какво ли да облека на първия учебен ден... Няма лошо дда се вълнуваш, но питай нещо смислено- примерно- как да преговарям за входните нива или нещо подобно...
chupachups
09-11-2014, 10:40
Извинявай, но темата ти е откровено СТРАШНО ГЛУПАВА. Ами все с нещо ще отидеш на първия учебен де, няма да си без нищо, нали? В други страни хората нямат пари за хляб, какъв ти хляб, те нямат пари да живеят, а вие тук си мислите- Какво ли да облека на първия учебен ден... Няма лошо дда се вълнуваш, но питай нещо смислено- примерно- как да преговарям за входните нива или нещо подобно...
Какво намеси хората които нямат пари за хляб? Момичето пита нещо което го интересува... защо не отидеш в "Спорт и здраве" и не им се накараш, че питат за хранителни добавки, или в "Козметика и диети", че питат за козметични продукти, а хората нямат пари за храна? Тва е адски глупаво според мен. Да не е тя виновна, че има такива хора?! :???:
bilqnavod
09-11-2014, 10:48
^^mimonte2 Крайна си. Не виждам нищо лошо в това момичето да се вълнува за облеклото си. В крайна сметка първо това не я прави несериозна, второ всеки уважаващ себе си човек би искал да изглежда добре, съответно авторката има проблем с избора на облекло. Тя ни пита ние трябва да си кажем мнението, а който не го вълнува по-добре да не пише. Трето не знам защо намесваш темата за бедността, тъй като ние сме достатъчно бедни в нашата страна, така че наистина може да се яви проблем относно облеклото, поради липса на финанси за специално такова за първи учебен ден.
вариант:
сложи си любимите дънки, ако имаш по екстравагантна блузка сложи за нея, стига да не е някоя лъскава за дискотека, можеш да я замениш с ризка, но не строго официална, а по-младежка. За обувки: пантовки или такива с ниска платформа. Отгоре сако или якенце, каквото имаш. Направи си небрежен кок, сложи лек грим, ако се гримираш, като и семпли бижута.
per-dead
09-11-2014, 10:49
Какво намеси хората които нямат пари за хляб? Момичето пита нещо което го интересува... защо не отидеш в "Спорт и здраве" и не им се накараш, че питат за хранителни добавки, или в "Козметика и диети", че питат за козметични продукти, а хората нямат пари за храна? Тва е адски глупаво според мен. Да не е тя виновна, че има такива хора?! :???:
+ 1
Разполагай се според чергата си, са казали хората.
Не според нечия друга.
mimonte2
09-11-2014, 10:55
Това беше сравнение, че на фона на нейния проблем, какво да си облече, има много по-сериозни проблеми. А за козметиката, даже не бях чувал, че има такива теми там, отивам и на тях да се накарам :D
mimonte2
09-11-2014, 10:58
^^mimonte2 Крайна си. Не виждам нищо лошо в това момичето да се вълнува за облеклото си. В крайна сметка първо това не я прави несериозна, второ всеки уважаващ себе си човек би искал да изглежда добре, съответно авторката има проблем с избора на облекло. Тя ни пита ние трябва да си кажем мнението, а който не го вълнува по-добре да не пише. Трето не знам защо намесваш темата за бедността, тъй като ние сме достатъчно бедни в нашата страна, така че наистина може да се яви проблем относно облеклото, поради липса на финанси за специално такова за първи учебен ден.
вариант:
сложи си любимите дънки, ако имаш по екстравагантна блузка сложи за нея, стига да не е някоя лъскава за дискотека, можеш да я замениш с ризка, но не строго официална, а по-младежка. За обувки: пантовки или такива с ниска платформа. Отгоре сако или якенце, каквото имаш. Направи си небрежен кок, сложи лек грим, ако се гримираш, като и семпли бижута.
Момче съм :D Но темата си остава безсмислена. Да предположим нещо- ако всеки един, който ще бъде ученик (пък и аз също) започне да пита, какво да си облече и пускан нови теми, какво ще стане?
П.П. Аз например ще си отида с обикновените дрехи или каквото ми попадне, то много трудно да се сетиш,
per-dead
09-11-2014, 11:04
Момче съм :D Но темата си остава безсмислена. Да предположим нещо- ако всеки един, който ще бъде ученик (пък и аз също) започне да пита, какво да си облече и пускан нови теми, какво ще стане?
П.П. Аз например ще си отида с обикновените дрехи или каквото ми попадне, то много трудно да се сетиш,
Явно обаче на теб ти е трудно да се сетиш, че има разлика между мисленето на женския и мисленето на мъжкия пол.
На вас не ви пука как изглеждате (и после пускате теми, че не можете да си намерите приятелка и сте на 28 години девствени), но тази тема при жените е в топ горещи и определено нас ни засяга как изглеждаме.
PS: коментарите ти също са излишни, но все пак са тук. Поздрави.
bilqnavod
09-11-2014, 11:05
^^ mimonte2 ок, добре, обаче ще коментираш когато искаш да дадеш съвет, а не да сипеш обиди. Другото като си момче, какво дириш в темата, само не ми казвай, че си си направил профила с цел да поучаваш и критикуваш...
Повярвай ми, дразнещо е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Нямаш гадже нали???
today_was_a_charytale
09-11-2014, 12:31
Моето училище ме задължава да съм с нещо като униформа на 15-ти.Ще съм с бяла риза, черна пола и черни пантофки и чорапогащник ако е студено.
Пуснах темата защото не видях подобна, а и не съм казала, че ми е кой знае какъв проблем.Просто нищо не ми идваше на ум.
mimonte2
09-11-2014, 19:31
^^ mimonte2 ок, добре, обаче ще коментираш когато искаш да дадеш съвет, а не да сипеш обиди. Другото като си момче, какво дириш в темата, само не ми казвай, че си си направил профила с цел да поучаваш и критикуваш...
Повярвай ми, дразнещо е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Нямаш гадже нали???
Направих си профила не с цел да критикувам, а с образователна цел, но това е друг въпрос... Защо не се позаинтересувате като хората от другата тема, как да преговаряте за входните нива, КОЕТО Е 100 ПЪТИ ПО-ВАЖНО от някакви си дрехи?
mimonte2
09-11-2014, 19:31
Моето училище ме задължава да съм с нещо като униформа на 15-ти.Ще съм с бяла риза, черна пола и черни пантофки и чорапогащник ако е студено.
Униформите, поне спред мен, са си гадна работа...макар че имат и положителни страни.
mimonte2
09-11-2014, 19:34
Нямаш гадже нали???
Препоръчвам ви да се интересувате от входните нива, които предстоят, защото те са може би най-трудните за цялата година от гледна точка на материала, а не от това, кой си имал гадже, кой какво обличал и тем подобни.
bilqnavod
09-12-2014, 08:53
Препоръчвам ви да се интересувате от входните нива, които предстоят, защото те са може би най-трудните за цялата година от гледна точка на материала, а не от това, кой си имал гадже, кой какво обличал и тем подобни.
Моето момче, аз съм работещ човек, тази година си завърших магистратурата.
П.с. Може би ако имаше гадже нямаше да спориш вълненията на момичетата относно облеклото... Определено не ти влиза в работа и не виждам какво образователно си изтъкнал, просто искаш да те забележат, нали? :)
Лололо.. Кога съм казала, че не се интересувам от входните нива?
Дори и да беше така (макар че не е) напълно ясно съм описала с какво искам да ми помогнете.
Винаги учителите ни казват над какво да преговаряме и не намерих за нужно да пускам нова тема, която така или иначе вече съществува.
Готова съм да чуя поредния злобен коментар.
bilqnavod
09-12-2014, 09:43
Аз не мога да разбера едно нещо. Кое му е трудното на едно входно ниво? Ако си учил предната година, би трябвало с лек преглед на материала наученото отпреди да се възстанови. Когато бях ученичка никога входните не са ми били проблем. Никога не се е налагало да уча стария материал на ново, защото винаги съм учила качествено и задълбочено преди това.
Па аз ще отида с един шлифер, отдолу гол или с прашка. Ще ходя пред момичетата и ще им показвам какво има под шлифера.
mimonte2
09-12-2014, 10:59
Моето момче, аз съм работещ човек, тази година си завърших магистратурата.
П.с. Може би ако имаше гадже нямаше да спориш вълненията на момичетата относно облеклото... Определено не ти влиза в работа и не виждам какво образователно си изтъкнал, просто искаш да те забележат, нали? :)
Ама направо ставаш за детектив. Имам гадже, нека отбележа. Всъщност така и не разбрах, защо си мислиш, че нямам гадже? Може би защото си от онези (да не кажа думата) хора, които те оценяват по облеклото. Е, не е толкова важно обклеклото. Да, по дрехите посрещат, но по ума изпращат или поне в развитите страни е така. Препоръчвам ти да гледаш себе си и да не се изтересуваш, дали аз имам вълнения относно облеклото или не.
П.П. Не съм твоето момче. :D
mimonte2
09-12-2014, 11:01
Лололо.. Кога съм казала, че не се интересувам от входните нива?
Дори и да беше така (макар че не е) напълно ясно съм описала с какво искам да ми помогнете.
Винаги учителите ни казват над какво да преговаряме и не намерих за нужно да пускам нова тема, която така или иначе вече съществува.
Готова съм да чуя поредния злобен коментар.
Авторке, моите коментари не са злобни. Вие ме нападате по злобен начин. Освен това, поне аз доколкото знам, входните нива са по целия материал, нали?
mimonte2
09-12-2014, 11:02
Аз не мога да разбера едно нещо. Кое му е трудното на едно входно ниво? Ако си учил предната година, би трябвало с лек преглед на материала наученото отпреди да се възстанови. Когато бях ученичка никога входните не са ми били проблем. Никога не се е налагало да уча стария материал на ново, защото винаги съм учила качествено и задълбочено преди това.
Не думай! А кога си била ученичка и което е най-важно- колко ти беше средният успех от дипломата за средно образование? Можеш да кажеш и този от дипломата за висше. Впрочем, какво висше сиз авършила сега?
mimonte2
09-12-2014, 11:04
Па аз ще отида с един шлифер, отдолу гол или с прашка. Ще ходя пред момичетата и ще им показвам какво има под шлифера.
Поне някой да се пошегува в тази тема, която иначе е пълна със злобари. :D
per-dead
09-12-2014, 11:55
Направих си профила не с цел да критикувам, а с образователна цел, но това е друг въпрос... Защо не се позаинтересувате като хората от другата тема, как да преговаряте за входните нива, КОЕТО Е 100 ПЪТИ ПО-ВАЖНО от някакви си дрехи?
Верно, бе, само злобари тука. ://
Ех, как не ме е срам и мен. :( :(
Мисля, че заслужавам наказание в ъгъла.
Може и с вдигнати ръце, ако ме е срам по-малко от необходимото.
mimonte2
09-12-2014, 12:29
Верно, бе, само злобари тука. ://
Ех, как не ме е срам и мен. :( :(
Мисля, че заслужавам наказание в ъгъла.
Може и с вдигнати ръце, ако ме е срам по-малко от необходимото.
Не използвайте сакразъм в интернет, защото трудно се разбира, че говорите саркастично и хората си мислят, че говорите сериозно. :)
anonymous895156
09-12-2014, 12:41
@per-dead, bilqnavod защо изобщо се занимавате
per-dead
09-12-2014, 12:42
Не използвайте сакразъм в интернет, защото трудно се разбира, че говорите саркастично и хората си мислят, че говорите сериозно. :)
Не.
Всъщност май ти не го разбираш.
Нормален човек с акъл в главата би разбрал.
Нищо лично, но все пак ти ми правиш забележка. :)
mimonte2
09-12-2014, 13:13
Не.
Всъщност май ти не го разбираш.
Нормален човек с акъл в главата би разбрал.
Нищо лично, но все пак ти ми правиш забележка. :)
Значи аз съм ненормален човек без акъл в главата, така ли? :D
Вие как ще бъдете?
Няма да съм официално облечена хД Със бял къс клин, по-дълга бяла блузка с разни сладко-розови розички отзад леко прозира ;д ии пак едни бели сандали с разни розови цветчета хД Ти избра ли вече ;р ? :)
вариант:
+1
bilqnavod
09-12-2014, 15:08
@per-dead, bilqnavod защо изобщо се занимавате
Прaв си, прaв си, изкaх дa си почешa езикa.
Aз без причинa не пишa мaлко се скосих.
:D :D :D
dannymaik
09-12-2014, 15:50
Дънкова риза, черна пола висока талия, черно колие и сандали. Гримът ми ще е ежедневен - ББ крем, спирала, нещо за вежди, черен молив като очна линия и може би бронзант. За косата няма да се старая - изправена.
Пуснах темата защото не видях подобна, а и не съм казала, че ми е кой знае какъв проблем.Просто нищо не ми идваше на ум.
Няма подобна тема ? НЕ ИЗОБЩО..........И в google да го напишеш ще ти излезнат поне 30
mimonte2
09-12-2014, 23:12
Няма подобна тема ? НЕ ИЗОБЩО..........И в google да го напишеш ще ти излезнат поне 30
Ха, най-сетне някой да ви сложи на мястото ви!
girlwithblueeyes
09-13-2014, 01:13
Кaкво лошо имa едно момиче дa се вълнувa от облеклото си,дa мисли кaк дa се облече?Едно момиче трябвa дa е подържaно,стилно .Дa е облечено с вкус и финес ,смешни сте кaто почнете с товa зa глaдните хорa,и други подобни нямaщи общо с темaтa.
Инaче дънки,зaгaщени в някaквa ризкa,полa с високa тaлия с някви цветя и.хубaвa тенискa,рокличкa и пaнтофки.Също тaкa и по крaсивите кецове бихa седяли слaдко.
per-dead
09-13-2014, 05:41
Значи аз съм ненормален човек без акъл в главата, така ли? :D
Ха, най-сетне някой да ви сложи на мястото ви!
Понеже ти не успя, нали.
How sad.
Значи, ти си човек, чиито думи не са на място и после се оплаква, че сме били злобари.
А сами я той подходи злобно първоначално.
Не мога да кажа със сигурност нещо за психическото ти състояние, но колко разсъдък имаш в главата разбрах от първия ти пост в тази тема.
И на другия ден кой ще я помни и ще му пука с какво е била облечена?
ОМГ.
Какво по дяволите се случва. Просто не знаех какво да облека, ясно? Момиче съм, интересуват ме дрехи и прически. Но никога не съм казвала, че входните нива са ми маловажни или нещо подобно. Явно в този сайт само си търсите с кой да се дракате. Дори не знам как успяхте да намесите и бедните хора.
Благодаря на тези, който отговориха на въпроса ми.
Опитвам се да ти обясня, че никой няма да помни с какво си билa облечена.На всички ще им е гадно и ще стоите като статуи :D
Пс.Да за съжаление в последната година форума стана такъв. :/
Не знам вий кво правите, ама аз отивам виждам се с тоз оня, класната и се чупя. Целия процес отнема от 5 до 10 минути. Тъй, че много ми пука как съм облечен.
http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/5-days/3
Надявайте се да не е такова времето. :D
hey.mistery
09-13-2014, 09:24
Още не знам,но мисля да е риза, дънки и кецове.
chupachups
09-13-2014, 09:35
Като са ти толкова важни входнте нива, ходи преговаряй ;) Вместо да седиш и да се заяждаш и да си губиш времето :)
mimonte2
09-13-2014, 11:27
Кaкво лошо имa едно момиче дa се вълнувa от облеклото си,дa мисли кaк дa се облече?Едно момиче трябвa дa е подържaно,стилно .Дa е облечено с вкус и финес ,смешни сте кaто почнете с товa зa глaдните хорa,и други подобни нямaщи общо с темaтa.
Инaче дънки,зaгaщени в някaквa ризкa,полa с високa тaлия с някви цветя и.хубaвa тенискa,рокличкa и пaнтофки.Също тaкa и по крaсивите кецове бихa седяли слaдко.
Такива сме българите- мислим само и единствено за удоволствия, в това число- дискотеки, момчетата мислят главно за любов, момичетата-как да се наконтят толкова, че да приличат както трябва на кифли. На никого не му се работи. Какво повече да коментирам?
mimonte2
09-13-2014, 11:29
Понеже ти не успя, нали.
How sad.
Значи, ти си човек, чиито думи не са на място и после се оплаква, че сме били злобари.
А сами я той подходи злобно първоначално.
Не мога да кажа със сигурност нещо за психическото ти състояние, но колко разсъдък имаш в главата разбрах от първия ти пост в тази тема.
Аз мога да ви поставя на мястото, но темата ще стане раядлива, затова разчитам на здравия разум. А що се отнася до психическото състояние и разсъдъка, успехът ми в училище е по-висок от твоя, повярвай ми. :)
mimonte2
09-13-2014, 11:30
И на другия ден кой ще я помни и ще му пука с какво е била облечена?
ЕЕЕЕ, сега, нали трябва да изглежда като примадона и да похарчи луди пари по нови дрехи! :D
mimonte2
09-13-2014, 11:31
ОМГ.
Какво по дяволите се случва. Просто не знаех какво да облека, ясно? Момиче съм, интересуват ме дрехи и прически. Но никога не съм казвала, че входните нива са ми маловажни или нещо подобно. Явно в този сайт само си търсите с кой да се дракате. Дори не знам как успяхте да намесите и бедните хора.
Благодаря на тези, който отговориха на въпроса ми.
Авторке, всъщност ние не се караме с теб, ние нямаме проблеми с теб. Единственото, което мога да ти препоръчам, е да погледнеш колко други теми има в интернет. В момента гадните са онези другите мадами, които се чудя с кого да се заяждат.
mimonte2
09-13-2014, 11:32
Опитвам се да ти обясня, че никой няма да помни с какво си билa облечена.На всички ще им е гадно и ще стоите като статуи :D
Пс.Да за съжаление в последната година форума стана такъв. :/
Ами такъв стана, като има гаднярски, които се чудят с кого да се заяждат, такъв ще стане. Но ние няма да им отстъпваме!
mimonte2
09-13-2014, 11:33
Не знам вий кво правите, ама аз отивам виждам се с тоз оня, класната и се чупя. Целия процес отнема от 5 до 10 минути. Тъй, че много ми пука как съм облечен.
Браво, правилномислещите се увеличаваме! :D
mimonte2
09-13-2014, 11:35
Като са ти толкова важни входнте нива, ходи преговаряй ;) Вместо да седиш и да се заяждаш и да си губиш времето :)
А вие не си ли губите времето? Отивайте вие да преговаряте, на вас ви е нужно! Както вече казах, успехът ми със сигурност е по-висок от твоя, капиш? :D
mimonte2
09-13-2014, 17:59
В Google, както бе споменато и по-рано, има много подобни теми, стотици са. Просто напишете и ще ги откриете, мога да ви дам много линкове, но вие не ги заслужавате, така че ги потърсете сами. :D
ЕЕЕЕ, сега, нали трябва да изглежда като примадона и да похарчи луди пари по нови дрехи! :D
Първо на първо пари за нови дрехи НЯМА да харча. Мисълта ми беше да дадете някоя идея какво да си метна на гърба и да приключваме. Жалко че темата се разви така.
Аз ти казах какво ще стане. Облечи се както обикновено се обличаш в училище.Бъди себе си, това е най важното ;)
Аз ти казах какво ще стане. Облечи се както обикновено се обличаш в училище.Бъди себе си, това е най важното ;)
Един хубав отговор :)
trabi_bs
09-13-2014, 20:04
имам диск на радо шишарката в сенника си
Един хубав отговор :)8 ми клас ли ще си?
имам диск на радо шишарката в сенника си
Май доста се вълнуваш от този факт, че го споделяш навсякъде :D
girlwithblueeyes
09-13-2014, 20:16
Дрехите са визитната картичка на човек,особено за момиче.Едно стилно,облечено с вкус момиче би направила по -добро първо впечатление
Живея в Германия и тук те връщат ако не си облечен спретнато за интервю или за работен ден.
Стилното и спретнато облекло е само плюс към знанията,защото на пръв поглед е визията и после знанията.
8 ми клас........ами ще вали, така че ще пропуснете досадните речи ,ще се видите с класната за 20 мин и това е ...Ще бъде голям кеф първата седмица
muhatacece
09-13-2014, 20:55
Дрехите са визитната картичка на човек,особено за момиче.Едно стилно,облечено с вкус момиче би направила по -добро първо впечатление
+1 има толкова "гъзари" и "гъзарки", че ако се вслуша във вас да метне първото нещо, или да сложи черна пола няма да е добре
Не говоря да се подмазваш на тях, а за да не станеш обект на подигравки .
mimonte2
09-13-2014, 22:01
Първо на първо пари за нови дрехи НЯМА да харча. Мисълта ми беше да дадете някоя идея какво да си метна на гърба и да приключваме. Жалко че темата се разви така.
Добре, с какво мислиш да се облечеш? Взела ли си вече решение?
mimonte2
09-13-2014, 22:04
Живея в Германия и тук те връщат ако не си облечен спретнато за интервю или за работен ден.
Стилното и спретнато облекло е само плюс към знанията,защото на пръв поглед е визията и после знанията.
1-во: Тук не е Германия!
2-ро: За работния ден си напълно права, но ние тук говорим просто за един първи учебен ден, хораа! Никой няма да й взема интевю за първия ден или да я взема на работа. :D
mimonte2
09-13-2014, 22:08
+1 има толкова "гъзари" и "гъзарки", че ако се вслуша във вас да метне първото нещо, или да сложи черна пола няма да е добре
Не говоря да се подмазваш на тях, а за да не станеш обект на подигравки .
Точно гъзарите ходят облечени по по-специален начин. Например- "лошите момчета" ходят със изсулени дънки (виждал съм, не е приятна гледка :D ). Облечи се нормално, така, както се обличаш всеки ден и не ги слушай тези тук. Мнения най-различни, но истината е една- ще се видите само за 20 мин, както бе казано по-горе.
П.П. Престанете с този "стил", защото в България стил няма. "Стилни" се водят чалга певиците, вие на тях ли искате да приличате?
girlwithblueeyes
09-14-2014, 02:38
Грозно е млaдо и.симпaтично момиче дa нямa вкус.
bilqnavod
09-14-2014, 09:08
Точно гъзарите ходят облечени по по-специален начин. Например- "лошите момчета" ходят със изсулени дънки (виждал съм, не е приятна гледка :D ). Облечи се нормално, така, както се обличаш всеки ден и не ги слушай тези тук. Мнения най-различни, но истината е една- ще се видите само за 20 мин, както бе казано по-горе.
П.П. Престанете с този "стил", защото в България стил няма. "Стилни" се водят чалга певиците, вие на тях ли искате да приличате?
Абе момче, не се ли отказа да спамиш в темата?
То първия учебен ден чука на врата, в крайна сметка, зависи и какво ще е времето утре, някой беше публикувал синоптик бг. :D
mimonte2
09-14-2014, 11:05
Абе момче, не се ли отказа да спамиш в темата?
То първия учебен ден чука на врата, в крайна сметка, зависи и какво ще е времето утре, някой беше публикувал синоптик бг. :D
Първо научи значението на думата "спам" и след това ще можем пак да си говорим. Щом като вие пишете, и аз ще пиша.
П.П. Дано да вали, за да ги няма тъпите, гадни церемонийки! :D
bilqnavod
09-14-2014, 11:26
П.П. Дано да вали, за да ги няма тъпите, гадни церемонийки! :D
е****и и злобата!
Не е злоба като толкава искаш да ги гледаш си отвори Youtube и готово
mimonte2
09-14-2014, 11:41
е****и и злобата!
Ти май не си много запознат/а със значението на думите, а? Личи ти. Ето, погледни и се убеди, какво означава злоба и следващият път мисли преди да пишеш:
Злоба- негативна емоция по отношение на второ лице, породена от завист или някакво друго чувство; мъчи и терзае човека, който я изпита, израз е на лоша душа
Аман от многознайковци :D
Някой попитаха и да отдавна реших с какво да бъда.