View Full Version : Някакъв съвет :(
ribkata_34
09-11-2014, 23:39
Привет аз съм на 16 и от миналата година много харесвам едно момче от моя клас.Влюбих се в него за първи път и не знам какво да правя как да се сближа с него как да се държа и така.Той сега е необвързан и си мисля как да се сприятелим първо а по-късно да му казвам каквото и да е било защото все пак сме в един клас и не искам да ми е неудобно после....някакви идеи и съвети :( много искам нещата с него да се получат защото ми харесва наистина много
AngelBelchev
09-12-2014, 10:33
Виж във фейсбука му снимки (предполагам има фейсбук). Смятам, че можем да допуснем там да има снимки, свързани с неговите интереси. Ако се снима покрай билярдната маса - покани го на билярд. Ако е на боулинг колоната - покани го на боулинг. Ако видиш снимки от излети, походи по планина и т.н. бъди креативна. Някак си не върви веднага да се забиете в някаква хижа, но виж, една разходка в random парк или например тепе ако си от Пловдив ще свърши работа. Когато говориш с него просто приеми, че говориш на по-големия си брат, а не на някой, на който точиш лиги. Така хем ти няма да се стресираш от срещата, хем той няма да се вкара в излишни филми. Избягвай всяка тема да я подхващаш с въпрос - ако правиш така ще си проличи, че го харесваш. Говори за ТВОИТЕ интереси първо - визирам каквото ти дойде наум. Ако щеш дори как си обичаш пържените картофи или къде ходиш през ваканциите. Ако той не се бави и тръгне да те зарибява, флиртувай, но не се давай без бой. Бягай му по тъч линията малко, за да не изгуби интерес като си каже "тя тая ми е в краката още от здрастито". Не се притеснявай като го каниш някъде да излезете. Ако ти откаже поради каквато и да е причина, при никакви обстоятелства не го питай кога е свободен и кога ще можете да се видите. Той ако има желание сам ще те потърси, ти вече си показала интерес и топката е в неговите ръце.
Последния ми съвет е изобщо да не използваш съветите ми, а да бъдеш себе си. Ако ще се случва нещо м/у вас то трябва да не толкова заради това, което си (по-скоро което си му представила), а ВЪПРЕКИ това, което си ти реално.
...Rammstein...
09-12-2014, 11:46
Най-баналният и досаден съвет - да бъдеш себе си и виж идеите по-горе :) успех!
съвет за инициативата не мога да ти дам, щото никога не съм я проявявала, но съм имала гадже съученик и мога да ти кажа, че не е съвсем приятно останалите от класа да знаят за вас. някак си се дистанцирате и все 1 сте от друга планета. колкото и да се опитвате да го криете, няа как да стане. след това идва кофтито. обсъждат ви, нон-стоп сте заедно, ако е ревнив...шестица, връзката ви става достояние на всички и ' о, тия днес не си говорят/седят заедно, сиг са се скарали'. абе, не е приятно. задушаващо дори, но може би зависи и как възприемаш човека.
CoockieMonster
09-12-2014, 20:03
Няма да ти давам съвет как да сте заедно, защото не трябва да сте, според мен. Да приемем следното: тръгвате, целувате се, правите секс, първия скандал след него пак целувки, секс, прегръдки, силна любов. След известно време 2,3 месеца дори година или две скъсате? Как ще се гледате в очите? Как друг ще те чака пред училище или него друга.
Вторите връзки, който не разбирам са тези със съученик. ?!