PDA

View Full Version : Първият ми път

eli_05
09-12-2014, 07:11
Хора аз съм на 16 и смятаме с приятеля ми да го правим , но понеже на мен ще ми е за първи път дайте някой съвет :)

k den
09-12-2014, 10:43
Снимай, и го качи в интернет. ;)

per-dead
09-12-2014, 11:00
Съвет: презервативите са ПО-ЕВТИНИ от Ескапел.

Ivan4o0o0
09-12-2014, 11:44
Съвет: презервативите са ПО-ЕВТИНИ от Ескапел.

А ако имат пари е добре и да си вземат един Ескапел да си имат под ръка, иначе презервативи препоръчвам Спортекс. Има различни размери и форми, ако знаете как се слагат (има си клипчета в нета), няма да имате проблеми. :)

per-dead
09-12-2014, 11:48
А ако имат пари е добре и да си вземат един Ескапел да си имат под ръка, иначе презервативи препоръчвам Спортекс. Има различни размери и форми, ако знаете как се слагат (има си клипчета в нета), няма да имате проблеми. :)

И все пак. Ескапелата не е ментово бонбонче.
Много внимавайте при слагането да не остава въздух в капута, иначе спукана ви е работата, буквално.
Не искам да наплашвам девойката от са, но знаете - страх лозе пази.
Друг съвет: ако имаш някви романтични и филмови представи и фантазии за първия път, най-добре ги премести в секция "почти невъзможно", за да няма разочарования. :D

Ivan4o0o0
09-12-2014, 11:57
Така си е, не очаквай много от първия път, защото може да те боли.. Ако приятелят ти не е идиот, ще те пази. Аз при моята и го предотвратих, ама трябваха 3 седмици г/д преди това и първият път си го прекарахме много добре. :)

DragonLady
09-12-2014, 12:03
Презерватив задължително! И лубрикант на водна основа, също задължително, иначе може да разгради презерватива! Лично аз ти препоръчвам Глаитгелен - http://apteka.framar.bg/30000982/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D 0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-20-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0 има го по аптеките.
Ползваме го с годеника ми от половин година насам, и не сме имали проблеми като обриви, зачервяване и др. неприятни истории. Макар и да не използваме презервативи, но това няма значение.
Успех, и бъди спокойна. Не се напрягай излишно, забрави срама от голото си тяло, само пречи да се отпуснеш, а колкото си по-отпусната, толкова по-малка е болката.
Идея е и да изпиеш една чаша вино, или друг слаб алкохол, колкото да те поотпусне. Но недей се напива в никакъв случай!

marilyn
09-12-2014, 13:10
Използвайте презерватив. Важно е да си влажна, затова да се постарае повече с любовната игра. Не е нужно да си купувате лубрикант, ако се възбудиш добре, няма да ти трябва.

baby_baby
09-12-2014, 13:21
Приятелят те трябва да не е груб трябва да си влажна да ползвате презервативи

zoyex
09-12-2014, 13:41
Лубрикант, презервативи, хавлия под дупето ( при случай на кръв, не се плаши от нея, нормално е ) и с повече внимание от страна на момчето всичко ще е наред.
Колкото и да се старае приятелят й да я възбуди максимално, първият път си е стресова ситуация, а при някои момичета по време на стрес овлажняването се прекратява , ето защо малко лубрикант не би бил излишен, поне в начлото, значително намалява болката при първите пъти, казвам го от личен опит.

eli_05
09-14-2014, 21:05
Хора ,имам чувството ,че всичко беше провал ,аз бях много притеснена не можах да се отпусна . Дори може да ви прозвучи смешно , но не можа да влезе. Може би аз съм твърде тясна или пък е било от стрес , какво ли не ми мина през ума . Уж трябва да доставя удоволствие ,а повярвайте ми за мен беше като мъчение ;х

bilqnavod
09-14-2014, 21:11
Не се притеснявaй, с времето всичко ще си дойде нa мястото.

beyourselfbitch
12-07-2014, 19:22
В началото винаги е така, но всичко ще отмине :)

_Baby_
12-07-2014, 20:17
А може и да не те боли и да няма кръв...

scioquoniamsuccedere
12-08-2014, 16:42
Нормално е да си тясна, все пак нигога нищо не е влизало там долу. Използвайте лубрикант следващия път, защото доста често от притеснение момичето не може да се овлажни и проникването става почти невъзможно. Една приятелка имаше 3-4 неуспешни пъти, в които просто не влизаше, а тя спореше, че е била овлажнена, но после като стана видя за какво става дума. Няма от какво да се притесняваш и малко са хората, на които им харесва от първия път, понякога боли и усещането е неприятно дори след 6-7 път. Така, че пробвайте колкото пъти е необходимо. С упоритост, внимание и любов всичко става! Успех :)

skate
12-10-2014, 01:02
moje da go pomolish da ti napravi purvo space docking i sled tva drugite rauti D:

_Baby_
12-10-2014, 20:43
Нормално е да си тясна, все пак нигога нищо не е влизало там долу.

:lol: :lol: :lol:
Ужас хахаха!!!