View Full Version : как да и го върна? :(
anonimkata be
09-13-2014, 20:37
Става въпрос за най-добрата ми приятелка....излъгали са я че съм говорила по нейн адрес и тя вместо да говори с мен настрои гаджето ми срещу мен...и двете не бяхме в града в който живеем по принцип и тя използвала момента да му пише по фейсбук...а дори не се познават лично...и изведнъж той ми съобщава,че не иска да сме заедно..и ме заряза и веднага се направиха обвързани...и то само за 1 ден.....само за да ми го върне...без да осъзнае че не ми е гадно заради него ,а заради това че тя беше единствения човек на когото имах пълно доверие...моля кажете как да й го върна...
а защо просто не и кажеш че не си казвала такива неща по нейн адрес и ако ти е най-добра приятелка ще разбере че е била излъгана ако не е значи се е правила на твоя приятелка и ти е забила нож в гърба
елементарно Лотсан :D
anonimkata be
09-13-2014, 21:44
на 17 съм...дори да й го кажа това не променя факта че ме предаде
да няма да промени нищо защото явно не ти е истинска приятелка явно само ти си я мислила за такава тя е чакала възможност за да те предаде няма много какво да направиш по въпроса освем да и кажеш че това са лъжи и да спре да се държи така защото ( тук трябва ти да кажеш какви чуства усещаш от постъпката й ) няма друго какво да направиш по въпроса и ще трябва да си намериш друга най-добра приятелка и да не се доверяваш и привързваш към някой че да му се доверяваш напълно иначе ще става така доста пъти
anonimkata be
09-13-2014, 21:54
аз по принцип не се доверявам на никой ама тая к*чка ми влезе под кожата...както и да е...иии не мога да споделям какво чувствам когато сме лице в лице
Meonesssss
09-13-2014, 22:30
На колко си ?
познай от 1 до 10 :lol:
anonimkata be
09-13-2014, 22:36
познай от 1 до 10 :lol:
къв ти е проблема?
SHPAIdURmeN
09-13-2014, 23:50
елементарно Лотсан :D
:lol:
Към авторката :fanton1 , пичът ти каза, каквото трябваше. А отмъщението го остави, няма смисъл от него. Не искаш да се занимаваш с подобен вид интрига, само ще те изтощи и би станало по зле.
аз по принцип не се доверявам на никой ама тая к*чка ми влезе под кожата...както и да е...иии не мога да споделям какво чувствам когато сме лице в лице
защо ? просто и го казваш ако постояно е в компания и пишеш в фб/скайп това което ти бях написал в предишния коментар
а ти искаш ли да си върнеш такъв човек който и за най-малкото недоразумение да се откаже от теб ?
RapExotic
09-14-2014, 07:09
Междувременно в детската градина ..
Става въпрос за най-добрата ми приятелка....излъгали са я че съм говорила по нейн адрес и тя вместо да говори с мен настрои гаджето ми срещу мен...и двете не бяхме в града в който живеем по принцип и тя използвала момента да му пише по фейсбук...а дори не се познават лично...и изведнъж той ми съобщава,че не иска да сме заедно..и ме заряза и веднага се направиха обвързани...и то само за 1 ден.....само за да ми го върне...без да осъзнае че не ми е гадно заради него ,а заради това че тя беше единствения човек на когото имах пълно доверие...моля кажете как да й го върна...
anonimkata be
09-14-2014, 12:17
хахаха аз не искам да сме приятелки вече ....просто искам да си плати...се тая...ще измисля все нещо :)
anonimkata be
09-14-2014, 15:55
.....
anonimkata be
09-14-2014, 15:56
като не ти изнася не коментирай ;)
per-dead
09-14-2014, 16:29
Ми те само в детската градина си го връщат на най-добрите приятелки, откраднали гаджетата.
anonimkata be
09-14-2014, 21:09
Ми те само в детската градина си го връщат на най-добрите приятелки, откраднали гаджетата.
ами вие не разбирате явно.....се тая
per-dead
09-14-2014, 21:21
ами вие не разбирате явно.....се тая
Какво има да разбираме? Недорасли 17 годишни?!
Ето как да и го върнеш: вземи и куклата и я остави да плачка.
Ееех, и аз бях в същата ситуация като теб в 4-та група. Гадно е, че ти се стоварват проблемите на големите на ранни години.
хахаха аз не искам да сме приятелки вече ....просто искам да си плати...се тая...ще измисля все нещо :)
Аз познавам 30+ годишна с този начин на мислене :)
strawberry88
09-14-2014, 22:04
И тримата сте зле.