Влез

View Full Version : Много сте зле.

ShtrudeL
09-14-2014, 22:28
Или аз съм зле? Не изключвам. Но понякога се чудя защо има толкова много теми 'Как да се харесам на..' ? Не знам дали защото ми писна на мен лично да се харесвам на някой, или по-скоро да се опитвам да задържам интерес, внимание и какво ли още не, но стигнах до великиЯТ извод, че човек трябва да се уважава и да не се бута там, където не го искат, или където го карат да се чувства като парцалива кукла на конци. Не бъдете марионетки в нечии ръце. Ако някой не ви харесва, обижда ви с поведението си, не ви обръща внимание въпреки опитите ви да си намерите път към него.. НЕ тичайте след някой, който не ви забелязва. Нямате си и на представа колко по-свежа се чувствам, след като осъзнах колко по-лесно и ненатоварващо е да режа тези, които се опитват да ме режат. Не говоря ъъ в любовно отношение, но заради раздела..
Някак нЕам нерви да се разправям с драми, по-големи от моите. Сега се сещам как преди време излизах с един смотльо, който си имаше гадже и след като тя разбра за някакви-никаквите ни 20 минутни срещи, онзи й казал, че аз съм му се натискала, а това хич не беше вярно, всъщност той едва ме нави да се виждаме от време на време. Но все тая, не се оправдавам, тъпо парче бях. Идеята е, че с такива страхливци повече не съм се занимавала. И някак случаи като този ми помогнаха да стана малко по-уважаващо себе си тъпанарче.

http://sollipsism.tumblr.com/post/96771720122

draid
09-14-2014, 22:40
Е ти откри топлата вода.

tori
09-14-2014, 22:48
И се сещаш, че трябва първо да се харесваш сама на себе си чак сега?! Или пък чак сега се сещаш да кажеш на форума за откритието си? :о

ShtrudeL
09-14-2014, 22:52
Идиот: Аз видях това.
Идиот правещ се на интересен и по-умен: Ма ти чак сега ли го видя?

Признавам си, че съм флегматична, но реакциите ви също не са от най-добрите. Освен това мисля си, има хора, които лесно могат да кажат това, което съм написала, но малко от тях го осъзнават и прилагат в практиката?

muhatacece
09-14-2014, 23:37
Dosta vqrno, na horata drapat da se izdignat v sveta na "zvezdichkite", taka che nishto ne moje da se napravi .

draid
09-15-2014, 06:27
Идиот: Аз видях това.
Идиот правещ се на интересен и по-умен: Ма ти чак сега ли го видя?

Признавам си, че съм флегматична, но реакциите ви също не са от най-добрите. Освен това мисля си, има хора, които лесно могат да кажат това, което съм написала, но малко от тях го осъзнават и прилагат в практиката?

Само така си мислиш, докато ние се правим на интересни идиоти (:

Little Monster
09-15-2014, 07:01
Всеки трябва да го осъзнае, но какво ще стане ако всеки го осъзнае и започне да "реже" тези, които искат вниманието му? ... Все пак трябва да има и няколко наивни глупачета.

Auriss
09-15-2014, 08:29
онзи й казал, че аз съм му се натискала, а това хич не беше вярно, всъщност той едва ме нави да се виждаме от време на време.
да ти имам проблемите щруди ;]

Fisherman
09-15-2014, 08:34
шом си била и ти тъпо парче,като сички тука нямаш очи да излизаш и да ги сочиш с пръст,защото си същата

skatew
09-15-2014, 08:43
Самодостатъчност!

RapExotic
09-15-2014, 19:24
По-скоро липса на самочувствие. Обикновенно хората с комплекс за малоценност се опитват да се харесат на някой "по-вишестоящ" от тях, за да могат покрай него и те да се почувстват значими. Човек, който е уверен и е на ясно със себе си никога не би се променил само за да се хареса на някого.

102
09-15-2014, 19:37
Човек, който е уверен и е на ясно със себе си никога не би се променил само за да се хареса на някого.

xoxoxoxoxooxo

galaxy29
09-15-2014, 22:50
ако някога имам деца, ще им казвам "отивайте да си пишете домашните, че да не станете като щрудел"