Влез

View Full Version : Немога да си намеря приятелка...

the_mystery_machine
09-15-2014, 18:59
Ами преди време,когато завърших 7 клас и кандидатствах в едно "училище", наречено ХЕНРИ ФОРД(или по старо му "Вилхелм Пик") с мисълта,че ще изучавам най-голямата ми страст, автомобилите и ще ми е от полза ако влезна там да уча. Но тогава когато исках да влезна там още не ме беше разтресъл пубертета и не бях помислил за факта,че там няма момичета. От 1000 човека имаме 3 момичета в цялото училище.. Представете си ги и какви са. В класа ми има само момчета, идиоти, простаци, селяни, селяндури и разни такива. И около мен няма момичета и дори аз не контактувам с тях защото просто не познавам такива. Е, знам няколко от бившия ми клас, но нищо повече. Под "повече" имам предвид,че немога да си хвана приятелка от бившия ми клас. А страшно много искам да си намеря момиче, с което да излизаме. Обаче не знам как, защото нямам опит. Нямам представа как изобщо ще намеря момиче,което да ме харесва, което да иска нещо от мен. Постоянно се заглеждам по разни мацки, но само с гледане не става, трябва и да се пипне! А няма как да пипна някоя,която не познавам. Както и постоянно се опитвам да завържа някакво запознанство през скапания фейсбук, но явно не подхождам както трябва. А не мисля,че съм някакъв грозник, залупен смешник или тъпак,егоист или да се обличам по някакъв ужасен начин. Обличам се доста добре, 90% маркови дрехи, Kenvelo, Lee Cooper, Zara, Nike, Everlast и т.н..... Имам предвид,че не изглеждам като някой прошляк и постоянно си сменям дрехите и съм в крак с модата. Всеки ден си мисля как да си намеря приятелка, коя да добавя в приятели, дали да се запозная с някоя по улицата и т.н.. Даже по витошка съм се разхождал с един приятел, с цел да завържем някое запознанство, но разбира се без успех.

Много ще съм благодарен на всеки, който се отзове по темата, да даде някакъв съвет или нещо... И не искам коментари от типа sad story защото ми е ясно.

feel_me19
09-15-2014, 19:30
На колко си?

fanton1
09-15-2014, 19:43
ясно е че няма много момичета който се занимават с автомобили трябвало е да си избереш нещо кадето да има повече момичета (чуждо езикова, ИТ нещо което ще се развива и ще ти трябва )
няма ли други паралелки освем свързани с автомобили ? малко по-надолу от вилхелм пик има друго училище което ако си спомням добре беше свързано с рисуване защо не заговориш няколко момичета от там ?

the_mystery_machine
09-15-2014, 20:33
На 17 години съм. А избрах този техникум защото това ми е интересно. Не исках да уча в езикова гимназия защото според мен занаята е важен да го науча, а пък езика ще мога да го науча с един платен курс и след като завърша.
Няма други паралелки защото си е такова училището.
А по-надолу се намира ТОХ-а, в който е бъкано с момичета, даже и педали. И не искам да заговарям защото веднага ще ме отрежат. А и аз като съм сам, а те са 2 - 3 и става още по-кофти за мен... А и нямам идея как да подхода...

RapExotic
09-16-2014, 10:21
Ами преди време,когато завърших 7 клас и кандидатствах в едно "училище", наречено ХЕНРИ ФОРД(или по старо му "Вилхелм Пик") с мисълта,че ще изучавам най-голямата ми страст, автомобилите и ще ми е от полза ако влезна там да уча. Но тогава когато исках да влезна там още не ме беше разтресъл пубертета и не бях помислил за факта,че там няма момичета. От 1000 човека имаме 3 момичета в цялото училище.. Представете си ги и какви са. В класа ми има само момчета, идиоти, простаци, селяни, селяндури и разни такива.

Ххаха.. Спомени. И аз учих там година и половина и се разкарах поради причините описани в последното изречение от цитата. Когато се събере колектив от 29 момчета, които ги тресе пубертета и няма нито едно момиче всички пощръкляват. Особено пък в 8ми клас, когато се сформира нова паралелка и всеки иска да се докаже пред останалите, че едва ли не е най-великия. Нашия клас поне беше облагодетелстван с едно момиче.. Голяма гордост. Ама мен това не ме засягаше особено. Все пак не бях отишъл там да си търся жена.
:D :D

Сега, ако не ти се мести в друго училище (което горещо препоръчвам, тъй като от там има голяма вероятност да се заразиш с простотия и висш селски манталитет), то поне се абстрахирай от тези неща и си намери компания, в която да има и мацки. До колкото си спомням преди 6-7 години като бях там имаше доста яки момичета в Месото и в Трето весело. Можеш през междучасията да се запознаеш с някоя от там и да си общувате. И без това трите училища са в един общ двор, пък и всички посещават едни и същи кафенета. Също така наблизо е и 2ра английска, където има доста интелигентни хора, с които можеш да общуваш.

При теб е по-скоро неумението да се запознаваш с нови хора ти пречи да общуваш, а не липсата на момичета, но това с времето и ней-вече с опита се оправя.

an7raks
09-16-2014, 11:15
Би било пълна глупост да се преместиш и да не учиш това, което те влече, само за да избягаш от някакви шматки и да си намериш приятелка... От това какво учиш ти зависи бъдещето, колкото и изтъркано да звучи.
Аз също учих в техникум с 3-4 момичета в целия випуск и нито едно в нашия клас, което, може би, беше плюс, защото бяхме задружни и нямаше никакви интриги и разправии за 5 години... А и мога да ти кажа, че приятелка от класа не ти трябва. ;)