View Full Version : Имаш го-не го цениш, нямаш го-умираш за него?!?!?!!
limpk0nk3
09-18-2014, 18:17
Здравейте. Имах си 2 години приятел. Аз съм на 16 той е на 18.Той е първата ми истинска любов, първия ми път. Една година бяхме лудо влюбени, карахме се непрекъснато, но се искахме.Той беше много ревнив, нямах приятели както и фб. Бяхме си само двамата. Изчака почти 2 години, за да спи с мен. Наранявал ме е много,удрял ме е, но е човек който щеше да си даде живота за мен. Разделихем се лятото за месец, след това се събрахме всичко беше прекрасно, от преди 1 г си имахме приятели и вс. беше ок, след като тръгнахме това лято той беше друг, не ми забраняваше, беше мил, направихме го, но аз н го оцених, ОСТАВИХ ГО... Сега умирам за него, пробвах да му пиша нещо от сорта защо не ме поздравява, а той ми каза че не иска нищо общо с мен. Спомените ни ме убиват, нямам стимул за нищо...Защо когато го имам не го ценя? Разделихме се преди 5 дена защото ми сложи забрана да не ходя на рд на едно момче.
Има ли смисъл да има НАС?
Или как да го забравя :)
RapExotic
09-19-2014, 08:19
Защо когато го имам не го ценя?
Защото ти си глезла, а той е хлапак. Не може ту да късаш с него, ту са се събираш отново, когато ти скимне, но и не е правилно да търпиш да ти забранява контактите с други хора. Би трябвало ти да си го зарязала още при първия опит да те удари или да те ограничи. Сега се радвай, че си се отървала.
Детска история. Ти още си малка и глупава, мислиш си, че поведението му е нормално. В една истинска връзка няма място за забрани, ревност и караници всеки ден. По-добре, че сте се разделили. Намери си някой нов, който да показва повече уважение към теб. Удрял те, ревнувал те, забранявал ти... какви са тия работи? На тия години само майка ти и баща ти могат да ти "забраняват".
Като че всички детски изцепки завършват по един и същ начин.
MsMiracle
09-22-2014, 05:52
Той да не е на около 40, а ти към 18? Какви са тия забрани, удари? Сериозно - ти нормална ли си да се връщаш при този? Бягай надалеч и се радвай, че си се отървала.
Наранявал ме е много,удрял ме е, но е човек който щеше да си даде живота за мен
Ако е щял да го направи, бъди сигурна, че с пръст нямаше да те пипне, а щеше да те гледа като писано яйце. Но такива наивни глупачки като теб винаги е имало, а като гледам и винаги ще си има.
Не ти дочетох темата, защото предчувствам каква е останалата част от трагедията ти.
marilyn ти го каза най-хубаво.
Научи се да уважаваш себе си на първо място, така няма да позволиш до теб да седи човек, който те третира като негова собственост и като предмет.
Amore-Mio*
09-22-2014, 14:45
Две неща не са ми ясни - хем след като сте се събрали отново е бил друг човек и не ти е забранявал нищо, хем си го зарязала, защото ти е сложил забрана да не ходиш еди-къде си? И другото, което е - как можеш да твърдиш, че някой би дал живота си за теб, когато те е наранял и удрял многократно?
Сега, вместо да седиш и да си въобразяваш, че той е всичко за теб, се радвай, че го няма в живота ти. Изживей си тия години с някой, който ще те оцени.
baby_baby
09-23-2014, 14:00
Ясно ти го е казал просто не иска да има нищо с теб ако е искал да се е върнал просто няма какво повече да направиш
Само не ми е ясно как така си го търпяла да те удря ? Това не е нормално
prosto_chovek
09-23-2014, 15:24
Що е то? Здравето. ;)
limpk0nk3
10-04-2014, 10:43
Търпях го защото дори да ме урдя винаги е плакал за мен, пред майка си, пред училище с букети.Пробвахме пак сега той ме остави, каза че всичко се връща, че не иска да сме заедно.Играе си с мен, както аз преди правих с него, само че моето беше с причини като ударите и "ще се самоубия". Сега съм решена да го забравя, въпреки че всичко в мен умира за него. Не знам какво да правя.....