PDA

View Full Version : Имаш го-не го цениш, нямаш го-умираш за него?!?!?!!

limpk0nk3
09-18-2014, 18:17
Здравейте. Имах си 2 години приятел. Аз съм на 16 той е на 18.Той е първата ми истинска любов, първия ми път. Една година бяхме лудо влюбени, карахме се непрекъснато, но се искахме.Той беше много ревнив, нямах приятели както и фб. Бяхме си само двамата. Изчака почти 2 години, за да спи с мен. Наранявал ме е много,удрял ме е, но е човек който щеше да си даде живота за мен. Разделихем се лятото за месец, след това се събрахме всичко беше прекрасно, от преди 1 г си имахме приятели и вс. беше ок, след като тръгнахме това лято той беше друг, не ми забраняваше, беше мил, направихме го, но аз н го оцених, ОСТАВИХ ГО... Сега умирам за него, пробвах да му пиша нещо от сорта защо не ме поздравява, а той ми каза че не иска нищо общо с мен. Спомените ни ме убиват, нямам стимул за нищо...Защо когато го имам не го ценя? Разделихме се преди 5 дена защото ми сложи забрана да не ходя на рд на едно момче.
Има ли смисъл да има НАС?
Или как да го забравя :)

RapExotic
09-19-2014, 08:19
Защо когато го имам не го ценя?

Защото ти си глезла, а той е хлапак. Не може ту да късаш с него, ту са се събираш отново, когато ти скимне, но и не е правилно да търпиш да ти забранява контактите с други хора. Би трябвало ти да си го зарязала още при първия опит да те удари или да те ограничи. Сега се радвай, че си се отървала.

marilyn
09-19-2014, 10:29
Детска история. Ти още си малка и глупава, мислиш си, че поведението му е нормално. В една истинска връзка няма място за забрани, ревност и караници всеки ден. По-добре, че сте се разделили. Намери си някой нов, който да показва повече уважение към теб. Удрял те, ревнувал те, забранявал ти... какви са тия работи? На тия години само майка ти и баща ти могат да ти "забраняват".

draid
09-21-2014, 18:18
Като че всички детски изцепки завършват по един и същ начин.

MsMiracle
09-22-2014, 05:52
Той да не е на около 40, а ти към 18? Какви са тия забрани, удари? Сериозно - ти нормална ли си да се връщаш при този? Бягай надалеч и се радвай, че си се отървала.

xoxi
09-22-2014, 07:06
Наранявал ме е много,удрял ме е, но е човек който щеше да си даде живота за мен

Ако е щял да го направи, бъди сигурна, че с пръст нямаше да те пипне, а щеше да те гледа като писано яйце. Но такива наивни глупачки като теб винаги е имало, а като гледам и винаги ще си има.
Не ти дочетох темата, защото предчувствам каква е останалата част от трагедията ти.
marilyn ти го каза най-хубаво.
Научи се да уважаваш себе си на първо място, така няма да позволиш до теб да седи човек, който те третира като негова собственост и като предмет.

Amore-Mio*
09-22-2014, 14:45
Две неща не са ми ясни - хем след като сте се събрали отново е бил друг човек и не ти е забранявал нищо, хем си го зарязала, защото ти е сложил забрана да не ходиш еди-къде си? И другото, което е - как можеш да твърдиш, че някой би дал живота си за теб, когато те е наранял и удрял многократно?

Сега, вместо да седиш и да си въобразяваш, че той е всичко за теб, се радвай, че го няма в живота ти. Изживей си тия години с някой, който ще те оцени.

baby_baby
09-23-2014, 14:00
Ясно ти го е казал просто не иска да има нищо с теб ако е искал да се е върнал просто няма какво повече да направиш

Само не ми е ясно как така си го търпяла да те удря ? Това не е нормално

prosto_chovek
09-23-2014, 15:24
Що е то? Здравето. ;)

limpk0nk3
10-04-2014, 10:43
Търпях го защото дори да ме урдя винаги е плакал за мен, пред майка си, пред училище с букети.Пробвахме пак сега той ме остави, каза че всичко се връща, че не иска да сме заедно.Играе си с мен, както аз преди правих с него, само че моето беше с причини като ударите и "ще се самоубия". Сега съм решена да го забравя, въпреки че всичко в мен умира за него. Не знам какво да правя.....