PDA

View Full Version : Какво да правя?

Dalinda.M
09-19-2014, 13:39
Ами,на 14 години съм..Нямала съм гадже досега.. И а харесвала съм си,но беше несподелена любов -_- ... Е в нашия клас тази година дойде ново момче ..И аz си го харесах,и се оказа че и той ме харесва..Не го осъзнавах,но след като приятеля му ми каза ми стана ясно..ИИИ той също си призна но не на мен а на най-добрата ми приятелка че ме харесва...Ами той и е казал да ми пита дали иска да ходим и аз се спичам -_-.. Смисъл не съм имала гадже до сега и ми е притеснено ..Дошъл е в даскало едва от 5 дена и вече ми предлага,без да се познаваме,нито аз знам характера му,нито той моя..Все пак да не си мисли че съм Дева Мария..Много по сложно е .-. Това не е като по филмите,срещат се в влака и на другия ден вече са заедно.. И сега чака отговор,притеснено ми след като е първото ми гадже..Съвети,моля ви .-. .. А и ме е страх ..някоя учителка да не ме види с него и на родителската среща да каже на баща ми защото ще стане война.. :Д..Е разбрахте какво имам предвид -_- ..Трябва да се крием,а не знам дали това ще го приеме..Моля ви,искам съвети..И ако може,да разкажете и вие за вашето първо гадже..И вие ли сте размишлявали толкова над отоговора.. Благодаря ви :)

fanton1
09-19-2014, 20:16
хм първото ми гадже беше овлечение за 2-3 дена ,но може би ми беше скучно и заради това тръгнах с нея ( няма да разказвам всичко че ще стане много дълго ) на края ми омръзна и го казах че не искам да съм с нея + това пътищата ни се разделяха така че нямаше да издържи кой знае колко тази връзка

кажи му , че много бърза и че искаш да сте приятели за сега като го опознаеш и той теб ще разбереш дали имате сходни интереси и т.н. ако мислиш ,че ще стане нещо се дръж малко по-различно с него говорете си ако те кани да излизате се гушкай в него той ще разбере какво искаш да му кажеш ,а за родителите ти рано или късно ще се влюбиш в някое момче и ще трябва да приемат избора ти все пак порастваш винаги няма да са съгласни защото може да те нарани въпросното момче ,а родителите ти едвали искат това заради това не искат да имаш гадже и да се занимаваш с момчета ама по-добре прави каквото искаш и смяташ че е правилно но все пак ги питай за мнения и съвети

fanton1
09-19-2014, 20:16
хм

vikAy
09-20-2014, 10:57
Нали го харесваш, не разбирам какви са ви проблемите? Тръгвате заедно и вече ще имаш гадже, придобиваш репутация, няма да се притесняваш с момчетата повече, ала бала в даскало. И както каза ти: "Това не е като по филмите." Не се филмирай, че някоя даскалка, би ви видяла, и за какво мислиш, че ще казва на родителите ти? Ако си 7клас, по-добре не се занимавай с гаджета и такива работи, защото ще кандидатсваш в други училища, не искаш да разочароваш мама и тати, трябва да учиш ;)

RapExotic
09-20-2014, 11:48
Добре де, щом ти го харесваш и той те харесва какъв е проблема да станете гаджета? Или може би искаш той да не те харесва в началото, пък ти да се бориш за него за да ти е по-сладко после .. Трудно е да се схване логиката на момичетата.

Dalinda.M
09-20-2014, 15:41
Нали го харесваш, не разбирам какви са ви проблемите? Тръгвате заедно и вече ще имаш гадже, придобиваш репутация, няма да се притесняваш с момчетата повече, ала бала в даскало. И както каза ти: "Това не е като по филмите." Не се филмирай, че някоя даскалка, би ви видяла, и за какво мислиш, че ще казва на родителите ти? Ако си 7клас, по-добре не се занимавай с гаджета и такива работи, защото ще кандидатсваш в други училища, не искаш да разочароваш мама и тати, трябва да учиш ;) Знам кви долни учителки имам ;).. А и да се преместя,кво след училище не можем да се видим ли ?.. И повярвай връзката ми с това момче(ако има ще има такава),няма да ми повлияе над мен и над учението ми :)

Dalinda.M
09-20-2014, 15:43
Добре де, щом ти го харесваш и той те харесва какъв е проблема да станете гаджета? Или може би искаш той да не те харесва в началото, пък ти да се бориш за него за да ти е по-сладко после .. Трудно е да се схване логиката на момичетата.
Не.. Просто.. Познаваме се едва от 5 дена.. Първите 2 дена даже не си говорихме..И той изведнъж ми предлага... Как да се хвана с човек за който не знам нищо... Нитo аз знам какъв е нито той мен .. И ваща логика не е много лесна :D :D : ;)

RapExotic
09-20-2014, 18:48
Не.. Просто.. Познаваме се едва от 5 дена.. Първите 2 дена даже не си говорихме..И той изведнъж ми предлага... Как да се хвана с човек за който не знам нищо... Нитo аз знам какъв е нито той мен .. И ваща логика не е много лесна :D :D : ;)

Ми нали за това ще станете гаджета и ще се опознаете. Няма да се омъжваш за него. Ти сама казваш, че го харесваш и той теб също, пък се чудиш защо ти е предложил. Би трябвало да искаш точно това и да си доволна. ;)

Dalinda.M
09-21-2014, 15:28
Ми нали за това ще станете гаджета и ще се опознаете. Няма да се омъжваш за него. Ти сама казваш, че го харесваш и той теб също, пък се чудиш защо ти е предложил. Би трябвало да искаш точно това и да си доволна. ;)
Не,просто се чудя как ме е харесал за, 5 дена като даже 2 дена не си говорехме .. Възможно е да е било любов от пръв поглед :D :D :D :D .. Благодарско за вниманието ти :D :D :3 ;)

hey.mistery
09-21-2014, 15:48
На теб ти е проблема, че той те е харесал за 5 дни, а ти си направила абсолютно същото?
Не знам какво се впечатляваш от учителите, а и вие няма да се закачате в часовете, междучасията предполагам няма да се ядете само.. А и да ви видят,какво толкова, стига да не ти влияе на оценките, предполагам няма да правят проблеми и няма как въобще да се стигне до родители.

Dalinda.M
09-21-2014, 15:55
На теб ти е проблема, че той те е харесал за 5 дни, а ти си направила абсолютно същото?
Не знам какво се впечатляваш от учителите, а и вие няма да се закачате в часовете, междучасията предполагам няма да се ядете само.. А и да ви видят,какво толкова, стига да не ти влияе на оценките, предполагам няма да правят проблеми и няма как въобще да се стигне до родители. Някой от учителките ми,са толкова долни че няма на къде..Само малко да им се подзверя и веднага ще използват случея .-. .. ИИИИ не както казах по-горе,гаджето няма как да ми повлияе над учението и отценките и т.н ;) Благодаря :3

AnzaRe
09-21-2014, 15:58
xaxaxaxa

Dalinda.M
09-21-2014, 16:11
xaxaxaxa Нещо смешно ли прочете ? ;)

RapExotic
09-21-2014, 16:24
Някой от учителките ми,са толкова долни че няма на къде..Само малко да им се подзверя и веднага ще използват случея .

И какво ще направят? Ти да не пренасяш наркотици, че да се притесняваш да не кажат на вашите. Съвсем нормално е да имаш гадже.

Dalinda.M
09-21-2014, 16:43
И какво ще направят? Ти да не пренасяш наркотици, че да се притесняваш да не кажат на вашите. Съвсем нормално е да имаш гадже. Кажи го на наще :D :D :D :D :D :D :D ...
Всъщност не знам каква ще е реакцията им ако има кажа че си имам гадже но няма и да реагират спокойно...Особено баща ми -_- ..но с това ще се оправя .. Пак мерси :)

baby_baby
09-23-2014, 13:52
Не виждам проблем щом и двамата се харесвате

LoveInfect
09-24-2014, 17:29
Оф не разбрахте ли, че проблема е в това да станеш гадже на почти непознат човек?

per-dead
09-24-2014, 17:42
Оф не разбрахте ли, че проблема е в това да станеш гадже на почти непознат човек?

ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО МНЕНИЕ!
Пияни ли сте всички, не знам, ама определено не помагате на момичето.
И аз кат цяло не съм много положително настроена към връзките, основани на два дена общуване. Особено на техните години. А представете си, дами и господа, много опитни, както виждаме, че се разочарова, ако разбере, че човека, с който е започнала връзка далеч не е неин тип и както и е първото гадже, е напълно възможно да и е трудно след това да погледне друг.
Авторке, кажи на момчето, че трябва поне малко да го опознаеш. За два дена съм сигурна, че едвам фамилията му помниш, не знаеш най-вероятно нищичко за него. Връзки така не се започват, освен ако не ти се рискува да бъдеш разочарована.
Успех.

Едит: ПС: моята връзка между другото е любов от пръв поглед, буквално, но тук става дума за 14 годишни, които са в един клас от 5 дена.

Декстър
09-25-2014, 13:34
Ами,на 14 години съм..Нямала съм гадже досега.. И а харесвала съм си,но беше несподелена любов -_- ... Е в нашия клас тази година дойде ново момче ..И аz си го харесах,и се оказа че и той ме харесва..Не го осъзнавах,но след като приятеля му ми каза ми стана ясно..ИИИ той също си призна но не на мен а на най-добрата ми приятелка че ме харесва...Ами той и е казал да ми пита дали иска да ходим и аз се спичам -_-.. Смисъл не съм имала гадже до сега и ми е притеснено ..Дошъл е в даскало едва от 5 дена и вече ми предлага,без да се познаваме,нито аз знам характера му,нито той моя..Все пак да не си мисли че съм Дева Мария..Много по сложно е .-. Това не е като по филмите,срещат се в влака и на другия ден вече са заедно.. И сега чака отговор,притеснено ми след като е първото ми гадже..Съвети,моля ви .-. .. А и ме е страх ..някоя учителка да не ме види с него и на родителската среща да каже на баща ми защото ще стане война.. :Д..Е разбрахте какво имам предвид -_- ..Трябва да се крием,а не знам дали това ще го приеме..Моля ви,искам съвети..И ако може,да разкажете и вие за вашето първо гадже..И вие ли сте размишлявали толкова над отоговора.. Благодаря ви :)
Здравей, изборът си е твои и ти най-добре може да прецениш какво да направиш.. :) опознай го какъв човек е, не е само да се харесвате и двамата .. щом ти е първо гадже не избързвай, още си малка, ще имаш доста гаджета.. до сега си била дете :)

Dalinda.M
09-27-2014, 11:20
ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО МНЕНИЕ!
Пияни ли сте всички, не знам, ама определено не помагате на момичето.
И аз кат цяло не съм много положително настроена към връзките, основани на два дена общуване. Особено на техните години. А представете си, дами и господа, много опитни, както виждаме, че се разочарова, ако разбере, че човека, с който е започнала връзка далеч не е неин тип и както и е първото гадже, е напълно възможно да и е трудно след това да погледне друг.
Авторке, кажи на момчето, че трябва поне малко да го опознаеш. За два дена съм сигурна, че едвам фамилията му помниш, не знаеш най-вероятно нищичко за него. Връзки така не се започват, освен ако не ти се рискува да бъдеш разочарована.
Успех.

Едит: ПС: моята връзка между другото е любов от пръв поглед, буквално, но тук става дума за 14 годишни, които са в един клас от 5 дена.
Един човек който да ме разбере...А сега да ви кажа .. Оказа се че на момчето не му се чакало вече ..И си хвана дръмката .. И тъпото е че каза че е сериозен,а явно не е било така..