View Full Version : Телефон..........
Karina..!
09-20-2014, 12:47
Може би са пускали такава тема, но не успях да открия предложения. Искам да си купя нов телефон, но все още не знам какъв да бъде. Бих искала тук да ми предложите няколко марки, които според вас са добри, изкарват дълго време и батерията е добра. Благодаря предварително!
LG, Nokia, за HTC и Lenovo също съм чувала доста добри отзиви
Няма да е зле да кажеш какви пари можеш да отделиш като за начало.
Ouroboros
09-20-2014, 13:39
Samsung, HTC
Karina..!
09-20-2014, 14:06
Добре, марките, но все пак ако ми кажете определени модели от тези марки ще е супер :D Цената да е до 1000 лв..
Samsung, ако не е Galaxy S4/S5, по-добре въобще не си взимай.
Иначе горе-долу всеки модел на HTC от по-новите, ще е добър избор. Препоръчвам ти One X. Има малко бъгове в камерата, но няма да ти правят кой знае какво впечатление. Относно всичко останало е невероятен - четириядрен процесор, операционна система OS v4.2.2 Ice Cream Sandwich, работи с HTC Sense 4.1. Като цяло много добър модел. Не е от най-новите, но е един от най-бързите им. Можеш да го намериш за около 500-600 лева.
Mischeto
09-20-2014, 17:16
Iphone 5S взимай! ;)
+
prosto_chovek
09-20-2014, 17:17
Най - дълго ще ти издържи батерията на Нокията с фенерчето. А до 1000 лева са готини htc one, samsung galaxy някое, sony xperia по - новите, iphone.
Karina..!
09-20-2014, 18:30
за iphone се чудех, само че ми казаха, че е по-добре да се взема с андроид и затова се отказах..
feel_me19
09-20-2014, 18:38
Samsung - ДА! Galaxy S4/5; Note 2/3
Iphone - НЕ!
prosto_chovek
09-20-2014, 18:39
За андроид има повече безплатни приложения, айфоните имат, но се плащат голяма част от тях. Но пък са здрави, не съм чул досега някой да се оплаква, че му се е преебал айфона или е за преинсталация. Или поне не толкова, колкото други телефони.
Karina..!
09-20-2014, 18:53
Е, да.. издръжливи са, ама мн неща се плащат там... мн е ограничено, затова ми предлагат повече телефони с андроид. Аааа някой може ли да ми каже нещо за батерията на samsung-ите?
prosto_chovek
09-20-2014, 19:28
Еми ако го ползваш стабилно, ще го зареждаш всеки ден, в редки случаи през ден, така е с повечето смартфони. :)
Starless
09-20-2014, 21:22
Sony
fifince93
09-21-2014, 08:13
Залагам на Sony Xperia ;). Познавам много хора с такива и нямат никакви оплаквания. Xperia M, L, Z са доста сполучливи :)
Бюджетни смартфони до 400 лв., които си имат всичко необходимо - Sony Xperia M2, Moto G, Huawei Ascend G6
http://www.citytel.bg/sony-xperia-m2
http://www.citytel.bg/motorola-moto-g-4g
http://www.citytel.bg/huawei-ascend-g6
Тамии ..^^
09-21-2014, 22:56
Samsung, ако не е Galaxy S4/S5, по-добре въобще не си взимай.
Глупости! Galaxy S3, Galaxy S3 Mini, Galaxy S4 Mini (моя), Galaxy S2, Galaxy La Fleur и куп други още.
Mischeto
09-22-2014, 06:53
На мене таблета ми(Samsung galaxy tab 3) постоянно бъгва(не съм го изпускала :д)и като цяло мн проблеми ми прави,а с айфона съм си от 3г. и си ми супер(а и колко брутални изпускани преживя :д)
Тами, за първите три модела съм съгласна, струват си, но не можеш да отречеш, че S4/S5 са доста по-добри. За Galaxy S2 може да поспорим. За La Fleur пък въобще не ми се говори. Една колежка си го беше взела преди около 7-8 месеца чисто нов, преди 1 андроида ѝ даде пълен блокаж и естествено телефонът отиде в кошчето. Никога не съм харесвала Samsung поради простата причина, че щадят средства. Единствено S серията и Galaxy Tab си заслужават.
Mischeto, няма значение колко си го изпускала, а колко го товариш от страна на софтуер. Естествената психологическа нагласа на масата хора е, че таблетът би трябвало да носи повече от телефон и съответно го товарят повече. Galaxy Tab e добър таблет, стига да знаеш как да си го пазиш. Аз самата съм с 2-ката и съм изключително доволна от него.
Karina..!
09-22-2014, 11:39
Аз също имам таблет Galaxy Tab 2 и няма никакви проблеми. В момента съм с телефон LG G5 2, и изобщо не съм доволна.. няма и 1 година и вече го преинсталирах, а сега отново има проблеми. Затова сега вървя повече към S4/S5.. Има много предложения, но се отказах от Iphone.. разбрах, че е издръжлив, но много неща се плащат. Когато си избирах таблет също ми препоръчаха да не е от apple..
Тамии ..^^
09-22-2014, 12:01
S2 е по-стар модел, наистина, но е изключително здрав и не бъгва през 1 ден. Най-добрата ми приятелка го имаше две години някъде, преди да го залее с мляко :Д и не й е правил никакви проблеми. La Fleur сестра ми го има и също е доволна до колкото знам. Аз съм имала преди 5-6 годинки един самсунг от по-евтините, но за времето си беше модерен (с touch screen и камера) и е супер здрав, колко изпускания е претърпял горкия. Разбира се, че S4 и S5 ще са по-добри при положение, че са по-нови модели. Аз обаче мисля, че Galaxy S4 Mini (който е и по-нов от S4) е най-доброто решение - добра камера, вече е и на добра цена, бърз, добър андроид, актуализации, не ми бъгва и е страшно хубав откъм външен вид. Малък, но не прекалено. Всъщност размера му е точно колкото Айфон 5 (сравнявала съм ги в ръцете си) с изключение, че ъглите са по-обли. За мен е най-добрият телефон.
П.П. https://www.youtube.com/watch?v=KVakxSWV8iU Е не е ли красавец? :D
Тами, за първите три модела съм съгласна, струват си, но не можеш да отречеш, че S4/S5 са доста по-добри. За Galaxy S2 може да поспорим. За La Fleur пък въобще не ми се говори. Една колежка си го беше взела преди около 7-8 месеца чисто нов, преди 1 андроида ѝ даде пълен блокаж и естествено телефонът отиде в кошчето. Никога не съм харесвала Samsung поради простата причина, че щадят средства. Единствено S серията и Galaxy Tab си заслужават.
Mischeto, няма значение колко си го изпускала, а колко го товариш от страна на софтуер. Естествената психологическа нагласа на масата хора е, че таблетът би трябвало да носи повече от телефон и съответно го товарят повече. Galaxy Tab e добър таблет, стига да знаеш как да си го пазиш. Аз самата съм с 2-ката и съм изключително доволна от него.
Не съм много запозната с характеристиките на Samsung Galaxy S4 mini, а не ми се и занимава да се запознавам с тях точно в момента, но доколкото знам единствената разлика е именно, че е мини. Не смятам да се повтарям повече, вече няколко пъти казах, че S4 си заслужава, съответно същото важи и за мини варианта.
Карина, няма да сгрешиш, ако си вземеш който и да е модел от S серията, но помисли и над други марки. Щом не искаш да си с iOS, Samsung не са единствените производители на android телефони. Пък и както казва един познат, как ще си вземеш техника, която наобратно се чете гнусмас? :D
Viktoria19
09-22-2014, 14:54
Самсунг си вземи но от по-скъпите за да работи добре.
Karina..!
09-22-2014, 18:31
Това с гнусмас ме разби :D За S4 mini- на скоро го гледах в един магазин.. по-малък е от S4, но все пак си е големичък.. изглеждаше хубав и не беше прекалено скъп.. може би съм се насочила на там и ще мисля за напред S4 или S4 mini :D
Galaxy S някое. Аз имам 4ката и съм доволна, работи си много добре, дори след изпускания.
to the Sun
09-22-2014, 20:09
Аз съм със Samsung Galaxy S 3 mini и съм много доволна взела съм го от viva com за 200 и нещо.
Тамии ..^^
09-22-2014, 21:16
Това с гнусмас ме разби :D За S4 mini- на скоро го гледах в един магазин.. по-малък е от S4, но все пак си е големичък.. изглеждаше хубав и не беше прекалено скъп.. може би съм се насочила на там и ще мисля за напред S4 или S4 mini :D
Разбира се има малко по-обрана характеристика от S4 големия, но е нормалко. На мен ми работи перфектно и съм много доволна и най-важното е, че е удобен размер, а не тухла като S4 големия.
Karina..!
09-24-2014, 16:14
Една приятелка има Iphone... мъничък е (3-ката), но все пак успях да го разгледам... хубав е и ми каза за програмките, които се плащали :D Някои, които са безплатни при андроида се плащат там.. и обратното.. Затова може и да се навия на едно iphone-че :D
Тамии ..^^
09-25-2014, 11:44
Една приятелка има Iphone... мъничък е (3-ката), но все пак успях да го разгледам... хубав е и ми каза за програмките, които се плащали :D Някои, които са безплатни при андроида се плащат там.. и обратното.. Затова може и да се навия на едно iphone-че :D
Айфон 3 не си заслужава в никакъв случай.
Karina..!
09-25-2014, 14:28
Защо? Какво му е? Не че мисля да си взимам такъв.. ако си взимам, ще е 5 ;) Но на това какво му е?.. за информация
Тамии ..^^
09-25-2014, 22:53
Защото е много стар модел, едва ли има вече актуализации, малък е, има по-малко екстри и като цяло е остарял модел, който няма смисъл да си взимаш. За мен 4 е най-добър, но пак е по-стар модел при положение, че вече и 6 има, така че 5 е добър избор.