Влез

View Full Version : Помощщщ !

okuma1
09-20-2014, 13:54
Здр на 17 съм и имам проблем...
харесвам едно момиче което е на 17 също излизали сме 1/2 пъти само но съм сиг че ме харесва защото на първата ни среща ме целуна но оттогава тя сякаш харесва и някой друг защото като я питам какво има все ми казва ; нищооо не се тревожии. и такива но когато я поканя да излезем за 3 път тя не иска казва че е и трябва време иначе си пишем във скайп и фб почти всеки ден какво да правя ? да и дам ли време дали ще се върне същото момиче при мен защото знам че ме обича ...

anonymous908491
09-20-2014, 15:22
кажи и, че харесваш най-добрата и приятелка, за да и направи мръсно ще тръгне с теб

RapExotic
09-20-2014, 21:19
но когато я поканя да излезем за 3 път тя не иска казва че е и трябва време

из женско-човешки речник:
Трябва ми време - 1.Не си ми достатъчно интересен
2.Не си ми на нивото
3.Пазя те като резервен вариант

fifince93
09-21-2014, 08:20
Искам само да попитам, как точно разбра, че те обича? Та вие сте излизали само 2 пъти, а не мисля, че един чат би зародил някакви чувства. А и щом ти отказва да излезете...според теб човек, който те обича би ли ти отказал да излезе с теб? Съгласна съм с RapExotic или не си й интерес или те пази като резерва, защото когато остане самичка ще знае, че има някой, който винаги би й обърнал внимание, когато поиска ;). Според мен не те харесва, една целувка не е означава, че те обича.

baby_baby
09-21-2014, 12:23
и как разбра че те обича ???

Просто или не си и интересен или сега не иска гадже