View Full Version : Анална мастурбация.
Кой го е опитвал, кой не, кой мисли да го направи? По-добро ли е от нормалната мастурбация? Въпросът е и за двата пола!
не е по-добро но за мен вече е must! много яко
prosto_chovek
09-20-2014, 21:51
После що съм бил за казармата, гледай колко педераси се навъдиха.
не знам как реши че съм педерас...като ми стигнеш бройката жени това ще можеш да ме съдиш!
Това че не си познаваш собственото тяло си е твой проблем
baby_baby
09-21-2014, 10:46
ужассс
Ouroboros
09-21-2014, 16:48
не знам как реши че съм педерас..
Бъркаш си в гъза за кеф. И това ако не е гейско...
като ми стигнеш бройката жени това ще можеш да ме съдиш!
Защо си мислиш, че не те е минал? Just askin`
Това че не си познаваш собственото тяло си е твой проблем
Едно е да си познаваш анатомията, друго е да си бъркаш по дупките.
Бъркаш си в гъза за кеф. И това ако не е гейско...
Защо си мислиш, че не те е минал? Just askin`
Едно е да си познаваш анатомията, друго е да си бъркаш по дупките.
Хаха! :D :D :D Ебаси задръстения си! Всички сте такива...Аналната мастурбация е начин на самозядоволяване...гейско е когато го правиш на друг или обичаш индивиди от своя пол...Бахти смотаните, скоро ще кажете, че биенето на чикии също е гейско...
the_black_mamba
09-21-2014, 19:23
съгласна съм с Mr.G ... не е гейско, защото не го прави с мъж...а и това си е начин на самозадоволяване... така че е нормално да му е приятно и да му харесва...не виждам нищо гейско в това...:)
nansi_2005
09-21-2014, 21:07
гейско вижда само този който или тесногърд или някой 17 годишен пъпчасъл анаболен тийн :) ! Не си мислете че сте мъже като лъскате а не си правите кефа както ви е кеф
Сигурен съм че не ми ги е минал :) просто знам
Тя и мойта ми бърка по дупките и кво ? къв съм тогава?
Многознайковци яко...Жалко за хубавия ти ник....
гейско вижда само този който или тесногърд или някой 17 годишен пъпчасъл анаболен тийн :) ! Не си мислете че сте мъже като лъскате а не си правите кефа както ви е кеф
За пореден път евалата !
dionisii
01-11-2016, 08:54
Обожавам аналната мастурбация!
Момиче ме е чукало анално, това е страхотно!
Бих искал да ми пишат момичета, които харесват аналната мастурбация и желаят да си споделим повече по въпроса.
Можете да ми пишете на sexfann@mail.bg
ужассс
rabalka2:
Што пак ужас
ne_se_angajiram
01-14-2016, 08:31
Харесвам мастурбирането по всякакви начини вкл. и анално.
Ако има фенки които искат да опитат нови неща в мастурбирането може да ми пишат и да си споделим мисли и идеи. Имам богата фантазия и естествено би било интересно да се приложи на практика.
Към всички момичета: Ако просто искате да си пишете с някой който ви разбира или имате желанеи да изчукате някое момче анално - neangajira6t@abv.bg
Тези които практикуват това нещо не са педераси, те са принцеси..
Аре стига уе, кво му е нормалното на това мъж да си бърка в ануса за удоволствие... То сигурно от там се почва, първо с пръст, после с дилдо и най-накрая ще се озовете под някой дебел и мазен педераст...
Аре стига уе, кво му е нормалното на това мъж да си бърка в ануса за удоволствие... То сигурно от там се почва, първо с пръст, после с дилдо и най-накрая ще се озовете под някой дебел и мазен педераст...
Колко разбиииираш ?
Колко разбиииираш ?
Ми нали майка ти ми разправяше за твойте хобита. И от там почнах да ги разбирам...
AnarchyBoy
01-14-2016, 10:31
Тоя форум стана прекалено педалски.
Хомоеротичната атмосфера се усеща навсякъде, I'm out.
lili-ton
01-14-2016, 13:05
Това е гадно. И как точно става? С вибратор там е ужасно неприятно. Поне за мен.
Анална любов с подходящ мъж, да. Но такава простотия, никога!
Имам един вибратор и оргазма с него е гарантиран. По мъже не ходя. Нормално е всеки хетеросексуален мъж да има по един вибратор в шкафа.
Имам един вибратор и оргазма с него е гарантиран. По мъже не ходя. Нормално е всеки хетеросексуален мъж да има по един вибратор в шкафа.
ти не казвай кое е нормално, педал умрел
ne_se_angajiram
01-18-2016, 06:16
А нормално ли е жените да си бъркат в ануса за удоволствие?
Нормално ли е мъжете да искат да си го завират в някой женски заден двор?
И сега ми кажи каква е разликата между мъжки анус и женски :)
holmar93
01-19-2016, 17:52
https://www.facebook.com/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-456660924500932/timeline