Влез

View Full Version : ескапел.. скъсан презерватив

ayaa_
09-20-2014, 18:07
Здравейте. Имахме фал с приятеля ми. Менструацията ми свърши на предната вечер. Ние правихме 2 пъти секс на следващия ден, първият път - никакъв проблем, но втория - скъсан презерватив, след като свърши в мен.
изпаднах в паника, и 30 минути след случилото се отидох да си купя Ескапеле и го изпих. Ден преди гафа спрях антибиотик сутринта, но не вярвам това да попречи на хапчето да подейства? Винаги са ми казвали, че тези дни 1-5 след цикъл са безопасни, а имам още 2-3 седмици до идването на следващата менструация. Имам ли повод за притеснение ;/ Като се замисля и в овулация няма как да съм била.. Sad
- след 6 дни ми дойде въпросното междинно кървене и продължи 3-4 дни
- нямах особени странични ефекти, само течението ми се менеше (беше супер силно бяло, после мина на жълтеникаво, после пак бяло по-леко) и болки отдясно в кръста в продължение на 2 дни
- още не е минало месец от случката, възможно ли е това да са признаци за бременност още от сега? и кога започват попринцип (до 30-ти си чакам цикъла да ми дойде;/ защото предния месец ми дойде на 18-ти)
Притеснявам се достичка, помощ

TiTy95
09-20-2014, 21:12
Нали си изпила хапчето? Имала си междинното кървене, което е следствие от изпитото хапче. Не знам за какво се притесняваш вече.

GeorgiKaputa
09-20-2014, 22:47
Изпила си хапчето, но изследвания показват, че има около 21% шанс хапчето да не подейства и е добре да се изпие още едно. Но понеже е минало повече от няколко дена след въпросната случка, няма да мине номера. "само течението ми се менеше..." - на колко години си? Около 20 предполагам. Това не е обичайно за едно 20 годишно момиче, така че (съжалявам, че трябва да ти го кажа), но мисля, че си бременна. Аз съм на 28 години и се интересувам доста от медицина (непрофисионално) и когато жена ми забременя имаше подобни симптоми и тогава проучих доста (рових по форуми, напред - назад). Тъй като не е минало много време от тогава, не мисля, че ако си направиш тест за бременност ще е точен и достоверен. Ако искаш изчакай малко, и можеш през това време да подготвиш приятеля си за новината (ако наистина си бременна). Това е всичко за сега, ако се сетя още нещо ще пиша тук. Успех! :)

baby_baby
09-21-2014, 10:48
Няма ти нищо щом си пила ескапел