Влез

View Full Version : Чисто сексуално привличане

arimotevst
09-21-2014, 22:18
Здравейте. Имам няколко въпроса на които нямам отговор.. НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ
И така имам сериозна връзка от близо година, супер много обичам приятеля си, но има и друго. Преди 2-3 години се запознах с едно момче с което имаме общи приятели. Той не живее в града в който аз живея, но идва на гости на общия ни приятел неколкократно годишно. Както и да е... въпроса, е че по принцип той не е мой тип мъж, но самото му държане, макар изнервящо, всъщност много ме възбужда... Изпитвам огромно желание да правя секс с него, просто ей така.. просто секс, но вече толкова години се въздържам поради факта, че когато той е тук аз вече имам сериозен приятел .. ако ли не пък ме е страх може би да не се влюбя в него, защото съм много влюбчива, а той се представя като страшния женкар. Какво да правя?

FIxXxeR
09-21-2014, 23:39
В живота на всеки има по 1-2 такива. Без значение какъв пол си и на колко си. Мога да кажа само каквото ЗНАМ от опит. Направих го и съжалих. До ден днешен съжалявам, а беше преди 9 години :) секс в живота бол...и то с много яки хора. Ако ти е омръзнал секса с твоя човек няма смисъл да се самозалъгвате мисля. Ако смяташ че ви е ок връзката, не прави глупости :)

arimotevst
09-22-2014, 08:32
Ами да.... честно казано и аз така мисля.... :)

AnarchyBoy
09-22-2014, 09:35
Ако го изчукаш, ще съжаляваш. ;)

Dollie
09-22-2014, 16:06
После ще те гризе отвътре, ще искаш да му кажеш и тогава направиш ли го вече нищо няма да е същото, повярвай ми.

arimotevst
09-22-2014, 16:44
Точно така.... потвърдихте и лично моите съмнения ;)

RapExotic
09-22-2014, 17:18
Като за начало разкарай приятеля си. Мисля, че не би останал очарован ако знаеше какво обмисля приятелката му.

kaRamella
01-08-2015, 15:39
Ще ти е хубаво, но за кратко.По-добре недей.Няма смисъл.

marilyn
01-08-2015, 16:10
Ако приятелят ти вече не те кефи, няма смисъл да си с него. Но ако решиш да изневериш, вероятно после ще се чувстваш доста гадно. Ако имаш съвест, разбира се.