View Full Version : Пари
pomosht-
09-22-2014, 07:30
Здравейте, момиче съм и майка има другия ден рожде ден и за подарък мисля да и дам 20 лева(само толкова успях да събера.), но миналия път когато и дадох пари за имения ден, тя ми каза друг път да не го правя, защото не си изкарвам сама парите и т.н. Те са ми от джобните, които баща ми ми дава. А майка много рядко ми дава пари и то по лев-два. Според вас уместно ли е да и дам пари за рд-то, при тази ситуация? Или нищо да не и подаря?
anonymous895156
09-22-2014, 08:29
не можеш ли с тези 20 лв да й купиш подарък
Подари й масаж.
Поглези я.
Има празник.
Не всяка жена може да си позволи подобно нещо.
иска да и подариш нещо
важен е жеста а не парите
и с 5 леа можеш да се справиш
prosto_chovek
09-22-2014, 09:18
Не е уместно, освен ако не е под формата на ваучер, но и това не е най - уместно. Купи й нещо за тези пари. Даже може да разгледаш в сайтовете за колективно пазаруване, където евентуалн може да намериш нещо готино и доста намалено и така да й подариш нещо хем по - голямо, хем в този бюджет.
да ви еба в скучните материалисти
pomosht-
09-22-2014, 09:34
ами просто не знам какво да и купя. Козметика не ползва, книги не може да чете, бижута не носи.. а масаж не става, защото в нашия град няма такива неща.
hey.mistery
09-22-2014, 10:13
Ами, може да е нещо малко и символично, важен е жеста. Не смятам, че е уместно дъщеря да подарява пари на майка си за рожден ден. Може да й подариш примерно ваша снимка в рамка или нещо такова, нещо, което знаеш, че ще й хареса.
Убедена съм, че каквото и да й подариш на нея ще й хареса, защото е от теб. :)
RapExotic
09-22-2014, 17:14
Заведи я на кръчма..
Не ѝ давай пари. Родителите обичат да получават подаръци, но във формата на подарък. Купи ѝ дреха ако ще за 10лв, но не ѝ давай пари. Масажът е хубава идея, може също маникюр, час при фризьор. Поглези малко жената.
dimitar_ak
09-25-2014, 09:04
Един хубав голям букет да й купиш ще е достатъчен жест. Може и живо цвете в саксия, за да й остане. Една орхидея например.
sl1nceetoo
09-25-2014, 13:12
Един хубав голям букет да й купиш ще е достатъчен жест. Може и живо цвете в саксия, за да й остане.
Това е идеално, ако обича цветята. Банално е, но е мило.
strawberry88
09-27-2014, 13:25
Толкова ли нямаш въображение да ѝ купиш нещо? За 20лв можеш да вземеш много неща.
Mischeto
09-27-2014, 20:47
Купи и ароматна свещ ^-^ или някоя готина чаша или ваза :д
Купи и примерно един хубав шал :) Ако обича да носи определено ще се зарадва, но просто едни 20 лева не мисля, че са уместен подарък за родител.
Замисли се от какво има нужда в момента?