View Full Version : Не мога да свърша
Имам следният проблем. Момче на 18 години съм, от скоро правя секс с приятелката ми. Когато сам мастурбирам свършвам много лесно, но при нея свирка или секс- немога. А тя ме възбужда наистина многоооо. Дали защото ми оголва главичката , а когато мастурбирам аз не я оголвам. И дори изпитвам болка по някой път, когато правим секс. Сигурно 50-60 мин правим секс и аз не мога да свърша. Днес се замислих защо не мога и за това се чудя дали е заради тази кожичка, която покрива главичката?
Едва ли е заради това. Според мен по-скоро се притесняваш дали ще се справиш добре.
съгласен съм с twker. мисли си за нещо хубаво докат я пориш аз така правя брат и се получава :Д иначе отначало и аз бях като теб немога да свърша а адски ме възбужда
Amore-Mio*
09-23-2014, 09:21
Не си мисли за нещо друго, освен за момента и за нея.
RapExotic
09-23-2014, 14:24
Може да е твърде суХ и за това да те боли. Овлажни го. А за свършването или е от притеснение или от неудобна за теб поза.
Има и друг фактор.
Когато мастурбираш прекалено много може и по един път на ден да е но всеки ден отвикваш съответно свършваш само при мастурбация но не и при полов акт доста се изписа за това може да прочетеш тук там из нета мисля ...
Little Monster
09-23-2014, 20:21
Може да си се превъзбудил и заради това да не можеш да свършиш, или притеснение от нещо.
RapExotic
09-23-2014, 20:50
Може да си се превъзбудил и заради това да не можеш да свършиш
Личи си, че си момиче. :D