View Full Version : малко помощ
niki4855
09-23-2014, 19:47
Такам хора от сега казвам помоща е за мен не за вас
направо почвам
има едно момиче по което си падам и то доста
запознахме се щото се събирахме в една група
харесах я само поради 2 причини
1. Като паднал ангел е (тей де не паднал по лице)
2.винаги е весела все едно е прекалила с екстази :D
И такам тя е на 14 а аз на 12 но съм 1.65 и имам доста дебел глас и да кажем че приличам на 14 годишен а тя е 1.60 мисля и...нда тва е
Трябва ми малко помощ да я сваля щот наистина ме кефи и поне мога да опитам ;дд
Мииии нда благодаря ви предварително
Little Monster
09-23-2014, 20:11
Ами заговори я (ако не си го направил вече), дръж се мило и бъди себе си.
Няма да ти върже, малък си.
niki4855
09-24-2014, 11:20
ем аз я заговорих и тя вика щяла да си помисли и аз и викам знам отговора ама поне опитах :D
тя харесваше един от мойте приятели ама разбра къв е идиот и така това може и да не значи че възраста няма такова значение :D и да сам се утешавам :D
niki4855
09-24-2014, 11:23
аз се държа мило със всяко момиче не съм някъв грубиян или сексиcт ама и не съм някъв дет го е страх да каже ''лоша думичка'' :D
per-dead
09-24-2014, 11:25
Мдъа, момичетата в тази възраст не им харесва да ходят с по-малък. Това даже би им смъкнало самочувствието. Шанса ти е 1:1000000000. :/
RapExotic
09-24-2014, 19:16
И какво възнамеряваш да правиш с нея, ако евентуално станете гаджета?
paradosou
09-24-2014, 19:41
харесах я само поради 2 причини
1. Като паднал ангел е (тей де не паднал по лице)
2.винаги е весела все едно е прекалила с екстази :D
:lol:
Малките сте опасни. Не го казвам с лошо чувство, радвам ви се на първите опити.
niki4855
09-24-2014, 20:20
И какво възнамеряваш да правиш с нея, ако евентуално станете гаджета?
Ми брат логиката на лапетата най много обикновена pop-kiss по устата(в най добрия случай) :D
niki4855
09-24-2014, 20:23
Бро (сис) аз изглеждам по голям тей че къв ще и е проблема пък и почти всеки и казва че е красива ала бала тей че една детска връзка как ше и подейства на самочувствието не знам а и е по добре отколкота да излиза с някъв 17 годишен нали?
niki4855
09-24-2014, 20:26
Човек влиза за съвети и насреща вс др ама не и съвети ;p
добре де само не ми е ясно защо искаш да си с някоя по-голяма от теб не че има нещо лошо в това и аз съм в такава ситуация горе долу ама щом не ти е правила някакви намеци значи не те харесва по този начин или те мисли за поредното хлапе но ако найстина държиш толкова много да и се харесаш я покани някаде да отидете само двамата , прави и повече комплименти и така ако и след това не се получава следващата.
niki4855
09-25-2014, 05:25
добре де само не ми е ясно защо искаш да си с някоя по-голяма от теб не че има нещо лошо в това и аз съм в такава ситуация горе долу ама щом не ти е правила някакви намеци значи не те харесва по този начин или те мисли за поредното хлапе но ако найстина държиш толкова много да и се харесаш я покани някаде да отидете само двамата , прави и повече комплименти и така ако и след това не се получава следващата.
Ами брат искам да съм с нея защото не е като другите кифли за тва
добре ясно че искаш да си с нея пробвай това което съм ти написал и виж какво ще стане
2 години разлика са нищо, но щом "какичката" е на 14, а ти на 12.. мда, това са като 20 години и отгоре. Мне, сериозно, малък е шанса да ти върже, очите й са в някой батко, нали тъй е модерно.
niki4855
09-25-2014, 08:46
добре ясно че искаш да си с нея пробвай това което съм ти написал и виж какво ще стане
с мен без групата не излизала страх я е до не съм и направил нещо : | тва момиче ме мисли за чудовище май
виждала ме е как пребивам един и явно това я е уплашило :\
Дам така е, но все пак дръж се естествено.. Любовта е непредвидима
niki4855
09-26-2014, 10:08
Дам така е, но все пак дръж се естествено.. Любовта е непредвидима
мерси за оптимизма брат :D
niki4855
10-23-2014, 00:14
Нямо да овъртам честитете ми :D
само че оная се оказа голяма кифла и в момента излизам с едно друго сладко 13 годишно момиче което ме харесвало (чак не повярвах :D ) ииииии нда тва е мерси че не ми помогнахте наистина го оценявам :D