Влез

View Full Version : Девствена приятелка

heyyou
09-23-2014, 23:45
Здравейте! Доста изчетох, но пак не намерих точно каквото ме интересува. Правил съм секс с други момичета, но всичките са били "опитни", а сега съм с девствена, и хем ми е притеснено хем някак гузно. Не искам да й е неприятно или да я боли, и предполагам зависи и донякъде и от мен. Какви са съветите ви? Може би по време на оралната любов да опитам до някъде с пръсти да я отворя, за да не я боли толкова при проникването с пенис? Четох че е хубаво тя да е отгоре, но когато не е опитна не знам дали има смисъл, само ще се притесни че не прави нещата "както трябва". Съвети, моля?

HideBoy
09-24-2014, 07:58
Първо виждам, че имаш план "оралната любов".
Никога ама никога не принуждавай девствено момиче да прави това понеже е модерно...
За да не и е кофти остави нещата просто да се случат когато се разгорещите и всичко се случва с страст нито ще я боли нито ще и е неприятно тогава всичко се случва инстинктивно.
По принцип болката е неизбежда най-вече при по тесни в таза момичета.
Съвета ми е да оставиш нещата да се случат и да не го мислиш толкова много това само ще рефлектира върху нея и половия акт няма да е до такава степен задоволителен нито за теб нито за нея не забравяй все пак, че първия път за всяко едно момиче е свято нещо и към него трябва да се отнасяш по малко по различен начин ако искаш това момиче да запомни първия си път с теб като нещо уникално.

marilyn
09-24-2014, 09:14
Не всички момичета ги боли, но честно казано първият път не е най-готиното преживяване на света. И да, момичетата се притесняваме, че не правим "нещата както трябва". Най-добре е да я отпуснеш и да я предразположиш. Трябва да е влажна. Просто се постарай да си нежен. Иначе повечето мацки ги боли и има кръв...

amatorium
09-24-2014, 11:30
По принцип е желателно момчето да е отгоре в мисионерска поза, за да контролира положението. Бавно и настъпателно се прониква. Желателно е да я предразположиш добре с пръсти и лизане, за да се притъпи болката и страха и да се действа в кулминацията.

baby_baby
09-24-2014, 17:32
хахаха е*ати логиката имате

heyyou
09-25-2014, 01:38
Под орална любов имам в предвид аз на нея, не тя на мен... Точно при първия й път не ме интересува и грам моето удоволствие, ако е толкова зле и се наложи ще фейкна еякулацията, просто искам за нея всичко да е максимално хубаво. Тааа за отварянето донякъде с пръсти какво мислите?

Fisherman
09-25-2014, 07:36
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amatorium
09-25-2014, 08:32
С пръсти и език я предразполагаш. Като загрее добре момичето и вече е силно превъзбудена можеш вече да пристъпиш бавно към отварянето. Пъхни го бавно и настъпателно и колкото и да си свива краката от страх и да те гони с тях не се отказвай. След малко вече ще е ОК всичко.