View Full Version : Девствена приятелка
Здравейте! Доста изчетох, но пак не намерих точно каквото ме интересува. Правил съм секс с други момичета, но всичките са били "опитни", а сега съм с девствена, и хем ми е притеснено хем някак гузно. Не искам да й е неприятно или да я боли, и предполагам зависи и донякъде и от мен. Какви са съветите ви? Може би по време на оралната любов да опитам до някъде с пръсти да я отворя, за да не я боли толкова при проникването с пенис? Четох че е хубаво тя да е отгоре, но когато не е опитна не знам дали има смисъл, само ще се притесни че не прави нещата "както трябва". Съвети, моля?
Първо виждам, че имаш план "оралната любов".
Никога ама никога не принуждавай девствено момиче да прави това понеже е модерно...
За да не и е кофти остави нещата просто да се случат когато се разгорещите и всичко се случва с страст нито ще я боли нито ще и е неприятно тогава всичко се случва инстинктивно.
По принцип болката е неизбежда най-вече при по тесни в таза момичета.
Съвета ми е да оставиш нещата да се случат и да не го мислиш толкова много това само ще рефлектира върху нея и половия акт няма да е до такава степен задоволителен нито за теб нито за нея не забравяй все пак, че първия път за всяко едно момиче е свято нещо и към него трябва да се отнасяш по малко по различен начин ако искаш това момиче да запомни първия си път с теб като нещо уникално.
Не всички момичета ги боли, но честно казано първият път не е най-готиното преживяване на света. И да, момичетата се притесняваме, че не правим "нещата както трябва". Най-добре е да я отпуснеш и да я предразположиш. Трябва да е влажна. Просто се постарай да си нежен. Иначе повечето мацки ги боли и има кръв...
amatorium
09-24-2014, 11:30
По принцип е желателно момчето да е отгоре в мисионерска поза, за да контролира положението. Бавно и настъпателно се прониква. Желателно е да я предразположиш добре с пръсти и лизане, за да се притъпи болката и страха и да се действа в кулминацията.
baby_baby
09-24-2014, 17:32
хахаха е*ати логиката имате
Под орална любов имам в предвид аз на нея, не тя на мен... Точно при първия й път не ме интересува и грам моето удоволствие, ако е толкова зле и се наложи ще фейкна еякулацията, просто искам за нея всичко да е максимално хубаво. Тааа за отварянето донякъде с пръсти какво мислите?
Fisherman
09-25-2014, 07:36
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amatorium
09-25-2014, 08:32
С пръсти и език я предразполагаш. Като загрее добре момичето и вече е силно превъзбудена можеш вече да пристъпиш бавно към отварянето. Пъхни го бавно и настъпателно и колкото и да си свива краката от страх и да те гони с тях не се отказвай. След малко вече ще е ОК всичко.